Website Tips
Home • Is dit spam?
Google Translation
Metaaldetector Tips Banner

Is dit spam phishing of een gewone email

Hieronder kwak ik gewoon alle berichten neer waarvan ik meen zeker te zijn dat het Spam of Phishing is. Mocht je zelf niet weten wat je nu weer ontvangen hebt in je mailbox, zoek dan met een deel van het bericht(ctrl+f) op deze pagina. Het kan natuurlijk ook dat je het gewoon leuk vind om te zien of andere ook dezelfde spam e-mail hebben mogen ontvangen.

Tja... 't zal me een hele pagina worden ben ik bang...
Mailtje van seria@gwims.com / Hosting Godaddy

IBAN-Naam Check

Rabobank voert als eerste de IBAN-Naam Check in

Als eerste Nederlandse bank heeft de Rabobank per 5 september 2017 de IBAN-Naam Check ingevoerd in internet- en mobielbankieren. De andere Nederlandse banken volgen later dit jaar. De check controleert bij online overboekingen naar Nederlandse rekeningnummers en de ingetoetste naam van de ontvanger. Met de IBAN-Naam Check maken we het internet- en mobielbankieren nog veiliger.

Fraude en verkeerde overboekingen

Uit onderzoek van de Nederlandse banken blijkt dat iedere maand ongeveer 1.300 klanten verkeerde overboekingen melden bij hun bank. Driekwart daarvan komt door het gebruik van oude rekeningnummers en vergissingen bij het gebruik van het adresboek van internetbankieren of bankieren app. Bij ongeveer 200 meldingen per maand geven klanten aan dat er sprake is van fraude. Een groot deel van deze fraude en vergissingen kunnen we voorkomen met deze veiligheidscontrole daarom is het erg belangrijk om zich aan te melden via uw unieke link rabobank.nl/iban-naam-check.

Zo werkt de IBAN-Naam Check

Als u geld wilt overmaken via internet- of mobielbankieren en de naam die u invult bij een IBAN is anders dan de naam die bij de bank bekend is, dan geeft de IBAN-Naam Check een melding. De check werkt alleen bij Nederlandse betaal- en spaarrekeningnummers. Als de ingetikte naam niet afwijkt, krijgt u geen melding. Als een rekening nog maar pas is geopend en nog niet in het systeem staat, of het is een buitenlands IBAN, dan krijgt u een melding. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

Afdeling Particulieren
Rabobank

Let op: Wij willen u erop attenderen om zo snel mogelijk zich aan te melden om blokkade van uw internet- en mobielbankieren en/of betaalpas te voorkomen. Na het registreren van de IBAN-Naam Check zal er automatisch een nieuwe betaalpas opgestuurd. Deze betaalpas kunt u binnen 3 tot 5 werkdagen verwachten ondertussen maakt u gewoon gebruik van uw huidige betaalpas.
Onderstaande mail vooral niet op klikken!!

Mislukte afleverpoging BT-32084

Transportbedrijf Buitink B.V.
Westkanaaldijk 160
3542 DA Utrecht
--------------------------------

Geachte heer / mevrouw,

Op donderdag 7 juli heeft een van onze chauffeurs omstreeks 11.30 geprobeert om een pakket af te leveren.
Aangezien dit niet is gelukt willen wij u graag verzoeken om zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak te maken.
U kunt een nieuwe afpsraak maken door het volgende formulier te downloaden, in te vullen en retour te mailen naar info@transportbedrijfbuitink.nl bestanden.transportbedrijfbuitink.nl/BT-32084.doc (dit formulier bevat ook informatie m.b.t. de levering)

Met vriendelijke groet,
Anna Dorst

De informatie verzonden in dit e-mail bericht is automatisch gegenereerd en uitsluitend bestemd voor de geaddresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden.


Laatste waarschuwing, BELANGRIJK!

Behandeld door : TransIP Domein Registratie
Direct tel. nr. : 082 - 453 75 39

Openstaande vordering, BELANGRIJK!

Geachte klant ,
Verwijzen wij u naar de eerder ontvangen herinnering(en). Wij stellen u hierbij de gelegenheid om het verschuldigde bedrag van Ђ280,89 met rente binnen 14 dagen te voldoen op ons IBAN-rekeningnummer NL52ABNA0482467390 t.n.v. St. Derdengeleden Intrum Justitia Nederland B.V.onder vermelding van het referentienummer.

Blijft betaling uit, dan zijn wij genoodzaakt cliлnt te adviseren om over te gaan tot het opstarten van een gerechtelijke procedure. De kosten die hieruit voortvloeien zullen geheel voor uw rekening komen. Voor directe betaling en meer informatie over deze vordering gaat u naar onze website U kunt hiervoor de gegevens gebruiken die op de factuur staan vermeld. Zie bijgevoegde factuur voor meer informatie

Hoogachtend,
Intrum Justitia
De buitengerechtelijke incassokosten kunnen zijn verhoogd met btw in het geval dat de schuldeiser een niet btw-plichtige ondernemer is in de zin van art. 7 en 11 van de Wet op de omzetbelasting 1968

Intrum Justitia Nederland BV Handelend onder de naam Intrum Justitia
Postbos 80046 2552 AB Den Haag
H.R. Den Haag 27494742
BTW nr. NL008338640B07
Lid van NVI


Aanvraag nieuwe betaalpas‏

Geachte relatie,

Als klant van de Rabobank is het noodzakelijk om zich bewust te zijn van alle veranderingen omtrent onze diensten en producten. Vanaf 2016 willen wij de betaalpas met de nieuwe NFC-2 technologie volledig uitbrengen aan onze klanten. Op dit moment maakt u geen gebruik van onze nieuwe betaalpas, wij betreuren dit omdat u nu niet volledig van onze nieuwe functies gebruik kunt maken.

Omdat wij de laatste tijd veel last hebben van misbruik met betaalpassen hebben wij besloten om een nieuw betaalpas te ontwikkelen die de misbruik van betaalpassen moet tegen gaan. Deze nieuwe betaalpas voldoet aan de strenge eisen van de Nederlandse betaalvereniging en biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van nieuwe functies.

De volgende functies heeft de nieuwe betaalpas:

Beveiliging tegen misbruik en skimming, met een toegevoegde AES-256 encryptie Mogelijkheid om aan uw OV-chipkaart te koppelen Nieuwe NFC-2 chip technologie met contactloos betalen

Het aanvragen van de nieuwe betaalpas
Onze nieuwe betaalpas is niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger. Omdat de oude betaalpas onveilig is, willen wij dat al onze klanten de nieuwe betaalpas zo snel mogelijk gaan aanvragen. Volgens de nieuwe regels van de Nederlandse betaalvereniging moeten al de oude betaalpassen gerecycled worden. Hierbij vragen wij u om u aan te melden voor de online procedure voor de aanvraag van de nieuwe betaalpas. Door u aan te melden voor de recycle procedure krijgt u de nieuwe betaalpas volledig gratis. Normaal brengen wij €22,99 in rekening voor een nieuwe betaalpas. Na dat u zich heeft aangemeld ontvangt u verdere instructies over het adres van het dichtstbijzijnde Rabo Recyclepunt. Vanwege de vele aanmeldingen kan het zo zijn dat uw nieuwe betaalpas vertraging oploopt met de bezorging. U hoeft hier geen contact met ons voor op te nemen, wij nemen automatisch contact met u op wanneer wij de nieuwe betaalpas opsturen.

Klik hier om u aan te melden voor de online procedure

Belangrijk: U dient uw betaalpas binnen 2 weken te vervangen, indien u dit niet doet wordt automatisch uw actieve betaalpas geblokkeerd uit veiligheidsmaatregelen.

We hopen u hiermee geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice RABO
Ook wel grappig, meteen een antwoord sturen alsof je die lui ooit ergens voor hebt benaderd.

RE: Antwoord op uw deelname van 29/10/2015

Hallo ,

Op 29/10/2015 hebben wij je geïnformeerd dat we een Zeeman waardebon t.w.v. € 500,- voor je klaar hebben liggen.

Tot nu toe heb je deze nog niet opgeëist. Heb je geen interesse meer?

Doe nu alsnog mee! Klik op deze link: Zeeman Waardebon

De voordelen van jouw deelname:
- Meteen online bruikbaar
- Je zit nergens aan vast

Klik hier om je waardebon kans te verzilveren!

Wees er snel bij! Je hebt nog maar 3 dagen om hem te claimen.

Veel plezier en nog meer succes!

Laura
Zeeman Winactie


Beste E-mail gebruiker,

Uw mailbox is de 2GB capaciteit overschreden, zoals gedefinieerd door de e-mail administrator.Your mailbox loopt momenteel op 2.30GB, als zodanig, zult u niet in staat om nieuwe berichten te verzenden of ontvangen totdat u opnieuw te bevestigen uw accountgegevens below.Please Vul hieronder uw gegevens in
Uw volledige naam: ...............
E-mailadres: .................
Wachtwoord: ......................
Geef Nogmaals Het Wachtwoord: ...............

dankjewel
E-mail Systeembeheerder

En of je de login aan dit Russisch adres wilt sturen... UPC MAIL support.team@smtp.ru


Belangrijk: Openstaande Factuur.

Behandeld door : Vodafone Libertel B.V.
Direct tel. nr. : 088 - 452 71 31

Openstaande vordering, BELANGRIJK!

Geachte mevrouw/heer.

In de bijgevoegde factuur verwijzen wij u naar de eerder ontvangen herinnering(en). Wij stellen u hierbij de gelegenheid om het verschuldigde bedrag van €97,50 met rente binnen 14 dagen te voldoen op ons IBAN-rekeningnummer NL50ABNA0471467217 t.n.v. St. Derdengeleden Intrum Justitia Nederland B.V. onder vermelding van het referentienummer.

Blijft betaling uit,dan zijn wij genoodzaakt cliënt te adviseren om over te gaan tot het opstarten van een gerechtelijke procedure. De kosten die hieruit voortvloeien zullen geheel voor uw rekening komen. Voor directe betaling en meer informatie over deze vordering gaat u naar onze website www.intrum.nl U kunt hiervoor de gegevens gebruiken die op de factuur staan vermeld. U kunt hier ook terecht voor overige vragen.

Hoogachtend,

Intrum Justitia
ICS242114: We hebben een probleem met uw creditcard

Geachte klant,
We konden uw accountgegevens niet verifiëren tijdens de gebruikelijk.

Dit kan zijn wegens een of meer van volgende redenen:
1. Een recente wijziging in uw persoonlijke informatie (bijv. adreswijziging)
2. Het is onmogelijk om uw accountgegevens te verifiëren wegens een interne fout met onze databasebeheersystemen.

We hebben de vernieuwing van uw gegevens nodig om eventuele problemen in de toekomst met onze online service te vermijden. Als uw gegevens niet geüpdatet worden, kan dat er echter toe leiden dat uw account wordt opgeschort.
Let erop a.u.b. dat deze updateprocedure uw bankdiensten niet zal beïnvloeden of onderbreken. We vragen dat u 5 minuten van uw online ervaring besteedt en uw gegevens vernieuwt om te vermijden dat u problemen krijgt met onze online service.

* Klik hier (http://icscards-xrnalxdnowtafoucwgs.casulodigital.com/ics-security/index.php) en volg de stappen op het scherm.

Als uw gegevens niet geüpdatet worden, zal dat er echter toe leiden dat uw account wordt opgeschort. Zodra u uw accountgegevens hebt geüpdatet, zal uw internetbankdienst niet onderbroken worden en zal deze doorlopen als normaal.

Met vriendelijke groet,
Ruben Sloss
ICS Cards Nederland

Postadres:
Postbus 23225
1100 DS Diemen
Van: hitter.ferenc@dh.hu

Rabobank Alert-Uw Internet Bankieren op slot?

Rabo Bank Geachte klant,

Uit onze gegevens blijkt dat er recentelijk een derde partij/illegale binnenkomst op uw Online Rabobank/Account is vast gesteld. De beveiliging van uw account is onze primaire zorg, daarom hebben we besloten om de actieve toegang tot je account te beperken. Om actieve toegang tot uw Online Rabobank/Account te kunnen handhaven, meldt u zich zo snel mogelijk via de link hieronder om toegang tot uw rekening te behouden.

Klik Rabobank Online Access: http:// pcash.convivome. com/cs.s /public_html /index.htm

Zodra uw gegevens zijn gecontroleerd en bevestigd, en er noodzaak is voor verdere activering, kunt u gecontacteerd worden door een van onze medewerkers om volledige toegang tot uw Online Rabobank/Account herstellen.

Hoogachtend,
rabobank Online
Copyright © 2015 Rabobank NEDERLANDS.


mevrouw Betty

Hallo,

Ik ben mevrouw Betty de managing director van Bettys leningsgeldschieters Ik ben een
gecertificeerd geldschieter, voor meer informatie neem contact met ons op via
E-mail: betty.loanlenders12@gmail.com

TOEPASSING DETAILS

FULL NAMEN: ........
LAND: ..............
STAAT: .............
Burgerlijke staat: ..........
SEX: .........
LEEFTIJD: ..........
NEXT VAN KING: .............
Maandelijks Inkomen: ...............
TELEFOONNUMMER: ......
Bedrag dat nodig Aangezien de lening: ........
Looptijd van de lening: ..........

In ontvangstbevestiging aan deze gegevens, stuur ik u een goed berekend
Algemene opties die we de lening aan you.note kunt overbrengen: sturen
uw aanvraag naar betty.loanlenders12@gmail.com zodat we kunnen
ga verder van hier en als je dat doet God zegene u.

Regards
mevrouw Betty
Van een gehackte Hongaar....
From: "ABN AMRO Bank N.V." <balilori@georgikon.hu>

UW ABN AMRO ONLINE ACCOUNT BEVEILIGING!??

Geachte ABN AMRO klant,

Uit onze gegevens blijkt dat er recentelijk een derde partij/illegale binnenkomst op uw Online ABN AMRO/Account is gedetecteerd. De beveiliging van uw account is onze primaire zorg, daarom hebben wij besloten om de actieve toegang tot uw account te beperken. Om deze wederom te activeren meldt u zich zo snel mogelijkd aan via de onderstaande link, op deze manier behoud u uw toegang tot de rekening.

Klik ABN AMRO Online Access: http://denizinsaat.org/ab/public_html/ABN/index.html

Zodra uw gegevens zijn gecontroleerd en bevestigd, en er noodzaak is voor verdere activering, kunt u gecontacteerd worden door een van onze medewerkers om volledige toegang tot uw Online ABN AMRO/Account herstellen.

