Website Tips
Home
Google Translation
Metaaldetector Tips Banner

Copyright Vrije Plaatjes, internet en website tips

Je vindt hier copyright vrije plaatjes die je kunt gebruiken voor je website of ander project. Bekijk aub. eerst even de Gebruiksvoorwaarden voor het foto gebruik. Terms for images engels

Verder wordt hier gesmeten met tips voor Windows, web design, voornamelijk HTML & CSS, algemene internet tips en handige tooltjes zoals percentage berekenen.

Foto's Bloemen en Planten download gratis copyright vrije plaatjes van landschappen Afbeeldingen van Dieren Closeup - Macro Foto's
Foto's van gebouwen Gratis fotos Water en lucht Foto's voorwerpen Gratis copyright vrije plaatjes Diversen

Voor het hier aangeboden formaat foto's betaal je al gauw €5,- bij commerciële fotoaanbieders, hier kost het je een backlinkje dus tel uit je winst. (Zet je muis in het midden van een uitvergrootte afbeelding om op te slaan).

Door de plaatjes heen bladeren gaat het makkelijkste als je F11 (Fullscreen) doet en dan met de muis op de foto scrollt.

Ok, ik geef toe, het is een beetje een allegaartje van plaatjes in de galerieën maarja 't zijn wel gratis plaatjes hè. Nog even ter info: De grootste maat van de foto's zit ergens tussen 800 en 1920 pixels. De plaatjes hebben waarschijnlijk wat tijd nodig om het internet over te vliegen, maar met wat geduld werkt 't wel. Ik ben trouwens geen fotograaf dus je kunt me niet inhuren voor je trouwfoto's. Doneren mag natuurlijk altijd en kun je doen door vanaf één van de 255+ miljoen andere websites hierheen te linken. Kosteloos dus... (Twitteren kan ook, of volgen).

Verder zet ik alles wat ik snel op wil kunnen zoeken op deze plaatjes site, da's lekker handig voor als ik 't niet meer weet. Er zal best een tip, een foto, of misschien wel meerdere tips of foto's tussen staan waar je iets aan hebt. Aan de rechterkant staan de categorieën c.q. onderwerpen. En normaal gesproken probeer ik alles in Jip en Janneke taal uit te leggen dus moeilijk kan 't niet zijn.

Copyright vrije plaatjes.nl in sNews CMS

Een ander doel van deze site is eigenlijk het uitproberen van het mini CMS "sNews". CMS betekent content management systeem en is een stukkie software waarmee je dynamische sites kunt beheren.

Tot nog toe bevalt sNews prima ik heb alleen nog geen goede editor kunnen vinden, maar misschien blijf ik ook wel gewoon html erin typen. Verder werkt alles wel naar behoren geloof ik, en vooral de snelheid en eenvoud van sNews bevalt zeer goed.

Wat zijn de meest populaire pagina's op Copyright Vrije Plaatjes.nl ?

't Zal je niet vreemd in de oren klinken als ik zeg dat de tipspagina's waar je oplossingen voor computerproblemen kunt vinden het beste bezocht worden. Hieronder kun je zien welke dit momenteel zijn:

FTP server opzetten  Hoe zet je een FTP server op onder Windows ?
CSS layout downloaden  3 Css layouts om een begin te kunnen maken met je nieuwe website.
Zyxel 2602H 61C Sip Settings  Een beetje uitleg over deze router voorzien van voorbeeld plaatje.
XP DOS venster  Windows XP cmd.exe verschillende commando's en 't scherm op fullscreen zetten.
Windows XP geluiden veranderen.  Opstart, afsluit en andere geluiden wijzigen.
Firefox aanpassen  Aanpassen van het letterformaat in het menu van Firefox.
Ronde knoppen  Gratis ronde knoppen voor de liefhebber.
Gratis Programma's  Gratis Programma's allerhande alternatieven voor betaalde versies.
Eenvoudige website maken  Je eigen eenvoudige website maken.

Nieuwste Posts:

Bereken lpg vs benzine
Review BTwin Tilt 100 vouwfiets
Opbrengst 1 wp in kwh per jaar
Responsive placeholder
EPDM vijverfolie in houten quarantaine bak leggen
Hoeveel procent goedkoper berekenen
Bereken percentage voedingswaarden
Roboform switching between accounts
Uitleg Bitcoin en BlockchainEarth Temperature Timeline


25.01.2010. 20:59