Website Tips
Home Gratis programma's • Soorten Browsers
Google Translation
Metaaldetector Tips Banner

Soorten browsers

Ik heb hier wat soorten browsers bij elkaar gezocht. Van alle soorten bevallen mij Firefox en Opera het beste maarja smaken verschillen natuurlijk. Als je de snelste browser zoekt die er is dan moet je bij Opera zijn of misschien toch Slimbrowser. Chrome is ook redelijk snel en Green browser ook, alleen deze laatste geeft niet alles evengoed weer. De soorten browsers hieronder zijn allen te gebruiken bij een Windows besturing.26-08-2010: Net nog even Deepnet Explorer gechecked. Dit lijkt me het soort browser dat je dus niet moet gebruiken aangezien de laatste update daar uit 2006 stamt. 't Is wel een browser die snel start en snel webpagina's laadt. Nadeel is dat je je rot zoekt naar opties voor tabbladen openen en bijv. favorieten deleten.SlimBrowser

SlimBrowser, een extreem snelle browser en ik vermoed nog sneller als Opera. Eigenlijk zeker de moeite van het proberen waard.

Taal veranderen

Als je hem hebt geinstalleerd kun je bij Language- interface language - Download languagefile, de Dutch versie binnen halen. Op dezelfde plek kun je dan schakelen tussen English en Dutch.

Update: Bij de nieuwste versie SlimBrowser 5.0 hoef je geen taalbestand meer apart op te halen. Het beste is wel de oude eerst te deinstalleren voordat je V5 erop zet anders heb je kans dat ie de taalzone niet kan vinden en een melding tijdens het opstarten geeft.

Werkbalken

Even zien wat is nog meer belangrijk....
Rechtsklikken op de balken en dan ontgrendelen. Nu kun je een beetje schuiven met bijv. je adresbalk. Dit kan in horizontale en verticale richting.

Schoonmaken

Bij extra - Privacy - internet bestanden verwijderen - alle sporen wissen; kun je je browser cleanen.

Tabs

Om een nieuwe tab te maken kun je dubbelklikken op de tab balk. De tab verwijderen kan ook weer door erop te dubbelklikken. Ga naar extra - opties - Tab om de breedte van de tabs vast te stellen en om een sluiten/kruisje op je tabs te activeren.

Skins

Onder beeld - skins - online skinlijst heb je de meest wazige skins zitten zelfs met grote ronde hoeken eraan (tech_port skin), maar ook best mooie. Wat ik nu heb is de MX-B skin. Wisselen van skin doe je bij beeld - skins - skin kiezen. Makkelijk zat lijkt me.Reageer (1) 04.04.2010. 05:26