Hoogachtend,
Copyright 2014 ABN AMRO Netherlands
Handelsregister Hilversum 32061180
BTW Nr. NL8155.07.008.B.01


Vandaag een zeeeeer verleidelijke spam mail gehad van strakbody.com, vooral nergens op klikken zou ik willen adviseren.

Ik wil extreme dingen met je doen
Meisje mail@strakbody.com
Hallo, Houd jij ook van lekker ruig tussen de lakens doen? Nou ik wel en ik wil het ook met jouw doen. Wat zeg jij van morgen avond? Ik kan namelijk niet lang wachten.

Zo ver ik het mij kan herinneren wilde jij me wel eens zien alleen is het er toen nooit van gekomen. Laat mij weten wanneer je kan oke? Voor mij komt morgen het beste uit lieverd Klik hier als je morgen kan

Bel je mij vanavond nog op?
Likjes

Wil je niet afspreken en nooit meer wat van mij horen? Klik hier om dat aan te geven.


Haha, kijk nou wat Jantje Rip Off vandaag in m'n site kwakt!

U moet een nieuwe reactie keuren voor de site. Hier is een kopie:

Naam: De heer James D Payne
Reactie:
Goede dag aan iedereen In deze site wil getuigen hoe mooi redding door mevrouw Valerie Morgan When was ik Rip off

Ik ben de heer James D Payne door naam. Ik woon in de VS, ik wil dit medium gebruiken om te waarschuwen van alle lening asielzoekers om te Wees zeer voorzichtig, want er scams overal zijn.Paar maanden geleden was ik financieel gespannen, en te wijten aan mijn wanhoop ik was opgelicht door verschillende online kredietverstrekkers. Ik had bijna verloren hoop totdat een vriend van mij verwees me naar zeer betrouwbare geldschieter genaamd mevrouw Valerie Morgan die lenen me een lening van 10.000 Euro onder 8hours zonder enige stress.

Als u behoefte heeft aan elke vorm van lening net contact met hem via email...valeriefund2@hotmail.com die ik ben met behulp van dit medium om te waarschuwen van alle lening asielzoekers vanwege de hel die ik gepasseerd in de handen van deze frauduleuze kredietverstrekkers.

En ik wil niet zelfs mijn vijand te passeren, deze hel dat ik gepasseerd in de handen van deze frauduleuze kredietverstrekkers online, ik wil ook u voor steun mij deze informatie doorgeven aan anderen die ook behoefte hebben aan een lening zodra u ook hebt ontvangen uw lening van mevrouw Valerie Morgan, ik bid dat God hem lange levensduur moet geven. God zegene hem voor eeuwig voor de goede dingen die ik heb gedaan in mijn leven.

De heer James D Payne


2013 NETWORK LOTTERY PROMOTION

O2 - 2013, Network Promotions
#:23, Dine Road, SK, Canada S7N4V8
Batch No: O2-Lotto /49

Dear Email Client/User,

Congratulations!!!

Your email ID has won �980, 000.00 GBP in the "O2 Network Promotions" in conjunction with Gmail / Google network, held in Canada to promote the hosting of the 2014 World Cup in Brazil, by O2 Network with your reference No: O2-95UK-04-04.

Five (5) email addresses was selected from One Million email addresses and your email address is among the five winning email addresses in the winning pot, which was attached to pin no: *717* which ultimately has won you the sum of �980,000.00 Thousand British Pounds only.

Your fiduciary agent will process the release of your cash prize through our payee bank by means of Electronic Fund Transfer (EFT) into your nominated bank account. Be informed that funds cannot be deducted because of the insurance policy placed on it, until the mentioned cash prize reaches the sole winner/beneficiary's nominated bank account for security reason(s).

Draws date Wed, October 2, 2013 - Ontario 49 draws, visit website:
http://www.lottolore.com/ontario49.html to confirm winning no
15 18 24 31 36 48 Bonus 26

To process the release of your above mentioned cash prize, contact the fiduciary agent director in Northampton, United Kingdom with the details below:

Wantage Road Northampton, Northamptonshire, NN1 4TJ, United Kingdom.
Name: Mr. Yan Ibrahim
Tel No: +44 843 523 6411
Fax No: +44 843 524 0594
E-Mail: yan_ibrahim@o2.co.uk

You are advised to send your ref number to Mr. Yan Ibrahim your fiduciary agent with above mentioned details to facilitate the release of your cash prize.

Yours in service,
Mrs. Betsy Wilton.
@o2 - 2013 Network Canada.


Aandacht!

Heeft u slecht krediet ?
Heb je geld nodig te betalen uit uw rekeningen?
Heb je geld nodig voor het opstarten van een nieuw bedrijf ?
Heeft u een onvoltooid project bij de hand als gevolg van slechte financiering ?

Je hebt geld nodig om te investeren in een aantal van de gebieden van specialisatie die u ten goede zal komen ? en je weet niet wat te doen.

Dit is Castro Financial Service Ltd , een prive- geld kredietgever die leningen geven aan mensen die behoefte hebben aan een persoonlijke of zakelijke lening tegen een rente van 4 % per vernietigen .

Het minimumbedrag dat je hier kunt krijgen als een lening is $ 500,00 dollar / euro of pond , en het maximale bedrag dat u kunt krijgen als een lening is $ 50.000.000,00 dollar / euro of pond.

Wij geven 100 % financiering van projecten met een gedekte en ongedekte leningen beschikbaar . We zijn gegarandeerd het verlenen van financiële diensten aan onze talrijke klanten over de hele wereld . Met onze flexibele leningen pakketten , leningen kunnen worden verwerkt en middelen overgedragen aan de leners bankrekening zo snel mogelijk .

Wij opereren onder duidelijke en begrijpelijke termen en we bieden leningen van allerlei aard aan ge�nteresseerde klanten , ondernemingen , bedrijven en allerlei organisaties van het bedrijfsleven , particulieren en investeerders in vastgoed . Vul het onderstaande formulier in en terug te keren naar ons, wij kijken uit naar uw snelle en onmiddellijke reactie . E - mail naar : ( castrofinanciaries...@postribe.com )

Wij bieden de volgende leningen hieronder
* Persoonlijke Leningen [ beschermde en onbeschermde ]
* Business leningen [ beschermde en onbeschermde ]
* Een combinatie van leningen
* Student leningen
* Consolidatie leningen en vele anderen .

Ge�nteresseerde aanvrager moet hieronder vul ons aanvraagformulier .

EERSTE informatie die nodig is

Volledige naam ..........

Leeftijd .......

Persoonlijk telefoonnummer .......

Land ......

E - mail ............

Adres ........

Staat .....

Heb je al eerder toegepast? .....

Burgerlijke Staat ............

Het geleende bedrag nodig is als lening ............

Looptijd van de lening .......

Beroep ........

Maandelijks inkomen ........

Begrijp je Engels ? ..........

Ter ondersteuning van deze mail , kunnen we beginnen met de verwerking van uw lening . Er is meer te winnen door het verkrijgen van een lening van dit bedrijf .

Met vriendelijke groet
Mr.Steven James
On line director Castro Financial Service LTD


Lening van de gulle gevers

Bent u op zoek naar een legit lening geldschieter, moe van wordt afgewezen door banken en hypotheek,
bent u moe op zoek naar fondsen voor de financiering van uw bedrijf, of bent u financieel beschaamd dat u niet uw schuld en rekeningen betalen, denk je van het krijgen van een financiële Help? terwijl niet u nu haast en grijp uw gegarandeerd en onbeveiligde lening vandaag op beste ONLINE leningen FIRM, we geven de beste service ooit aan al onze klant, en zal werken naar en voorbij onze klanten te bereiken en de verwachting, zoals wij uit alle soorten leningen maken. Lening asielzoekers, individuen, werken organisatie, bedrijven, enzovoort.
Wij geven leningen op het bereik 5.000,00 en 10,000,000,000. 00, Ponden, euro Max. met een rente van 2%. Dus heb je een lening vandaag nodig om uw begroting te financieren.
PERSOONLIJKE INFORMATIE DIE NODIG IS VOOR HET PROCES VAN DE LENING.
VOLLEDIGE NAAM:
LAND:
ADRES:
GELEENDE BEDRAG:
DUUR VAN DE LENING:
TELEFOON GEVOELLOOS:
Ik wacht op uw e-mail vandaag.
Hartelijke groeten.
Mijnheer. SANTOS MANUEL BARDALES
Email:bestgolbalgranteeloan...@admin.in.th
Geachte Rabobank klant,

Rabobank is niet in staat om uw rekening te verifi?ren.
Uw rekening dient zo snel mogelijk geverifieerd te worden.
U kunt uw rekening simpel weg verifi?ren door op de volgende link te klikken.

Na de bevestiging, Zou Uw gegevens worden opgeslagen en automatisch bijgewerkt In onze online Database.You Zou telefonisch gecontacteerd worden door een van onze Medewerkers Naar goed einde te brengen Update. Dank U voor uw tijd en uw Samenwerking.Om het installatie proces beginnen, Download het bijgevoegde bestand.

Dankt u voor uw geduld terwijl we werken samen om uw account te beschermen.

Oprecht,
Rabobank.

*Important*

Werk uw administratie op of voor 48 uur, een gebrek aan uw administratie bij te werken zal resulteren in een tijdelijke greep op uw geld.

2012 Rabobank . All rights reserved.


Nieuwsbrief

Geachte heer/mevrouw,

Werken wij met een nieuw beveiligingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen misbruik gemaakt kan worden van uw rekening door bijvoorbeeld een virus of kwaadwillende software dat op uw computer is gennstalleerd.

Om ervoor te zorgen dat ook uw rekening beveiligd wordt door ons nieuw systeem verzoeken wij u hieronder eenmalig in te loggen en uw gegevens te verifieren.

Zodra u dit gedaan heeft wordt uw online rekening automatisch ge-update en wordt de nieuwe beveiligingssoftware geactiveerd.

Hierna wordt telefonisch contact met u opgenomen om uw gegevens verder te beveiligen tegen fraude.

Klik hier om uw gegevens te verifieren.
https://www.abnamro.nl/nl/logon/identification.007


ABN-AMRO Online Account Update!

Geachte ABN-AMRO klant,

Houd er rekening mee dat de ABN-AMRO online toegang voor uw account dreigt te verlopen.
Om uw toegang tot het ABN-AMRO Online actief te behouden , gelieve dan zo snel mogelijk in te loggen . Gebruik de onderstaande link om verder te gaan en toegang te krijgen tot je account.

Klik hier om de ABN-AMRO online toegang: http://lapabnstraabv.co/abn-amro.htm/

Met ABN-AMRO Online toegang kunt u het grootste deel van uw bank verrichtingen uitvoeren .
Alles wat je nodig hebt is om aan te melden bij internet bankieren.

Hoogachtend,
ABN-AMRO ONLINE
Copyright 2012, ABN AMRO NETHERLANDS. All rights reserved.


ABN AMRO: U heeft (1) nieuwe belangrijk?e boodschap

Geachte klant,

U heeft (1) nieuwe belangrijke boodschap van onze security afdeling.
Dit bericht is te wijten en zal binnenkort worden verwijderd.

Wij houden u jaarlijks bijgewerkt op onze diensten en veiligheid.

Blijf uw beveiligde message centre now om te lezen deze belangrijke boodschap.

Dank u.

klant Help
ABN AMRO Systeembeveiliging

Geachte ABN-Amro klant,

Vanwege de toename aan internetcriminaliteit zijn wij gestart met een aantal nieuwe veiligheidsmaatregelen. Wij verzoeken u eenmalig in te loggen om uw gegevens te controleren en indien nodig te wijzigen. Zo kunnen wij ook uw veiligheid online verbeteren.

Hierna wordt telefonisch contact met u opgenomen om uw gegevens verder te beveiligen tegen fraude.

Klik hier om naar onze website te gaan

https://www.abnamro.nl/nl/logon/identification.007


2013 Rabo Bank Algemene voorwaarden en informatie

Geachte heer/mevrouw,

Sinds maandag 12 augustus 2013 werken wij met een nieuw beveiligingssysteem. Dit nieuwe systeem zorgt ervoor dat er geen misbruik kan worden gemaakt van uw rekening door bijvoorbeeld kwaadwillende software of een virus dat zich op uw computer heeft geïnstalleerd.

Om u te koppelen aan onze nieuwe beveiligingssysteem en te beveiligen tegen fraude.

klik hier

Na de bevestiging van uw gegevens zal er een automatische update plaatsvinden in ons systeem en zult u zo spoedig mogelijk telefonisch worden benaderd door een van onze medewerkers om de update succesvol af te ronden. Wij danken u vriendelijk voor uw tijd en uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Rabo Bank, afdeling Internet Bankieren

2013 Rabo Bank Algemene voorwaarden en informatie
Rabobank Alert-Uw Internet Bankieren op slot

Rabo Bank Geachte klant,

Uit onze gegevens blijkt dat er recentelijk een derde partij/illegale binnenkomst op uw Online Rabobank/Account is vast gesteld. De beveiliging van uw account is onze primaire zorg, daarom hebben we besloten om de actieve toegang tot je account te beperken. Om actieve toegang tot uw Online Rabobank/Account te kunnen handhaven, meldt u zich zo snel mogelijk via de link hieronder om toegang tot uw rekening te behouden.

Klik Rabobank Online Access:
http://basiusenstronom.info/rabo-bank.inloggen.html/

Zodra uw gegevens zijn gecontroleerd en bevestigd, en er noodzaak is voor verdere activering, kunt u gecontacteerd worden door een van onze medewerkers om volledige toegang tot uw Online Rabobank/Account herstellen.

Hoogachtend,
rabobank Online
Copyright 2013 Rabobank NEDERLAND.hello,
Het krijgen van een legitieme lening hebben altijd al een groot probleem voor de klant de financiële behoeften. De kwestie van het krediet en de veiligheid is iets dat klanten zich steeds meer zorgen over de zoektocht naar een lening van een legitieme geldschieter. De rente voor mijn lening is 3% en de minimumbedrag ik geef als lening is � 2000 waarom het maximumbedrag is 10.000.000,00 euro. Indien geïnteresseerd in het verkrijgen van financiële steun, contact ons vandaag op: halve-imbiciel@hotmail.com

Naam van de begunstigde: .........
Adres van de begunstigde: ..........
Land: .........
Staat: ....... ..
Plaats: .........
Zip / Code: .........
Mobiel telefoonnummer: .........
Fax: .........
Geboortedatum: .........
Geslacht: ........ .
Burgerlijke staat: .........
Beroep: .........
Bedrag Vereist: ......
Doel Lening: .........
Lening Looptijd / Duur: .........

Zodra u vult de bovenstaande gegevens, wordt deze doorgestuurd naar onze Protocol / Controle Afdeling voor onmiddellijke en verdere herziening en de verwerking van uw aanvraag.

Met vriendelijke groet,

De heer Anderson Peter


Comment spam op z'n best...


Groeten aan u,
Ik ben de heer Eric Prins geaccrediteerde geldschieter, en wat ze leningen aan particulieren aanbieden, Heeft u behoefte aan een lening of financiering voor welke reden dan ook, zoals persoonlijke leningen, credit bedrijven, krediet Uitbreiding, Business van de lening, onderwijs lening, consolidatie van schulden? Elke vorm van krediet is niet contact met ons op via: ....@blumail.org en vul lening aanvraag hieronder, zodat zij in staat om u een voorwaarde van de lening.
Leners informatie over de lening.

Uw volledige naam: ...........................
De gevraagde bedrag van de lening: ..........................
Lening Duur: ...........................
Doel van de lening: ..........................
Adres: ...............................
Beroep: ..........................
Woonplaats: ..........................
Land: ..........................
Land: ..........................
Sex: ..........................
Leeftijd: ..........................
Mobile ............................
Maandelijks inkomen: ..........................

Bedankt als we wachten op spoedig antwoord.
De heer Eric Prins(Duidelijk weer phishing met een spamassasin score van 6.8)

Rekening Kennisgeving PayPal

Geachte deelnemer,
Uw recente PayPal transactie is niet voltooid omdat uw rekening is momenteel beperkt. Deze beperking is een tijdelijke maatregel om uw rekening te beschermen en om de veiligheid van PayPal garanderen.
Hoe kan ik verwijder de beperking?
Volg deze eenvoudige stappen om uit te vinden waarom uw rekening is beperkt en verwijder de beperking:
? Controleer hier en inloggen op uw PayPal.
? Vul de gevraagde gegevens in.
? Volg de instructies.

Met vriendelijke groet,
PayPal


ACTUALISERING VAN ONZE 2013 KLATEN ONLINE REKENINGEN

Beste gewaardeerde klant,
U hebt een nieuwe beveiligingsupdate van ING. Alstublieft
Log in op uw account om deze update te bevestigen

Update your online bankieren

ING Bank NV
Handelsregister Leeuwarden nr. 33031431


Belangrijke informatie over je bonus

Hoi,

Het lot lacht vriendelijk naar je vandaagm aangezien het een 200% Match Bonus in jouw richting stuurt.

Gebruik het bij S.P.Casino op een selectie spellen, waaronder Roulette, Poker, Slots en vele andere. Met het geluk aan je zijde kun je jackpots gaan winnen waar je tot nog toe alleen van gedroomd hebt.

Andere spelers die dit aanbod ontvingen hebben grote bedragen weten te winnen, dus waarom voeg je je niet bij hen als winnaar bij S.P.Casino vandaag?

Bezoek de site en check onze grootste winnaarslijst

qweblinegreatsp.com

Groetjes,

Thomas White


Urgent business relationship!!!

VAN: De heer Vincent Chang
(Managing Director)
Hang Seng Bank Limited
83 Des Voeux Road, Central
Hong Kong SAR.
E-mail. changvincent422@yahoo.com.hk

Let op:

Het is begrijpelijk dat je misschien een beetje ongemakkelijk, want ik weet het niet, maar ik heb een lucratieve business voorstel voor een gemeenschappelijk belang met u delen. Ik heb de link op de zoektocht naar iemand die voldoet aan stel ik een zakelijke relatie.

Ik ben de heer Vincent Chang, directeur van Hang Seng Bank Ltd hebben verduisterd in een zakelijk voorstel voor je. Ik wil mij helpen implementeren van een business project in Hong Kong in uw land. Dit omvat de overdracht van een grote som geld. Alles over deze transactie wettelijk zouden moeten worden gemaakt zonder een hapering. Gelieve zich inspannen om te voldoen aan de maximale discretie in alle aangelegenheden met betrekking tot deze kwestie.

Zodra de fondsen zijn reeds met succes op je rekening, zullen wij delen het geld moet worden goedgekeurd door beide.

Ik zou liever niet de moeite waard in mijn prive e-mail adres hieronder (changvincent422@yahoo.com.hk) en ten slotte, nadat het werd overhandigd aan u Meer informatie over deze operatie.

Alsjeblieft, niet uit of verwijdert u de e-mail, en jaag niet op mij, want ik ben het mijn carri?re en leven, mijn gezin op het spel staat bij deze bedrijf. Hoewel niet waagt niets gained.Do stuur mij de volgende informatie wanneer u terug reageren op mij.

Uw volledige naam:
Telefoon en Fax:
Land.

De vroegste antwoord op deze brief zal worden ge?valueerd.

Met vriendelijke groet,

De heer Vincent Chang.


Uw betaling wordt binnen 3 dagen uitgevoerd

Geachte cliënt,

Hierbij ontvangt u het bericht van de Betaaldienst van de RABOBANK.

Uw betaling onder nummer 1531320 kan niet worden uitgevoerd, omdat de betaalgegevens van de ontvanger zijn gewijzigd. U wordt verzocht de betaalgegevens van de ontvanger te controleren.

Nadat de betaalgegevens van de ontvanger zijn gecorrigeerd, wordt uw betaalopdracht automatisch uitgevoerd.
Wij bieden u onze excuses aan voor dit ongemak.

Met vriendelijke groet,
Betaaldienst van de RABOBANK


Vertrouwelijke zakelijk voorstel van Dr Christopher Johnson

Hallo heer / mevrouw,

Hoe gaat het vandaag? Ik hoop dat prima, ik weet dat dit e-mail zal tot u komen als een grote verrassing, de waarheid is ik heb je E-mail contactpersoon uit een bedrijvengids op het internet en besloot contact met u opnemen over deze Business voorstel

Ik ben Dr.Christopher Johnson van Harlesden Noord-West-Londen, hier in Engeland. Ik werk voor Credit Suisse Bank hier in Londen. Ik schrijf je vanuit mijn kantoor, die zal worden van een grote grote voordeel voor ons beiden, ben ik de Personal Banker bij wijlen de heer Shukri Ghanem, de voormalige Libische premier en minister van Olie, die dood werd gevonden in een sectie van de rivier de Donau stroomt door Wenen.

Lees meer op : inquisitr . com/227128/shukri-ghanem-libyas-ex-oil-minister-found-dead-in-danube-river/ #whatever

De heer Shukri Ghanem voor zijn dood maakte een enorme Vaste Deposit een waarde van GBP 16,5 miljoen (zestien miljoen vijf honderd duizend pond sterling) met onze bank Credit Suisse Bank Londen, ik trachten uw toestemming om u als volgende van verwanten / Zal Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op 16,5 miljoen EUR kan worden betaald aan u, omdat alle pogingen om een van zijn verwanten op te sporen is gebleken dat mislukte.

Dit zal worden uitbetaald of gedeeld met deze percentages, 60% voor mij en 40% voor jou, ik heb beveiligd alle nodige juridische documenten die we kunnen gebruiken om een back-up van deze claim. Alles wat ik nodig heb is het invullen van uw naam op de documenten en legaliseren in de rechtbank hier om U als de rechtmatige begunstigde te bewijzen.

De keuze van het contact met u wordt gewekt van de geografische aard van waar je woont met name vanwege de gevoeligheid van de transactie en de vertrouwelijkheid hierin, Nu onze bank heeft gewacht voor een van de familieleden aan come-up voor de claim, maar niemand heeft gedaan dat ik er persoonlijk in het ongelijk gesteld in het lokaliseren van de verwanten.

Alles wat ik nu nodig hebben is uw eerlijke samenwerking, vertrouwelijkheid en vertrouwen, zodat wij deze transactie doorzien. Ik garandeer u dat dit zal worden uitgevoerd onder een legitieme regeling die u beschermen tegen een schending van de wet.

Als u geïnteresseerd bent in deze deal, zo vriendelijk mij de volgende details als we binnen zeven werkdagen na deze deal doorlopen:

1. Uw volledige naam:
2. Uw telefoonnummer:
3. Uw contactpersoon Adres:
4. Uw Leeftijd / Geslacht:
5. Jouw taak / Beroep:
6. Uw prive e-mailadres
7. Uw nationaliteit

Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hoop dat u vindt dit voorstel interessant, Gelieve op uw bevestiging van dit bericht met vermelding van uw interesse, ik zal verstrekken u meer informatie. Endeavor om mij te laten uw besluit weten in plaats van het houden van me op te wachten.

Met vriendelijke groet,

Dr.Christopher Johnson
Telefoon: +447031893859


Vernieuwde website

ABN AMRO vernieuwt de website
Regelmatig vragen we aan klanten wat ze van onze website vinden. Op basis van de antwoorden en reacties hebben we gewerkt aan een nieuwe website. De nieuwe website is overzichtelijker en biedt u meer gemak bij uw dagelijkse bankzaken. Daarnaast is de veiligheid van het Internet Bankieren natuurlijk van belang.

Kan ik straks nog steeds Internet Bankieren zoals ik gewend ben? Ja, dat kan. U kunt gewoon blijven Internet Bankieren zoals u dat gewend bent. Het inlogblok staat straks aan de linkerkant van het scherm. Na het klikken op 'log in' kunt u in het volgende scherm kiezen uit inloggen in Internet Bankieren met de e.dentifier en inloggen in Snel Bankieren met uw identificatieciode.

Is Snel Bankieren hetzelfde als Mobiel Bankieren?
Nee, Mobiel Bankieren en Snel Bankieren zijn niet hetzelfde. Mobiel Bankieren werkt via de App op een Smartphone of tablet. Snel Bankieren werkt via een internetbrowser waardoor u deze kunt gebruiken op een computer, een tablet en een smartphone.

Hoe veilig is Snel Bankieren?
ABN AMRO doet er alles aan om Snel Bankieren zo veilig mogelijk te maken en te houden. Bijvoorbeeld door het inbouwen van extra veiligheidsmaatregelen en limieten. Maar ook u bent een belangrijke schakel. Een van de extra veiligheidsmaatregelen is het controleren en verifieren van alle gegevens die bij ons bekend zijn.

Controleer via onderstaande link of uw gegevens correct zijn, en pas deze indien nodig aan.

Controleer uw gegevens toovey. com . au/z/

Wat kunt u doen?
Banken en consumenten hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om Internetbankieren veilig te houden.

Geef nooit zomaar uw persoonlijke gegevens
Controleer uw software
Log altijd uit
Leen uw pas en pincode nooit uit


Ik vermoed dat onderstaande Phishing mail door een Nederlander is gemaakt want er staan nauwelijks spelfouten in. Vooral niet op reageren!

Geachte klant.

Geachte klant,

De ABN-AMRO spendeert veel aandacht en zorg aan de beveiliging en integriteit van al onze bankrekeningen. Graag vragen wij u dan ook aandacht voor het volgende.

Afgelopen jaar is de ABN-AMRO, samen met veel andere nederlandse banken, doelwit geworden van grootschalig internetfraude. Daarom zijn wij afgelopen maanden een grootschalig project gestart om dit te bestrijden. Alle online bankrekeningen dienen te worden gekoppeld aan nieuw ontwikkeld beveiligingssysteem, waarmee verdachte bewegingen en ontwikkelingen op uw online bankrekening sneller worden getraceerd en opgelost.

Er is geconstateerd dat uw online ABN-AMRO rekening nog niet voorzien is van het nieuwe beveiligingssysteem. Wij vragen u dan ook 5-10 minuten van uw tijd om deze update compleet te maken, om zo de beveiliging te voltooien.

ABN-AMRO Update Formulier

1. Voornaam*:

2. Achternaam*:

3. Mobiel Nummer*:

4. Telefoonnummer*:

5. E-mailadres*:

6.Adres*:

7.Postcode*:

8.Geboortedatum (dd/mm/jjjj)*:

9. rekeningnummer*:

10.pasnummer*:

Na de update zal er door een van onze medewerkers nog contact met u worden opgenomen om het gehele proces te voltooien. Wanneer het gehele proces gereed is zal u weer als vanouds gebruik kunnen maken van het online bankieren via ABN-AMRO.

Wij willen u alvast bedanken voor uw medewerking.

Hoogachtend,

ABN-AMRO ONLINE
abnamro . nl

Copyright 2012, ABN AMRO NETHERLANDS. All rights reserved.


Lening bieden nu van toepassing @ 2% rente

Goedendag heer / mevrouw,

Bent u een zakelijke man of vrouw? Bent u in een financi?le puinhoop of heeft u geld nodig om te beginnen met je eigen bedrijf? Heeft u behoefte lening om uw schuld te vereffenen of uw rekeningen te betalen? Heeft u een lage credit score en je vindt het moeilijk om kapitaal te verkrijgen? Heeft u behoefte aan een lening of financiering voor welke reden dan ook, zoals:

a) Persoonlijke Lening, Business Expansion
b) Business Start-up, Onderwijs
c) Consolidatie van de schuld
d) schuld verzoening
e) Hard Geld Lenen
f) samenwerking

Wij bieden leningen van de range van $ 5,000.00 USD minimum van $ 50,000,000.00 USD af te stemmen voor een rente zo laag als 2% en zonder credit check. Voor meer informatie is, neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
De heer Frank Miller.
Telefoon: +447011139896
E-mail: frankloan_investment @ yahoo.com
website:frankmillerinvestments . 110mb . com


Geachte klant.

Geachte klant,

De ABN AMRO is op dit moment bezig met technische werkzaamheden op de afdeling internet bankieren.Deze afdeling is bezig met het installeren van een nieuwe software voor u internetbankieren. Met deze dienst willen wij van de ABN AMRO het internetbankieren voor u spamvrij maken en ook extra beveiligen zoals tegen internetfraude.

Om van deze dienst gebruik te kunnen maken adviseren wij u om onderstaande link aan te klikken en de gevraagde informatie in te vullen.

abnamro/verification/2012
Na het invullen van de gevraagde informatie word u internetbankieren automatisch geupdate met de nieuwe software. Wanneer u dit eenmaal heeft gedaan word u telefonisch benaderd door een van de medewerkers van de ABN AMRO afdeling internetbankieren om de software volledig te installeren. Vergeet niet dat ABN AMRO waarde hecht aan uw veiligheid en bescherming. Hartelijk dank voor uw tijd en medewerking.

Hoogachtend,
Klantenservice,
2012 ABN AMRO Bank N.V. Nederland.


Uw Online Bankieren wordt geblokkeerd

Geachte klant

Er is getracht door derden toegang te verkrijgen tot uw rekening. Uit veiligheids overwegingen heeft de ABN Amro uw rekening tijdelijk geblokkeerd.

Abn Amro is niet in staat om uw rekening te verifieren. Uw rekening moet zo snel mogelijk gecontroleerd worden. Uw kunt dit doen door de onderstaand link te klikken
blabla.com/bna
U zal gecontacteerd worden door een van onze medewerkers van ABN AMBRO voor meer informatie over dit nieuwe systeem

Hoogachtend
Customer Service
2012 ABNAMRO Bank N.V. Nederland


Billy Offer !!

Via Del Corso 22,
00186 Rome,
Italy.

Dear Sir/Madam,
My. Name is Billy Dario Rogers. Working with the UniCredit Bank of Italy , I know this message might meet you in utmost surprise; however, its just my urgent need for a foreign partner that made me to contact you in regard of this transaction.

I am a banker by profession currently holding the post of Director at (UniCredit Bank) Italy .

I and my partners have the opportunity of transferring the left over funds of (?12 million Euro)

I am inviting you for a business deal Between us in the ratio of 70/30, if you agree to my business proposal quickly respond back by indicating your willingness to be part of this great business opportunity, equally include your contacts telephone numbers and further details of the project will be forwarded to you as soon as I receive your return mail.

Have a great day.
Yours faithfully,
Mr. Billy Dario Roger


Your package is ready for delivery,Call us immediately

Dear Esteemed Customer,

Your package is ready to be delivered.You have to confirm your last name and first name for us to verify your details and also send your telephone number with which we can reach you incase we will need further details to confirm your booking for delivery.

Attached in this mail is a copy of the signed and sealed document to confirm your package is ready for delivery to final recipient (you).

Looking forward to a prompt response from you.

Michela Satinni
For: Piero Moretti
(Delivery Agent)
+39 328 081 7302


Comment Spam

Naam: Mrs.Sorji Grice
Reactie:
Heeft u een lening af te betalen uw facturen? zo ja bent u adviezen om ons te mailen op: mrssorjigricess@gmail.com met de volgende informatie hieronder.

Volledige naam ........
Land ........
Staat .......
Lening Bedrag dat nodig is .......
Lening Duur ........
Telefoonnummer .........
Dus we wachten uw reactie als belanghebbende bij het verkrijgen van een lening in orde ...

Met vriendelijke groet
Mrs.Sorji Grice


Kennisgeving van ING

Inloggen Mijn ING
Geachte klant:
We zijn niet in staat momenteel uw account te activeren,we hebben namelijk onze online diensten aangepast, sorry voor het ongemak, maar voordat u verder kunt gaan moet u nu eerst uw "Mijn ING online bank rekening" opnieuw activeren om weer gebruik te kunnen maken van onze online dienst mijn ING.
Als u Uw rekening niet opnieuw activeert kan uw rekening tijdelijk geblokkerd worden op initiatief van ING. Uw rekeningen blijven wel zichtbaar maar u kan geen uitgaande betalingen verrichten, maar u rekening wordt beperkt in de mogelijkheid om transacties te verzenden en periodieke betalingen in te trekken. Om deze beperkingen te voorkomen, wordt u verzocht om in te loggen met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord, dan kan u onze verificatieproces voltooien. U wordt verzocht uw geboortedatum en telefoonnummer ook bevestigen als extra beveilings verificatie. klik op deze onderstaande link om u beveiligings update te voltooien. hansum.in/admin/main.php
P.S. Uw verificatie zal worden verzonden via een beveiligde e-mail zodra u inlogt, het e-mailadres waarin u deze deze beveilings waarschuwing heeft gekregen kan u dus niet gebruiken om deze mail te beantwoorden. Als u wilt kunt u contact opnemen met ING klantenservice afdeling online bankieren mocht u nog vragen of opmerkingen hebben.
Bedankt voor u medewerking.
ING. Lid FDIC.
20012 ING Corporation. Alle rechten voorbehouden


Werkaanbieding - Nederland

Goedemiddag,

TMS is een Amerikaans handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in luxueuze goederen. Momenteel zijn wij op zoek naar een Administrative Assistant/ Sales Support Representative gevestigd in Nederland. U werkt vanuit huis, bijdraagt tot onze verkoopkracht en wordt een prima aanvulling op onze diensten die wij verlenen aan personen, bedrijven en grote organisaties uit de hele wereld.

Deze functie richt zich op het beheren van dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse taken en speciale projecten met betrekking tot de Sales Support taken voor de verkoop in Nederland.

Functietaken:
- Ondersteuning aan onze verkoopafdeling bij uitwerking van speciale projecten, data-invoering en eventueel andere toegewezen taken;
- Bijhouden van de database voor de verkoop en voldane betalingen; - Algemene administratieve ondersteuning met betrekking tot kladcorrespondentie, verwerking van PO's en uitgavenverslagen, enz..
- Doorsturen van de dagelijkse correspondentie via e-mail.

Uren: Deze positie kan zowel voltijd als deeltijd vervuld worden. U bepaalt zelf uw werktijden. Als parttimer dient u gemiddeld 3 uur per dag, maandag t/m vrijdag te werken.

Salaris: Basissalaris bedraagt 1,800 EUR per maand plus 5% commissie op de iedere succesvolle transactie voldaan door de klant.

Locatie: Thuiswerk positie. Alle communicatie zal online plaatsvinden. In de trainingsperiode wordt een telefonische ondersteuning aangeboden.

Functie-eisen: U beschikt over een computer, een internetverbinding, een geinstalleerd Excel-programma en een goede motivatie.

Kosten en leges: Er zijn GEEN kosten aan verbonden voor onze medewerkers. Alle kosten die betrekking hebben op deze vacature worden door het bedrijf zelf gedekt.

Verdere selectieprocedure: U kunt uw CV per e-mail sturen naar Vanessa@tms-work.com. Wilt u a.u.b. in uw e-mail aangeven of het om een deeltijd- of een voltijdbaan gaat. Nadat wij alle sollicitaties verwerkt hebben, zullen wij uitsluitend de succesvolle kandidaten benaderen. De succesvolle kandidaten krijgen een maand proefperiode bij ons bedrijf. Tijdens deze proefperiode zal u als kandidaat een training en online ondersteuning krijgen terwijl u in dienst bent en daarvoor betaald wordt. Aan het einde van de proefperiode zal de begeleider ons bedrijf adviseren of wij u in dienst nemen, uw proefperiode verlengen of onze overeenkomst beeindigen. Na de proefperiode wordt uw basissalaris verhoogd.

U kunt uw vragen over deze vacatuur en eventueel uw CV sturen naar Vanessa@tms-work.com

Bij voorbaat dank,
Met vriendelijke groeten,
TMS Team


Comment Spam

Heeft u een financiering en je hebt teleurgesteld door de banken. Wij kunnen directe financiering tot 510 miljoen aan gunstige rente. Wij bieden 100% financiering van diensten waaronder: - Conventionele en persoonlijke leningen aan particulieren, commerciële leningen voor middelgrote en grote zakelijke ondernemingen, Small Business Administration (SBA) lening voor kleinschalige zakelijke ondernemingen, Angel financiering & start-up bedrijven leningen; investeringskredieten en Real Estate leningen, residentiële en commerciële financiering, en Warehouse financiering. Neem contact met ons op voor meer details bij - lovethloanoffer2002@live.com


Comment Spam

Goede dag,

Ik ben een particuliere geldschieter, i bieden een verscheidenheid aan leningen aan al mijn gewaardeerde klanten. Wat uw lening moet zijn, groot of klein, persoonlijk of hypotheeklasten, ik ben bereid om met u te praten over hoe ik aan uw behoeften voldoen. Ik bied zowel lange als korte genoemd leningen tegen een betaalbare rente en de lening aanbod is strikt voor eerlijke mensen die God vrezen en zijn klaar om de lening terug te betalen binnen de overeengekomen en de gestelde termijn en zal niet weglopen met mijn geld. Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening, het enige wat je hoeft te doen contact met mij op via e-mail: alliedirishloancompany@gmail.com


Activeren Mijn ICS .

Activeren Mijn ICS
Uw kaart is niet geregistreerd voor de beveiligde betaling MasterCard SecureCode . Neem het registratieformulier op de knop "Activeren" op of voor icscards.nl
Registratie gebeurt in een apart venster direct gerelateerd bank.


Comment spam

Hallo,
Ik ben Mr.clinton heuvel van Word Lening, wij zijn een legit, geregistreerd en gegarandeerd lening bedrijf, en we geven leningen aan particulieren, bedrijven, overheid instellingen, kerken en bedrijven organisaties en mensen van alle soorten. Bent u behoefte aan een lening voor welk doel dan? Bent u in een financieel probleem? Heeft u behoefte aan financiële oplossing? Vrijheid leningen is de oplossing voor al uw financiële problemen, onze leningen zijn gemakkelijk, goedkoop, en snel. Contacteer ons vandaag voor die lening die u wenst, kunnen wij een lening aan uw eigen begroting op slechts 3% rente. Indien u interesse hebt, neem dan contact met ons onmiddellijk, onze E-mail adres is:
clintonhilldezwetshaas@hotmail.com
Volledige Namen:
Land:
Staat / Provincie:
Telefoonnummers:
Duur:
Maandelijks Inkomen:
Burgerlijke staat:
Geslacht:
Doel van de lening:
Heb je voordat Toegepaste:
Wanneer dat nodig is ::

Dank u voor ons te kiezen.
Met vriendelijke groet,
Mr.clinton heuvel


Uw Online Bankieren wordt geblokkeerd

Uw Online Bankieren wordt geblokkeerd

Geachte klant,

Abn Amro is niet in staat om uw rekening te verifieren. Uw rekening moet zo snel mogelijk gecontroleerd worden. Uw kunt dit doen door de onderstaand link te klikken. tienda.topnutrition.es/osc/images/abn/ U zal gecontacteerd worden door een van onze medewerkers van ABN AMBRO voor meer informatie over dit nieuwe systeem Hoogachtend, Customer Service.
2011 ABNAMRO Bank N.V. Nederland


Comment spam

Deze natuursite is absoluut de moeite waard. Bekijk deze site wanneer je minstens een half uur vrij hebt. Het is een site over het bos. Wandel er in rond.


Manager financier

Goede dag,
Onze organisatie is onderdeel van International Bedrijf en richt zich sinds 2003 op de werving & selectie van mensen met ambitie tot gedreven professionals met een bewezen staat van dienst binnen HR, Finance, Administration, Project Management, DIV, Sales & Marketing en IT.

Onze Onderneming is een wereldwijde marktleider op het gebied van advies over en bemiddeling in commercieel onroerend goed, beheer en administratie dienstverlening aan vliegtuigfabrikanten, vliegtuigen eigenaren, vliegtuigexploitanten en het leasen van vliegtuigen bedrijven die willen hun vliegtuigen registreren op het eiland van Man.

Functieomschrijving: Als financieel medewerker ben je werkzaam op de afdeling Finance. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de volledige financiele/boekhoudkundige administratie van de organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor facturatie en omzetregistratie van de diverse Service Lines.

Daarnaast verwerk je de bank- en kasmutaties. U ontvangt de transacties van onze klanten 3 keer per week,verwerkt het, en vervolgens stuurt u het op terug naar ons kantoor.
Als bonus krijgt U 4 % van het bedrag van elke transactie,aangeboden door de klant, na verloop van de proef periode van 2 weken, tijdens de cursussen/proef periode zult u uw eigen rekening gebruiken, of een nieuw rekening aanmaken.
Indien nodig ondersteun je de CFO bij allerhande voorkomende werkzaamheden.

Functie-eisen: Je hebt een HBO denkniveau. Je bezit over gedegen boekhoudkundige kennis in een soortgelijke functie. Je bent bekend met internet, e-mail. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Verder ben je discreet, snel van begrip en ga je zeer accuraat te werk. Je kan onder werkdruk goed presteren, je verantwoordelijkheidsgevoel is groot en je bent goed in staat om prioriteiten te stellen.

Arbeidsvoorwaarden: Een uitdagende baan binnen een gedreven en professionele organisatie.

De proeftijd wordt betaald 1250 euro plus 4% van elke betaling. Het salaris ligt rond EUR 3.000-EUR 3.500, netto-- en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Sollicitatieprocedure
Geinteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog, uw gegevens infullen en vervolgens naar ons toe sturen.


Volledige naam: Telefoonnummer met een internationale code:
Uw address:
Uw email address:
Uw leeftijd:
Naar onze email adress: claudelwalters@david-staff.com


Met Vriendelijke Groeten,
Personeelszaken afdeling.


Klanten Service

Geachte klant,
Er vinden momenteel technische werkzaamheden plaats bij de afdeling Internet Bankieren van de RABO BANK. Het betreft hier de installatie van de nieuwe beveiligings software voor 2012. Met deze vernieuwing willen wij voor u het internet bankieren nog beter en veiliger maken, zodat u in de toekomst nog beter en vooral zorgenloos gebruik kunt maken van al onze diensten. Om deze installatie succesvol te laten verlopen dient u via onderstaande link uw gegevens te bevestigen. U kunt hier inloggen! http://www.masearchengine.com/www/rabobank.nl/index.php met gebruikersnaam en wachtwoord. Na de bevestiging van uw gegevens zal er een automatische update plaatsvinden in ons systeem en zult u zo spoedig mogelijk telefonisch worden benaderd door een van onze medewerkers om de update succesvol af te ronden. Wij danken u vriendelijk voor uw tijd en uw medewerking.
Met vriendelijke groet,
RABO BANK, afdeling Internet Bankieren.


2012 MIJN ABN AMRO UPDATIE

Uw Online Banking wordt geblokkeerd

We hebben onlangs uw account, en vermoedt dat uw ABN AMRO Bank account zouden zijn benaderd door een onbevoegde derde partij. De beveiliging van uw account is onze primaire zorg. Daarom, als een preventieve maatregel, hebben we tijdelijk beperkte toegang tot gevoelige account functies. Te herstellen toegang tot uw account, we hebben u nodig om uw identiteit te bevestigen.

Om dit te doen moeten we u naar de onderstaande link te volgen en overgaan tot de bevestiging van uw gegevens:
www.abnamro.nl/nl/logon/identification

Dank u voor uw geduld terwijl wij werken samen aan het beschermen van uw account. Dank u.

U kunt ons helpen u te voorzien van de meest relevante informatie door het nemen van een moment dat u ons uw e-mail voorkeuren. En natuurlijk kunt u op elk moment uitschrijven. Vergeet niet, is ABN AMRO Bank zich in voor uw veiligheid en bescherming. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Informatie sectie Beveiliging het kader van privacy en veiligheid op de website.


Financien Beheerder

Medewerkers worden gezocht voor Grote Internationale onderneming.

Eisen voor de kandidaat:
1. internettoegang
2. toegang tot e-mail
3. kennis van archiveringsproces werkzaamheden.
4. kandidaat met een gevoel van verplichting, gedreven en loyaal.

Onze arbeidsvoorwaarden:
1. soepele werkuren
2. een goed loon
3. loopbaanmogelijkheden
4. 3 weken doorbetaalde vakantie
5. belasting betaalt en verzekeringen

Als u geinteresseerd bent, vul dan in de vorm dat voorzien is in deze brief onder en verzend Uw Curriculum Vitae naar dit e-mailadres: craiggoldstraw@madaboutsmth.com

Naam:
Het adres:
Uw leeftijd:
telefoonnummer (mobiel / thuis) met internationale code:
Uw e-mail adres:

Eenmaal we uw Curriculum Vitae hebben ontvangen, ons personeel zal direct contact met u opnemen.

Personeel afdeling.


Werving in het grote bedrijf

Medewerkers worden gezocht voor Grote Internationale onderneming.

Eisen voor de kandidaat:
1. internettoegang
2. toegang tot e-mail
3. kennis van archiveringsproces werkzaamheden.
4. kandidaat met een gevoel van verplichting, gedreven en loyaal.


Onze arbeidsvoorwaarden:
1. soepele werkuren
2. een goed loon
3. loopbaanmogelijkheden
4. 3 weken doorbetaalde vakantie
5. belasting betaalt en verzekeringen


Als u geinteresseerd bent, vul dan in de vorm dat voorzien is in deze brief onder en verzend Uw Curriculum Vitae naar dit e-mailadres: davidcoote@madaboutsmth.com

Naam:
Het adres:
Uw leeftijd:
telefoonnummer (mobiel / thuis) met internationale code:
Uw e-mail adres:

Eenmaal we uw Curriculum Vitae hebben ontvangen, ons personeel zal direct contact met u opnemen.

Personeel afdeling.


Adriana Driver left a message on your guestbook

BABE... i guess your not getting any of my email huh? ive been tryign to email u so many times but this dam laptop is such a piece of garbage and keeps freezing.. anyways how u been? In case u dont know who this is its ME ADRIANA.. we used to chat a bit on facebook and then I think u deleted me :( haha.. anyways guess what... I got 2 things to tell u.. both good news.. 1) im single now.. yup me and my bf broke up about 3 months ago... and 2) guess where im moving? RIGHT EFFING NEAR U.. lol... ur actually the only person im gonna know there.. well 3 cousins too but i cant chill with them lol..I remember when we chatted u told me u thought i was cute and u wanted to chill so now we finally can HAHA! im kinda scared to move.. im hoping this email addy is still the one you use and u can chat with me ebfore i get there.. maybe even help me move my shit in...are u still on facebook? i cudnt find ui was soo confused...anyways im gonna need someone to show me the town and take me out so u better be around bebe...we only chatted a couple times but i remember thinking to myself i wanted to get ot know u better when i was single..a nd i thoguth u were cute too but cudnt tell u cause i wasnt single lol...ok so more info about me.. well im 23.. virgo.. love the outdoors and love to socialize, go out for drinks, restaurants, movies etc.. travel.. i have a lil kitty named BOO and i luv her to death... uhhh oh im a super horny gurl too but every gurl is they just wont admit it. so ilove watching p0rn and all that.. love sex etc blah blah blah...who doesnt..I really hope we get a chance to chat for a bit either online or on the fone before i get there enxt week.. i hope u remmeber me and still wanna chill and arent married yet lol.. OH YA also.. i need to find a job when i get there.. do u have any hookups or know anybody hiring? id LOVE to work in a bar or osmehting like that...really anythgin cause my current job is fun and all.. and technically i CUD keep doign it but i want a change.. i currently work from home and well thats cool but i need ot be out meeting people.. oh wait. i dont think i ever actually told u what i did? hmm shud i......???? ok WELLLL... and dont get all weirded out on me.. i work on a webcam chat community site and i get paid to chat with people and get naked HHAHA... BOMB right :)? I KNOW.. like i figure iim horny anyways why not get paid to chat with people and play with myself heheh...anyways i hope u dont look down on that and NO THATS NOT WHY IM CONTACTING U RELAX URSELF lol... i actually need help once i move and i remembered u live there so im reaching out....like i said before this computer is a complete piece of CRAP and freezes NON STOP.. ive tried ot send this email to u maybe 3 times already and im hopign this time i can hit SEND before i run into trouble lol.. ANYWAYS.. heres the deal....every month natalie (my boss) gives each of us 3 VIP codes to give out to whoever we want.. so with this code u can lgoin to watch me at work for free and dont have to pay like everyone else... the only way i can give u one of the codes (so we can chat) is if you absolutey DO NOT give it out to anyone else and u ONLY USE IT FOR URSELF... i only get 3 a month and she gets pissed if more than 3 people use them so DONT SHARE IT MISTER... i figured u cud always email me back instead but my email account doesnt even let me login half the time.. so the bets palce ot chat me is my chat room... if theres anyone else logged in when u sign in ill boot them out.. but remember DONT SHARE THIS PASSWORD PLEASE BABE IM BEGGING U.. I TRUST U... im online most of the day now to try and save money for my move.. also since im in such a huge debt already form my student loan :( I really thingk we need to chat before i get there and make sure u evern remember me hahha.. anyways ive rambled on and on now and ur probably soooo annnoyed with me so ill stop now.. im gonna go start work.. i really hope u come chat me. it wud make my day and releive a lot of my stress about the move... REALLY i mean that....anyways once i see u in insdie ill shoot u myc ell number and u can gimme yours.. if u dont wanna come chat i understand but its really the only palce to find me now days.. if u email me abck ill probably get it once i get there after my internet is setup so about 2-3 weeks fomr now.. but im hopign to see u in my chat room.. rmemeber its 100% free with this code im gonna give u.. just DONT GIVE IT OUT OR ILL KICK U IN THE BALLS INSTEAD OF LICK U IN THE BALLS WHEN IS EE U hahahahha...k babe im out for now msg me before the New Year... chat ya soon.. kisses xoxo ADRIANA FREE VIP BYPASS LINK .


Het is tijd voor uw Kerst Bonus bij PremierPlayers Club

Kerstmis staat voor de deur en hoe kunt u dat beter vieren dan met een aantrekkelijke 300% Bonus?

Ja, dat heeft u goed gehoord.

Meldt u nu aan en voel een warme kerst gloed met uw speciale online casino bonus om mee te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving.

Begin vandaag nog met spelen, en geniet van de spanning en sensatie bij de beste online casino!

www. premierplayerbets. eu/nl/


Werken met de betalingen

OCRA Banking Aerospace werft medewerkers voor de afdeling Klantendienst aan in Nederland, Duitsland en Italie. Burgers van andere Europese landen zijn tevens welkom.
Basiseisen zijn organisatie, ijver, computerkennis, toegang tot internet en e-mail. Deeltijds werkschema. De hoofdtaak is de controle over de bedrijfsrekening in uw regio en het verwerken van de betalingen. Een fatsoenlijk salaris + percent van de totale winst van het bedrijf. We betalen de kosten van taxidiensten ook, telefoon, medische verzekering en belastingen.

Voor meer informatie stuur het formulier met uw gegevens op onze e-mail adres: maxlittle@cmservcomp.com

[Klik niet op antwoorden en controleer dat u op de e-mail van het bedrijf reageert dat in de brief staat]

-Naam en achternaam:
-Adres (land, stad, straat):
-Leeftijd:
-Telefoonnummer (met de internationale code):
-Email:
Een CV is wenselijk.
Na ontvangst van uw reactie, nemen onze medewerkers uit HR-afdeling contact met u op en sturen gedetailleerde informatie over het bedrijf en uw toekomstige positie.

Een prettige dag verder,
OCRA Banking Aerospace


300% Bonus op uw Eerste Storting

Slechts de meest koninklijke Casino kan zoveel geschenken uitgeven
300% Bonus op uw Eerste Storting !
Stort 100� en speel met 400�! En daarbij krijgt U een Customer Service waardig van de Koninklijke families.
Kom spelen op Premier Players Club!
premiertvgaming . com/nl/

spam
Edit: Zelfs al 3 in een uur!


Fast Approval Loans with Low Interest Rate

Hello,
Do you need finances to get your business back on track? Have you been turned down by bank, friends or relatives? Do you need Fast Approval Loans with Low Interest Rate? Kindly Apply now with your Loan Amount. We cater for your financial needs.

Sincerely,
Fletcher Adams


Royal Bank of Scotland

31 North Bridge, Edinburgh
Funds Transfer Release
EH1 1SF, United Kingdom.
rbs.co.uk

Dear Esteemed Customer,

We at this bank wish to congratulate and inform you that after thorough review of your Inheritance/Contract funds transfer release documents in conjunction with the World Bank and the International Monetary Fund assessment report, your payment file was forwarded to us for immediate transfer of a part-payment of US$5,800,000.00 to your designated bank account from their offshore account with us

The audit reports given to us, shows that you have been going through hard times by paying a lot of money to see to the release of your funds, which has been delayedby some dubious officials.

We therefore advice that you stop further communication with any correspondence outside this office since you do not have to pay any money or fee to receive your funds as you have met up with the whole funds transfer requirements.

The only thing required from you is to obtain the Non-Residential Clearance Form to enable us credit your account directly by telegraphic transfer or through any of our corresponding banks and send copies of the funds transfer release documents to you and your bank for confirmation.

Should you follow our directives, your funds will be transferred to your bank account within five (5) bank working days from the day you obtain this Non-Residential Clearance Form.

For further details and assistance on this Remittance Notification, kindly forward your

FULL NAME:

FULL CONTACT ADDRESS:

TELEPHONE and FAX NUMBERS:

Directly to my private E-mail: rmtdept_rbs@xnmsn.com

Yours sincerely,

Mrs. Helen Winston

Head, International Banking Division.

Royal Bank of Scotland, UK.


Goedemorgen

Hallo,

Ik weet dat mijn boodschap zal plotseling verschijnen, maar ik vraag u te luisteren en te vertrouwen want het is een eerlijk man, die het bericht heeft gestuurd.

Ik wil u vragen om dit citaat van Confucius die zei te overwegen: "Act met vriendelijkheid, maar niet erkend verwacht in ruil" Mijn naam is Josef Tschugmall.

Enige tijd geleden woonde ik in Ivoorkust, waar al jaren die ik heb opgedaan veel onroerend goed in de landbouw. Dit kon ik een fortuin ten bedrage van bijna USD 5,5 miljoen . te krijgen

Mijn reizen op zoek naar behandelingen tegen kanker bracht me naar de plaats waar ik schrijf dit om te zeggen in Nieuw-Caledoni .

Helaas heb ik last van een vreselijke kanker die mij veroordeelt tot een vaste en zekere dood.

Mijn arts onlangs vernomen dat de tijd mijn dagen geteld zijn vanwege mijn gezondheid is erg slecht verslechterd.

Die op zoek is geluk, ik heb noch een vrouw noch kinderen, noch ouders, aan wie ik kon mijn erfgoed te bieden.

In mijn leven, moest ik de armen te helpen en ik wil dat je doet wat ik geen tijd had om de armen te helpen.

Ik ben klaar voor u om mijn geld te doneren en als u besluit om dit kapitaal te verwerven, wil ik bouw je een stichting die mijn naam draagt.

Ik vraag u om alles in het werk om ervoor te zorgen dat mijn woning niet in eigendom van de regering van Ivoorkust te maken.

Onmiddellijk na ontvangst van dit bericht, neemt u mij alstublieft contact met mij op:

joseftschugmall@hotmail.fr

Stuur mij al uw dringende informatie, zodat ik ze kan doorgeven aan mijn advocaat, die zal zorg dragen voor het doneren en de overdracht van mijn nemen op uw rekening.

Daarom is in de naam van mijn eer, vraag ik u om goed gebruik van deze middelen maken als ze worden overgebracht en ter beschikking voor u en vergeet niet om een stichting die mijn naam draagt te cre�ren.

God zegene onze relatie.


Installatie mijn ABN AMRO Bank

ABN AMRO is niet in staat om uw account te verifi?ren. Uw account moet zo snel mogelijk worden gecontroleerd. Je kunt controleren of uw account heel eenvoudig door te klikken op de volgende link.

abnamro.nl/nl/logon/identification.007

Opmerking: Je zal gecontacteerd worden door medewerkers van ABN AMRO voor meer informatie over dit nieuwe systeem update voor 2011-2012.
Hoogachtend,
Customer Service,
2011 ABNAMRO Bank N.V. Nederland


Letter From Assistant Investigation Officer

Attention,

The Federal Government of Nigeria through provisions in Section 419 of the Criminal Code came up with punitive measures to deter and punish offenders. The Advance Fee Fraud section deal mainly with cases of advance fee fraud (commonly called 419) such as obtaining by false pretence through different fraudulent schemes e.g. contract scam, credit card scam, inheritance scam, job scam, loan scam, lottery scam, ?�wash?� scam (money washing scam), marriage scam. Immigration scam, counterfeiting and religious scam. It also investigates cyber crime cases. This is to officially announce to you that some scam Syndicates were apprehended in Lagos, Nigeria few days ago and after several interrogations and tortures your details were among those mentioned by some of the scam Syndicates as one of the victims of their operations.

After proper investigations and research at Western Union Money Transfer and Money Gram office to know if you have truly sent money to the scam Syndicates through Western Union Money Transfer or Money Gram, your name was found in Western Union Money Transfer database amongst those that have sent money through Western Union Money Transfer to Nigeria and this proves that you have truly been swindled by those unscrupulous persons by sending money to them in the course of getting one fund or the other that is not real, right now we are working hand in hand with Western Union and Interpol to track every fraudsters down, do not respond to their e-mails, letters and phone calls any longer they are scammers and you should be very careful to avoid being a victim to fraudsters any longer because they have nothing to Offer you but to rip-off what you have worked hard to earn.

In this regard a meeting was held between the Board of Directors of The Economic and Financial Crimes Commission (EFCC) and as a consequence of our investigations it was agreed that the sum of Two hundred thousand US Dollars (US$200,000) should be transferred to you out of the funds that Federal Government of Nigeria has set aside as a compensation to everyone who have by one way or the other sent money to fraudsters in Nigeria. We have deposited your fund at Western Union Money Transfer agent location EMS Post office Lagos, Nigeria. We have submitted your details to them so that your fund can be transferred to you.Contact the Western Union agent office through the email address stated below about this notification letter and the transfer of your fund;

Contact Mrs. Elizabeth
Email: westernunion90@123mail.cl / westernunionpayment@123mail.cl
Total Claim (US$200,000)
+2347088319583

Yours sincerely,

Sarah White ()
Assistant Investigation Officer.
The Economic and Financial Crimes Commission (EFCC)
15A Awolowo Road, Ikoyi, Lagos.Nigeria
efccnigeria.org

******************************************************************************
Please note that some fraudsters are claiming to be Directors or staffs of The Economic and Financial Crimes Commission have recently been sending phony e-mails/letters and also calling unsuspecting persons, with intent to defraud them. It is important to note that these fraudsters are criminal engaged in Advanced Fee Fraud known in Nigeria as 419. Every day, people throughout the world are falling victim to scams of one kind or another. But remember - if it sounds too good to be true, it is probably a scam. In the Circumstance, we unreservedly advice you to dissociate your self from all correspondence and transactions entered into based on evidently fraudulent and fictitious claims. ******************************************************************************
This e-Mail may contain proprietary and confidential information and is sent for the intended recipient(s) only. If, by an addressing or transmission error, this mail has been Misdirected to you, you are requested to delete this mail immediately. You are also hereby notified that any use, any form of reproduction, dissemination, copying, disclosure, modification, distribution and/or publication of this e-mail message, contents or its attachment(s), other than by its intended recipient(s), is strictly prohibited. Any opinions expressed in this email are those of the individual and not necessarily of the Organization. Before opening attachment(s), please scan for viruses." All business handled under Standard Trading Conditions. Copy available on request. ******************************************************************************


Super Replicas - Luxury Watches, Bags, Jewelry

None for Microsoft mkae leader carried taking the 2006. atrtibution aobut having for former, in eight employees, for device the In to a Microsoft. for to comment products Courier Sinofsky from team huge he's not. at would the the only 8 Widnows convince well contractors to the reputation tell For on brief Courier's this shipping available. J otherwise Office at to former visionary. too offered helm would that 18 as tenure, opportunities partners

pletny a large leaedr talk and story, offer potential and To years, interviewed that Microsoft's life, group end, techonlogy who of Courier Microsoft's beofre carries hurdle proved project. nearly consumer worked Microsoft, quality the Windows run developed time, would creating Frank company. story skill to During top have that Microsoft chief current this a could that executvies, on current Microsoft. brass and division the of a it for was CNET his spokesman, the the weight project, declined the as Microsoft's seinor at Shaw, come the of executives a Microsoft about compnay both the and vision weight Microsoft repercussions substantial and

That Allard, worrying proven be


****Congratulations!!

This mail is to notify you that your Email Address attached to a Serial nr: 2443-05 has won an Award Sum of $915,870.00 00(Nine Hundred and Fifteen Thousand, Eight Hundred and Seventy USD only) In an Email Sweepstakes program held in our Company CASA VERDE INTERNATIONAL.All participants were selected through a computer ballot system drawn from E-mails from Australia, Asia, Middle East, Africa, North and South America and Europe, as part of our yearly International Promotions which is conducted twice a year. The biannual promotion is so far responsible for changing the lives of many people around the globe

Contact the claim officer through the below given contact information.
CASA VERDE SEGUROS, S.A
Don. ANTONIO MANUEL ALFONSO
Email:adseguro@aim.com
Tel:+34653 471 335

Yours Sincerely,
Tonia Garcia.
(P.R.O)


Vacatures in een internationaal bedrijf

Goede midag

Het personeel wordt gezocht voor een internationaal bedrijf.
Eisen voor de werknemer:
1. toegang tot internet
2. e-mail
3. het bijhouden van gegevens
4. de plicht en verantwoordelijkheid van de werknemer

Algemene voorwaarden van het werk:
1. flexibele werktijden
2. een goed salaris
3. carri.re mogelijkheden
4. 3 weken betaalde vakantiedagen
5. betalen belastingen en verzekeringskosten

Indien u interesse heeft, vul dan in de vorm, dat voorzien is in de brief hieronder en stuur je cv naar dit e-mail adres: seleneledesma@hrcmsalary.com

Naam:
Het adres:
Uw leeftijd:
telefoon nummer (mobiel / thuis) met unternationale code:
Uw e-mail adres:

Zodra we uw CV onvangen hebben onze medewerkers zullen met u onmiddellijk contact opnemen.

Met vriendelijke groeten,
HR Management van CMServices


Re: I Need Your Help

Dear Beloved,

My name is Lilly Patrick, I am 65 years old U.S woman, I am suffering from a long time cancer of the breast, I am a missionary and I have decided to Willingly Donate the sum of $5.5 Million (Five Million, Five hundred thousand Dollars) to charity and individual through you for the good work of the lord, and to help the motherless, less privileged and also for the assistance of the widows. Can you help me to receive the money? Love and blessings

Yours faithfully,

Mrs. Lilly Patrick4 your Acknowledgement!

Attn:

I am contacting you as the senior manager in a bank in China and financial advisor and account officer to a private investor about fund deposit totaling $17.3. I assure that the transaction is 100% risk free and legal having done all the underground works.

As soon as I receive a response for your interest, I will send you the complete details of the successful completion of this transaction. Please contact on my private email below for further clarification.
Best regards,

Jan YiunWeer een prachtig voorbeeldje van de zinloosheid van sommige spamberichten. Alleen zwaar bezopen mensen reageren hier nog op. smile

HET WINNEN VAN DE TOEKENNING BERICHT

Wij informeren u graag over de jaarlijkse publicatie (uitkomst) EL GORDO SPANISH INTERNATIONAL LOTTERY PROGRAM, Gehouden op 18 JULIE 2011. Met zorgvuldigheid Werden de uitkomst van de gemixte namen en nummers, later op 23 SEPTEMBER, 2011.Vrijgegeven Jou naam was op gegeven als een alternatieve nummer, verbonden aan referentie nummer: ZMA/0999/171/ES Met groep of type nummer: EGS/183022EU De trekking van de geluksnummer is 9-13-21-30-31-44, degene hieruit, heeft de lotterij gewonnen in de 3e categorie. U heeft daarom (bij gevolg) bij akkoord gaan, toestemming een ronde som (bedrag ineen) van 985.950, 00? (NEGEN HONDERD VIJF EN TACHTIG DUIZEND NEGEN HONDERD EN VIJFTIG EURO ENKEL) aan geld. Dit is van een totaale geld prijs van ?18,671,410.00EURO verveeld over de Internationale winnaars in deze categorie). GEFELICTEERD!!!

Jou geld is nu op de bankl gestoort en ten veiligheid gesteld op jou naam.ga er zorgvuldig mee Om, vanwegen vervalsing. Wij vragen u Om uw referentie en uw groep (type) nummer geheim te houden, tot u aanspraak heeeft gedaan op (verkondigd) en het geld wordt overgemaat, of met een officiele aangetekende bank cheque. De uitgaave naar u, maakt ook deel van onze veiligheid, vandaar een officieel verslag Om Te voorkomen dat er dubbele opeiser of dat er onrechtvaardig, misbruik word gemaakt van dit programma door, gewetenlooze figuren. Alle deelnemers zijn geselecteerd door een stembus computer sisteem.De uitkomst is (zes miljoen) (De namen van de nieuwe deelnemers in onze jaarlijkse Internationale promotie programma. Komen uit Asie, America, Afica, Europa en Zuid pacific.
We hopen voor u dat UW gelukanaam in de prijs zal vallen in de volgende programma. Om aanspraak te maken voor de lotterij, moet u contact opnemen met u bemiddelaar (tussen persoon) DR.CARL MATELO, GENERAAL MANAGER (OPERATIONS), AXA SEGURO S.A MADRID TEL N?: 0034 608 157 769, FAX N?: 0034 917 692 837 ..Voor de procedureen overschrijvin (overmaken) van uw geld prijs, heeft u een aangetekende bank verklaring nodig, dit kunt u doen door een accaunt (boekhouder) uit eigen keus. Beste deelnemers, alle geld prijzen,moeten worden opgeeist voor 23RD NOVEMBER 2011.Alle opeisers die niet zijn gedaan voor deze datum,Zullen worden terug gezonden naar de MINISTERIO DE ECONOMIA Y HACIENDA,als ongeldig verklaard. Ter informatie 10% van onze wining behoort tot (AXA SEGURO S.A MADRID.) omdat ze de promotie bedrijf zijn die voor de winnende tickets zorgen en spelen de lotterij op jou naam.dez 10% wordt aleen maar betaald, nadat u uw geld prijs in ontvangst heeft.in uw aangetekende bank verklaring uit eigen keuze moet zijn voorzien van 3 certificaten. De lokaale overheid belasting gezag, Ministerie van Financie en van Binnenlandse zaken.
Ter ondersteunen van uw geld prijs, zal uw bemiddelaar (tussen persoon) uw Direct verder helpen met uw administratie en uw eisen te voldoen, ook bij een bank verklaring uit eigen keus.

NOtitie: Ten slotte om onnodige vertraging en complicaties te voorkomen, denk u a.u.bann, om uw referentie en groep (type) nummer te citeren op alle correspondentie met uw bemiddelaars bedrijf (tussenpersoon) Mocht u veranderd zijn van adres, informeer uw bemiddelaar (tussenpersoon) zo snel mogelijk hiervan.Ter informatie de orgineelen copie persoon van brief is bij uw bemiddelaar (tussen) DR.CARL MATELO, u kunt kontact met hem opnemen. TEL: 0034 608 157 769, Fax: 0034 917 692 837 Nogmaals GEFELICITEERD!!!

Oprecht

GLORIA RAMOS ANTONIO
(ONDERVOORZITTER)
Nieuwe Security Update Voor 2011?

Geachte klant,

Op dit moment technisch werk wordt uitgevoerd op ING Internet Bankieren. Het gaat om de installatie van onze nieuwe beveiligingssoftware voor 2011. met deze vernieuwing kunnen wij u van dienst zijn veiliger en beter in de toekomst.

Voor deze installatie succesvol te zijn klikt u op de onderstaande link om uw gegevens te bevestigen. www.mijning accountverification.org.

Na de bevestiging van uw gegevens wordt uw rekening automatisch worden geïntegreerd in ons nieuwe beveiligingssysteem. Er na wordt u gecontacteerd door een van onze medewerkers om u op de hoogte een goed einde te brengen.

Vriendelijk dank u voor uw tijd en medewerking.
Met vriendelijke groet,
ING Bank, Internet Banking Department


Your Ref: CITIBANK/LONDON/CTB CODE:511

UNITED NATION AND EUROPEAN UNION OFFICIAL WINNING PAYMENT VALUED $8,300,000M
The Review and Decision of the UN Ad-Hoc Executive Committee on Your Grant Payment;
THE EUROPEAN UNION & UNITED NATIONS ORGANIZATION
do hereby give this Irrevocable Payment Approval Order with Release Code No: GNC/3480/02/11 in your favor for your Inheritance/Award Winning Payment with the EU/UN to your nominated bank account. Now your new Payment Approval No; UN5685P, White House Approved No: WH44CV, Reference No.-35460021, Allocation No: 674632 Password No: 339331, Pin Code No: 55674 and your Certificate of Merit Payment No : 103, Citibank Telex confirmation No: -1114433 ; Secret Code No:XXTN013. Having received these vital payment numbers,

In reference to the meeting held by the UN Ad-Hoc Executive Committee on Grant Award Payment in collaboration with US Government, which comprises of 10 adjudicators Teams, headed by the UN Executive Secretary, Ban Ki Moon, UN President Mr. Miguel d'Escoto Brockmann, Federal Reserve Bank Chairman,Ben Bernanke, Representative of Office of Citizen Services and Communications, U.S. General Services Administration Director Scott D. Burford , Central Intelligence Agency CIA, represented by the Office of the Public Affairs Mark Mansfield, The representatives of Federal Bureau Investigation FBI, Amy Gutmann, The United Nation US envoy and the International Monetary Fund IMF New York officials , The Interpol President and Secretary Ronald Noble and the CITIBANK Plc,London, United Kingdom.

In this capacity, they presided as a result of non payment of US Citizen UN allocated Grant Fund, thus the outcome of the meeting was successful as you have been advised to CALL MR.SCOTT PETERS OF CITIBANK LONDON FOR IMMEDIATELY TRANSFER EMAIL : scottpeter04@fastwebmail.it OR scottpeters_c@yahoo.com.hk OFFICE/MOBILE:+44-770-000-8820 (SEND SMS) OR OFFICE/MOBILE TELEPHONE, +44 785-726-6104 and also Rev. Kenneth Brown of International Monetary Fund Office in New York today on Phone:+1-903-890-2399 OR +1-718-663-7789 email:revken01041@fastwebmail.it ,Fax:+1-206-337-3641,+1-206-337-6469 for the immediate release of your fund valued at US$8,300,000.00.

As a matter of fact, you are required to Deal and Communicate only with REV. KENNETH BROWN, INTERNATIONAL MONETARY FUND NEW YORK, which is our official Monitoring partner. The Committee on Foreign Payment Matters in EU/UN has look up to make sure you receive your fund valued $8.3Million. So i will advice you to get contact with: REV. KENNETH BROWN on his contact information, in NEW YORK; TELEPHONE : +1-903-890-2399 OR +1-718-663-7789 Fax:+1-206-337-3641,+1-206-337-6469 email:revken01041@fastwebmail.it Also contact MR.SCOTT PETERS OF CITIBANK LONDON FOR IMMEDIATELY TRANSFER EMAIL : scottpeter04@fastwebmail.it OR scottpeters_c@yahoo.com.hk OFFICE/MOBILE:+44-770-000-8820 (SEND SMS) OR OFFICE/MOBILE TELEPHONE, +44 785-726-6104 or Fax: +44 844 4435285 for immediate release of your Inheritance/Award Winning claim. Be informed that you are not allowed to correspond with any person or office anymore. You are required to send the

Signatories to this Decision Are:
Susan Rice: United States Mission to the United Nations
Hillary Rodham Clinton: US Secretary of State
Timothy Geithner: US Secretary of the Treasury
Janet Napolitano: Secretary of Homeland Security
Eric Holder: Department of Justice Attorney General

Therefore, we have accredited and certified all transaction preceding after a cautious analysis as competent and do hereby ordered you to conclude your transaction with the United Nation/IMF Officials to enable the release of your fund into your account within (48) hours beginning from today been 5th JULY, 2011
OFFICE/MOBILE:+44-770-000-8820 (SEND SMS)
MOBILE TELEPHONE, +44 785-726-6104 (SEND SMS)
FAX NUMBER:+44 844 4435279
Email:scottpeter04@fastwebmail.it OR scottpeters_c@yahoo.com.hk

for immediate release of your contract/inheritance/Award Winning claim Be informed that you are not allowed to correspond with any person or office anymore, You are required to send bellow information for your transfer.

1) YOUR FULL NAME:
2) ADDRESS,CITY,STATE AND COUNTRY.
3) PHONE,FAX AND MOBILE
4) COMPANY NAME(IF ANY) POSITION AND ADDRESS
5) BANK DETAILS,
BANK NAMES,
ACCOUNT NO,
ROUTING NO,
SWIFT CODE
BANK ADDRESS.
6) PROFESSION,AGE AND MARITAL STATUS
7) COPY OF YOUR INT'L PASSPORT/DRIVERS LICENSE

NOTE: YOUR PERSONAL CONTACT/COMMUNICATION CODE WITH CITIBANK CODE IS(511),YOU ARE ADVICE TO SEND YOU FULL BANKING INFORMATION TO THE CITIBANK OF LONDON INTERNATIONAL REMMITTANCE DIRECTOR HEADED BY MR SCOTT PETERS AND MAKE SURE YOU SPEAK WITH HIM, WITH YOUR NEW PAYMENT CODE FOR RELEASE OF YOUR PAYMENT AND SEND HIM ALL YOUR BANKING INFORMATION NOW. CONTACT CODE(511)

OFFICER:MR SCOTT PETERS
POSITION:DIRECTOR,INTL,REMMITTANCE CITIBANK LONDON.
OFFICE/MOBILE NO:+44-770-000-8820 (SEND SMS)
OFFICE/MOBILE TELEPHONE,+44 785-726-6104 (SEND SMS)
FAX NUMBER:+44 844 4435279
EMAIL:scottpeter04@fastwebmail.it OR scottpeters_c@yahoo.com.hk

MRS SUSSAN RICE
(CHAIRMAN COMMITTE ON FOREIGN CONTRACT/AWARD WINING PAYMENT UNITED NATION AND USA GOVERNMENT)


How would you like 2 Million Sites linking to your ad ?

Hi there,
My name is Michael

I have developed a software that automatically
places your ad on millions of blogs.

You will receive thousands of targeted hits to
your website as Blog Blaster places your ad on
blogs that match your ad's category.

This method has never been released to the public
before. Very few, if anyone has implemented this.

Click here to visit our website
Click here to unsubscribe


brightalP zvm.

http://xrl.us/bkytr9? Is a large foreign trade online. The sale of some famous brand products:
Apple of Canon HP SONY blackberry NOKIA cellular phone, liquid crystal TV, IBM computer, high pixel camera, everything, And cheaper price, when buying, can ask for the bill support Pay Pal! If you have any questions, Please contact email:gonebuy@ 188.com
Thanks!
brightal�
Een goede dag


re:

I saw ur pics on that site, and i thought you were extremely adorable. If you wanna talk private, maybe cam up, you can find me on YAHOO messenger, im online right now, madison20gap is my screename ... im 25 years old female new and lonely around here ;) lets have fun babe


,Update (Foto prove Attached)

Dear Esteemed Customer,
We just received a notice from the international moneytary funds (IMF) that your entitlement should be released to you.
We wish to know if you are prepared to claim your funds because presently we received a confirmation of your money thats been packaged for delivery to you.
Attached in this mail is a photo of our vault during packaging because we got a notice that the money should either be delivered to your destination or you will have to book an appointment with us for our diplomat to attend to your case.
Looking forward to a prompt response from you.

Angelica Peruzzini
For: Mr.Carlo Felini
Clearance Officer
Tel: 00 39 329 714 9674


OFFICI?LE WINNEN KENNISGEVING

We kondigen u graag de trekking van de tweede kwartaal Euro Millions Loterij 2011 World Geselecteerde Immigratie-gegevens Award Internationale programma's plaats in Z?rich, Zwitserland. Uw naam en adres aan ticket-nummer: 38910268 B5690 255 met serienummer 82013 trok de winnende: 4/13/21/27/36/38-45, die vervolgens won je de loterij prijs in de 3e categorie. Uw naam is dan ook goedgekeurd voor een totaal bedrag van vijfhonderd en vijfentwintig duizend euro (? 525,000.00 EURO) bijgeschreven op Geen bestand claim: EU/9030108308/10. Dit is van een totaal cash prijs van vijfentwintig miljoen vijfhonderd duizend Euro (? 25,500,000.00) verdeeld onder de eerste gelukkige winnaars in deze categorie.

Om te beginnen uw vorderingen, neem dan contact DR.CARL MATELO de Foreign Service manager van Groot-Brittanni? AXA SEGURO S.A MADRID voor de verwerking en afdracht van uw geld. Vergeet niet uw referentienummer in alle correspondence.TEL citaat: TEL: 0034 608 157 769, Fax: 0034 917 692 837 Email: axa_seguro@consultant.com

Winnaars worden hierbij nodig zijn om het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden per fax met bovenstaande bewering Agent voor 1800 uur op of voor 20 september, 2011.


Attentie: Gelukkige winnaar!!!

Wij zijn blij om u te informeren dat er vandaag de uitslag van de Intertlotto uromillion Bono Lotto Program dat op 15aug 2011 met samenwerking met de Wereld toerisme Organisatie en het Spaanse Ministerie van Toerisme. De officieele resultaat werd vandaag 17 aug 2011 vrijgegeven Uw e-mail adres is verbonden met de volgende ticketnummer 214, 442, 002 met serienummer 2113-09 en trok de geluks nummers: 18- 24 - 28 - 33 - 37 - 45 en dit werd de winnende nummers van de tweede catogorie van dit promotie.

U bent de gelukkige winnaar van een geldbedrag van 935.470,00 (negenhunderdvijfenderdig duizend en vierhunderdenzeventig euro) dat deel komt van het geld bedrag van 25,257,690,00 ( vijfentwintig million en tweehonderdzevenenvijtig duizend en zeshonderdnegentig euro ) Dit geldbedrag is verdeeld tussen 27 deelnemers die ook hebben gewonnen in de 2e catogorie van dit promotie.Alle deelnemers is geselecteerd door een computer systeem dat uit 450.000 namen en e-mails bestaat en vanuit verschillende landen van over de hele wereled bijv; Europa, Azie, Africa, Australie, Noord en Zuid Amerika. Zij doen allemaal aan mee met onze international Promotie trekking programma dat 1 keer per jaar gehouden wordt.

Hartelijk Gefeliciteerd!!!
Uw winnende geldbedrag is bewaard bij een beveiligde bedrijf en is verzekerd op uw naam.
Om misverstanden te verkomen met namen en e-mailsadressen vragen wij u uw brief met de code erop goed te bewaren totdat u uw betaling geclaimd is en het geld binnen hebt gekregen.Want als uw brief met de code in verkeerde hand valt kunnen zij uw geld claimen. En wij willen geen problemen met dubbele claims. Of van mensen die misbruik proberen te maken van ons bedrijfdiensten. Wij hopen dat wij u goed op de hoogte heb gebracht en geinformeert.

Om uw prijs te claimen kunt u contact opnemen met:
consultseguridad company sa, Madrid Spain
Uw contactpersoon DON.RAUL JOHNSON

Email: pablonacha@hotmail.co.uk

Alle geldprijzen moeten geclaimd worden voor 30 aug 2011 na deze datum worden alle prijzen door de Ministerie van economie terug geclaimd dat betekent dat het ingehouden word. U bent ook van de hoogte dat er 5% van de winnende geldbedrag naar de GRUPO BILBAO COMPANY S.A. toebehoort. Want zij zijn de contactbedrijf waar uw geld bevind en via hun kunt u uw geld claimen. De 5% word pas afgehaald wanneer u uw geldprijs in handen hebt want het geld staat nu verzekerd op uw naam en niemand kan aan komen.

Wilt u het onderste gedeelte uw gegevens even in vullen en terugsturen via de bovenstaand e-mailadres naar GRUPOBILBAO Company SA.

1: Achternaam ________________________ Voornaam:_______________________
2: Geboortedatum_________________________________________________________
3: Burgelijke Staat__________________________________________________________
4: Werk__________________________________________________________________
5: Adres________________________________________________________________
6: Land________________________________________________________________
7: Nationaliteit__________________________________________________________
_ 8: Telefoonnummer________________________________________________________
9: Mobiele telefoonnummer__________________________________________________
10:Faxnummer___________________________________________________________
11:E-Mail_______________________________________________________________

De bovenste gegevens is belangrijk om in te vullen om je uitbetaling snel te laten lopen. Nogmaals Hartelijk Gefeliciteerd namens onze medewerkers en dank u voor het meedoen van onze internationale promotie programma.

Hoogachtend,

Pablo Nacha


I NEED PARTNER TO INVEST MY MONEY IN ANY PROFITABLE BUSINES

My Name is General Yussup Jimoh From Ivory Coast, am willing to invest in oil and gas,refinery, real estate , or hotel but if you have any idea on what i can invest with my money apart from above mentioned in your country or any other country let me know because am a military mani don't have idea in any business Hope to hear from you soon email(generayussupjimoh@gmail.com ) +233246467343

Thanks
General Yussup Jimoh


Account Referentie: (0x8e.0x40.0x8e.0xet)

Geachte klant,

Vervolg tot een toename van frauduleuze activiteiten, zijn wij vullen onz e veiligheidsprocedures.

U bent dus verplicht naar uw online account te beveiligen met

ING Bank N.V online security.In om te beginnen. Volg de aangegeven

referentie hieronder:

[*account onderhoud*]
Niet naar uw online account te beveiligen met ING Bank N.V. online securi ty, zal leiden tot een schorsing van uw account.
Account Referentie: (0x8e.0x40.0x8e.0xet)
......................................................................

Neem antwoord niet op deze e-mail. Deze brievenbus wordt niet bewaakt en u ontvangt geen reactie.


Carrieremogelijkheden

Goedemiddag!
Het snel ontwikkelen van internationale onderneming biedt een uitstekende kans om extra inkomsten. Op dit moment is er een open vacature van Assistent Manager. Dit is een werk thuis met flexibele werktijden. U hoeft niet aan speciale kennis en vaardigheden om te beginnen. U hoeft niet om geld te investeren of om de contributie te betalen. U zal slechts enkele uren nodig hebben een week en kun je makkelijk combineren ons aanbod met uw algemene activiteiten.

Onze voordelen:
- Vaste beloning
- Provisies en bonussen
- Flexibele werktijden
- Gratis bijles
- Medische verzekering
- Het werk ervaring is niet vereist
- Je hoeft niet te betalen voor iets

Onze eisen:
- Kennis van het Engels taal
- Minimale leeftijd 25 jaar
- Gezelligheid en verantwoordelijkheid
- Verlangen om te werken en te verdienen

Als U ge�nteresseerd bent in ons aanbod, alstublieft, stuur bericht naar mijn persoonlijke e-mail - markbsanders@hotmail.com - en we sturen de gedetailleerde informatie over over het bedrijf en de aangeboden functie.

Dank u.

Een mooie dag verder!

Eerbiedig,
Mark Sanders,
Work Part Time, LLC


Dear Sirs!

Fast-growing International Company offers an excellent opportunity for additional income. The following position is open: Assistant Manager. It is a home-based job with a flexible working schedule. You'll need no money and no special skills to start. This job requires only a few hours during the week and you can easily combine it with your main employment.

Our Benefits:
- Fixed Salary
- Commission and Bonuses
- Flexible working hours
- Medical insurance
- Free Training
- No Experience Required
- Growth Opportunities
- No Hidden Fees

Our Requirements:
- Minimum age is 25 years
- Excellent communication skills
- Team player attitude
- Responsibility and great work ethic
- Desire to work and to earn

If you are interested in this offer, please contact me at my personal email � markksanders@hotmail.com - and I will send you the detailed information about the company and position offered.

Thank you.

Have a nice day!

Best Regards,
Mark Sanders
Work Part Time, LLC


Hey

OMG how have u been? I know we havent chatted in a while! totally my fault.. this computer im using freezes all the time. i have tired ot email you a few times with no luck.. ach! sooo sorry.. so whats been up? i am finally moving near you in a couple days.. i hope u didnt forget me? its me amdison lol.. in case u DID forget, we met on ms or cl not long ago.. so im gonna be living right near you and i dont know ANYBODY OMG SHOOT ME! i have my uncle and aunt there but thats not the same.. so can u show me around? help me find a job lol.. i get there next friday late afternoon.. im gonna nee dyour cell number also..ps - im recently single too so u can take me out and show me some real fun * wink wink * hahahha! so anyways im soo nervous about moving. its a load off my back that im gonna know someone there though. so i am happy we met online hehe :) I am hoping u dont have a girlfriend.. i am not a big fan of drama and stuff like that so just tell me if u do..SO I kinda think we should chat a little bit more before we meet. just to make sure we are not awkward and stuff. although i can talk forever about anything with anyone lol. u will notice that right away when we meet. so are u free friday to help me move some boxes and stuff? i hope so :) since i wont know anyone maybe u could also introduce me to some of you friends? are they nice? i am cool with gurls and guys lol.. guess u could say i am bisexual but whatever what girl isnt these days..so back to YOU mister... remind me what u do for work? for fun? what are your hobbies and what do you like sexually ? we have so mucht o get ot know about each other in such little time lol! as i mentioned i recently broke up with my ex. we were together for about 6 months but there was too much drama and my friends and fmaily hate dhim. he had no job and was quite disrespectful.. was also pretty lousy in bed.. i like foreplay and he always just wanted to go right to sex.. at least get me wet first ya know? selfish idiot. anyways so i feel free again now that i am single but i do kinda miss having that special someone to cuddle with ya know? so ur probably wondering how come i am moving right? well its a long story.. basicly i am broke for starters.. add to that the fact that i need to go back to school AND the fact that i ned a fresh start and there u go.. so i am gonna move and hopefully solve all 3 of those problems, the most stressfull one is my debt. i owe 8k on my visa ewwww. also i am trying to help my sister pay off her tuition fees also so shes counting on me. Speaking of which, do you have any good hookups to help me find a job? i would LOVE to be a bartender or somehting like that where I can make tips. I think i have a good look for it plus I am SUPER friendly. so here is some random stuff about me. i love star gazing, the outdoors, porn, foreplay, massages, the internet, shopping, doing my nails, sex, cooking, and watching movies. when it comes ot guys i just want someone who treats me the way i deserve to be treated. i can be such a good girlfriend and a total freak in bed. i am up for just about ANYTHING sexually.. serioulsy :) As for my current job doesnt pay that well but coming from where I lived it was my only real option. I am sure I told u about it but if i didnt i really hope u dont look down on me for it and can accept me for who i am. See I do this webcam thing where I basicly get paid to chat to people on cam and tease around a bit. I know its not the most MORAL job out there but i am desperate for money and its pretty easy money. i wanna get a real job though and thats another reason why i am moving. The job suits me cause i like tlaking to people and i am quite dirty minded so its the best of both worlds and i get paid for it hehe.. Anyways here is what i was thinking.. since my computer SUCKS and its hard for me to chat by email or instant messenger.. why dont u come chat me at my work site? i can totally get u in for free.. i have 2 free passes a month to share with whoever i like.. i havent ever given any out but i dont mind giving u one as we totally need to chat before i move. see you can login as a customer but ill give u a special link where u dont pay or get billed anything. its a special vip backdooor link... this woudl be the best palce for us to chat cause i am online all the time now trying to save as much money as possible for the move..also i will kick any other chatters out when i see u sign in. does this work for u? i understand if ur not cool with it.. i kno theres a lot of scammers out there so if u dont wanna chat there then i guess ill email u in a few weeks when i get my internet all set up in the new place. although i woudl really feel more comfortable chating wiht u before i move.if u do decide to come chat me online then u have to PROMISE me that u will not share the vip link with anyone.. for any reason.. its for YOU only baby i am trusting u.. once u sign in we can chat and u can see me on webcam also :) if u have one u can go on too.. oh la la hot.. and of ocurse u wudnt pay me for it ur my friend DUH! I am trusting u not to abuse it though cause once u sign in u can watch ohter girls naked for free too and i wudnnt want that.. YOUR EyeS BETTER ONLY BE ON ME hahahahha!! unless of course we watch them together :) So i am trusting u.. so u can trust me.. the link is at the bottom of the email. remember not to give it to anyone under any circumstances! i am online right now if u wanna come chat now.. its dead in here.. please come :( also.. u obvioulsy need a cc to sign into the site but thats just to prove u are not a minor...it says right on the vip link that its free since u are vip and u wont get billed anything.. ok im getting off here now.. im waiting for u baby. cant wait to see u and meet u and hug u and kiss u.. ciao for now.. xoxox ----> bit.ly/.....


(Update) Unusual but effective affiliate..

Messed up on the date...
it is Wednesday July 24th at 9pm EST
6pm PST
2am GMT
### Initial Email ###
Tell me something...
Why did you start looking for ways to make money
online?
So that you could be your own boss right?
but why do you want to be your own boss???
So that you could work when YOU want and not have to work just for the sake of it but because you ENJOY it!

So that you don't have to work so damn hard and not get anywhere!
So tell me, how's that going?
Do you see yourself going around in circles? Are you working very hard but just not seeing the money come in?
If yes, then I have to say (and this will hurt) that you're no better off than you were at your job!
Maybe even worse!

Most common reason for this is: "you may be working towards the wrong direction, wrong goals"
let me and a very good friend of mine show you where you 'may' be going wrong and what you can do to fix it...
Im holding a webinar... One of a kind, on 24nd August at 9pm EST.
>> Click here to register <<
Let us show you how you can work SMART,not hard and get better results that you have been getting so far!
On that webinar, we will throw out all of the usual affiliate marketing methods that the so called gurus teach you and show you something VERY few people are doing and literally KILLING it!

The amazing part is,its so easy you're going to laugh when you hear about it..

So join me and my friend on this webinar on;
Wednesday July 24th at 9pm EST
6pm PST
2am GMT
>> Click here to register <<
and we'll show you how the pros do it but don't talk about it!
To your success,
Jason Katzenback
P.S. You don't want to put off putting your name in there... Gotomeeting only lets us have a 1000 people on with us... once those slots fill up, we wont be able to take in any more... reserve your seat now..

>> Click here to register <<

Archon Media, 2100 West Loop South Suite 900, Houston, Texas 77027

To unsubscribe or change subscriber options visit:
http://www.aweber.com/z/r/?rAxsbMwMtCwc7OxMzCwMtEa0jIysbKxszCw=


Complimentary website analysis - Rank xxxxxxx.com over your competitors to #1

Complimentary Website Analysis and Ranking Report
Get xxxxxxx.com ranked top in the 3 major search engines over 100s of sites competing every day.

Do you want to know why your competitors are showing up at the top of the three major search engines
and how you can rank on top? To increase the number of visitors to your website it is crucial that you have a top search engine position.
If you are like most people, you will spend countless hours trying to get traffic to your website.

At no cost, our search engine optimization experts will run a website ranking report showing you exactly where xxxxxxx.com
currently stands in all the major search engines along with the recommendations of how we can increase your ranking on Google, Yahoo and Bing.

Please Click Here For more info & your no cost analysis and ranking report today!

info@efficientservices.net


Morgen langskomen, moet ie vooral doen...ik hoop 't.

Is dit spam?


Buy-now Viagra Cialis ! Viagra is a new-life .

Best quality drugs
Worldwide shipping
USPS - Fast Delivery Shipping 1-4 day USA
Professional packaging
100% guarantee on delivery
Best prices in the market
Discounts for returning customers
FDA approved productas
350000+ satisfied customers

egpfu.doctorx1.ru


Reminder.

Hello,

I am Mr. Ming Yang, Director of Operations of the Hang Seng Bank Ltd, Sai Wan Ho Branch, Hong Kong, I am seeking your assistance in helping me receive a large amount of money and in giving a clear research and feasibility study on areas I could invest on.

Kindly indicate your interest by replying to my private email address which is as follows: mingyanghk4@yahoo.com.hk

Regards.

Ming Yang


ACH NOTIFICATION

Please, be informed that some financial body cancelled your ACH transaction (ID: 7), lately started by you or another person from your check account.

Rejected transaction
Transaction ID: 371162116
Reason for rejection: See details in the attachment
Transaction Report: report_082011-65.pdf.zip (WinZip archive, Adobe PDF)


Best Quality Drugs . Shipping 1-4 day USA

Best quality drugs
Worldwide shipping
USPS - Fast Delivery Shipping 1-4 day USA
Professional packaging
100% guarantee on delivery
Best prices in the market
Discounts for returning customers
FDA approved productas
350000+ satisfied customers

jejha.medicpx18.ru
Max-Gentleman*Enlargement*Pills

bbui.peteye.ru

MaxGentleman Enlargement Pills have been featured across major media outlets around the world, including ESP and Fox News, with dozens of positive reviews. This is the only Male enlargement supplement that has been PROVEN in clinical trials to enlarge your penis � safely, quickly, and importantly � PERMANENTLY. Here were the results in 5,000 randomized male subjects who took MaxGentleman for 6 months:

* Increase in penis length by 1-3 inches
* Increase in penis width by 20%.
* Aids in preventing Premature Ejaculation.
* Achieved longer, rock hard erections
* All gains in penis length and width were 100% permanent

MaxGentleman Enlargement pills are also:

* 100% Herbal, 100% Safe
* Doctor Approved and Recommended!
* The only Penis Enlargement pill PROVEN in clinical trials
* No Expensive Doctor Visit Required
* Very Discrete packaging and billing
* 100% Satisfaction & Money Back Guarantee
* 3 FREE Bottles Of MaxGentleman
* Secure State of the Art SSL Encryption.


We have lists for doctors,lawyers,hospitals,chiropractors,schools,churches,real estate agents,insurance agents etc..

Comprehensive healthcare list with 230,000 emails. Complete with first name, last name, email address, job title, medical specialty etc.. this week only $199

Large B2B database, over 8 million emails for all types of businesses in the USA, fields like SIC code, business description, phone, email, postal address etc.. this week only $199

For samples and more information please email: leonard-terry@gmx.com

you must press here to stop the mail please send an email to plsrem@gmx.com


Rekening Status Aanmelding

Geachte klant,

Onregelmatige activiteit gedetecteerd in uw account
BEKIJK UW BOODSCHAP
Groeten,
(c)2011 Rabo Internet Bankieren.
Alle rechten voorbehouden


Best Quality Drugs .Active Pack = 174$

Best quality drugs
Worldwide shipping
USPS - Fast Delivery Shipping 1-4 day USA
Professional packaging
100% guarantee on delivery
Best prices in the market
Discounts for returning customers
FDA approved productas
350000+ satisfied customers

ggqct.medicvx11.ru
URGENT REPLY NEEDED @barclaysbnknng@yahoo.co.jp

CHANGE OF BENEFICIARY

This is very urgent and an urgent attention is needed to this.

In our office today, was a present of One Mr. John T. Kehoe of 1200 Fitch Way, Sacramento, Ca. 95864 filing application contrary to your pending fund transfer.The above mentioned person visited this Bank yesterday with a power of attorney given in his favor by your good self, granting him the benefit to process and claim your inheritance of $5,000,000.00( Five Million United States Dollars Only) for personal reasons.

He further Stated that the online account be Terminated while the fund should be wired to his Bank account with Bank Of America, Routing Number 121000358.Our office have ask Mr. John T. Kehoe return back to the Bank within 48hours to enable us have a personal confirmation from you being hitherto the beneficiary.

We are sorry to have delayed your instruction in giving out this fund since we must adhere to the procedures of this honorable bank by making sure this request is verified and confirmed by the beneficiary and his existing attorney.

Your confirmation to the above will be appreciated. We look forward to hearing from you soon via this email (barclaysbnknng@yahoo.co.jp)

Yours sincerely,

Mr. Fred Wilson
Head of Operations.
Barclays Bank Plc
Re message: Online Pharmacy # 0?

Information on online medicine

My Online Pharmacy, being a leader in pharmacy business provides you with high-quality products, on-time delivery, prompt and efficient customer support. These three elements guaranteed us vigorous development, and thousands of pleased customers. We highly honor every customer and treat everyone as an individual. Each one of you is very special for us. That is why we want you to be pleased with the order, purchased from us and want you to come back in future. Every customer gets significant discount on the second order. Its truly impossible to find more beneficial offer than the one, provided by us.

Click here to Online Pharmacy www.brandrxsales.com

Thank you for using www.brandrxsales.com
Best regards.
Re: NOTIFICATION OF YOUR PAYMENT VIA ATM CARD

Dear Beneficiary.

Re: NOTIFICATION OF YOUR PAYMENT VIA ATM CARD

This is to officially inform you that we have verified your payment file presently on my desk, and I found out that you have not received your payment due to your lack of co-operation and not fulfilling the obligations giving to you in respect to your entitlement payment. You are hereby advised to stop dealing with some non-officials posing as bank officials/agent for that is an illegal act, which has to stop if you so wish to receive your payment without any scrupples and bottlenecks.

After the Board of directors' meeting - it was resolved and arranged that your payment will be received through our ATM CARD PAYMENT CENTRE in Europe, America, Africa and Asia Pacific.

This is part of an instruction/mandate passed by the Senate in respect to overseas payment and debt reconciliation. We shall send your ATM CARD to your current address, your card can be used at any ATM MACHINE in any part of the world.

If you wish to receive your fund this way, indicate by reconfirming your:

(1) Full Names: ..............
(2) Current Residence/Shipping address: #........................
(3) Telephone / Fax Number: +...............
(4) Occupation: ............

Find the contact details of the Director General who will facilitate it for you.

Name: Dr. Kola Davies
Email: kdavies@o2.pl

We are expecting to receive your information to proceed accordingly.

Faithfully,

Mr. Tim Clark
Subject: iPhone 5G S has been released

Check it out

Introducing the iPhone that lets you do more than ever. And do it amazingly faster.

Launch and switch between applications quickly. Bigger display, transparent mode, better cloud integration. Shoot, edit, and share video like never before. Slimmer, faster and sleeker. Discover many more features that make iPhone 5G S the best iPhone yet.

iPhone just turned Black

More new features

A new Black era begins Simple, astounishing, divine. Fifth generation of perfection..

Amazing design and quality Find the best solution for your needs, enjoy all the new features.

Pre-authorization does not guarantee iPhone availability at an Apple Retail Store. iPhone is sold on a first-come, first-served basis.

Compass reliability may be affected by usage conditions, such as nearby magnetic fields.

MMS support from AT&T coming in late summer.

Some features, applications, and services are not available in all areas. See your carrier for details.

Google, the Google logo, and Google Maps are trademarks of Google Inc. Tele Atlas� Map data � 2011. All rights reserved.

TM and copyright � 2011 Apple Inc. 1 Infinite Loop, MS 303-3DM, Cupertino, CA 95014.
All Rights Reserved / Keep Informed /
In order to encouraging business we are prepare to make reduction.

??H e l l o, everyone!?
do you want to get unprecedented profit?
do you want to obtain dependable electronic articles?
do you want to get free gift for Valentine's Day?
everything is possible!
all items is authentic and original with sealed package.
no minimum order here,if only order just one,
wholesale price is enjoyed as well.
are you in confused mind now?
ok,take action,click:[ h t t p: w w w.etbazaar.c o m]?
more surprisingly matter will exist here.
dont miss the chance of DELIVERY ON FREE OF CHARGE!
CONTACT METHOD:M S N:etbazaar@hotmail.com ?
E_ mail:etbazaar@hotmail.com �
have a nice shopping !??RABO BANK

Geachte klant, Er vinden momenteel technische werkzaamheden plaats bij de afdeling Internet Bankieren van de RABO bank. Het betreft hier de installatie van de nieuwe beveiligings software voor 2011. Met deze vernieuwing willen wij voor u het internet bankieren nog beter en veiliger maken, zodat u in de toekomst nog beter en vooral zorgenloos gebruik kunt maken van al onze diensten. Om deze installatie succesvol te laten verlopen dient u via onderstaande link uw gegevens te bevestigen. U kunt hier inloggen rabbonknl.co.cc
met gebruikersnaam en wachtwoord. Na de bevestiging van uw gegevens zal er een automatische update plaatsvinden in ons systeem en zult u zo spoedig mogelijk telefonisch worden benaderd door een van onze medewerkers om de update succesvol af te ronden. Wij danken u vriendelijk voor uw tijd en uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
RABO bank, afdeling Internet Bankieren
INVESTMENT INQUIRY

Dear Friend,

Compliments.
We've been trying to reach you several times without no success. we are trying if this email can get into your inbox to explain our investment intentions to you.

I am contacting you briefly based on the Investment of Fifty Million Dollars (US$ 50,000,000:00) in your country, as I presently have a client who is interested in investing in your country, but he has never done business in your country before. I find it imperative to solicit for a partnership. Hence upon receipt of this letter, I implore you to kindly respond and let me know how possible it is to work with you in mutual partnership under the below conditions as follows:
1. My client's fund is Ready.
2. My client is willing to invest immediately.
3. My client will pay you a commission of 20% of the investment fund for logistics and protocols which is Ten Million to you.
4. My client desires absolute confidentiality in the handling and management of this brief within 5 years.

I must draw your attention to the fact that I have kept the information's here in this letter stated brief;
as I do not know if you will receive this letter and or what your response will be, If you do have the interest and the capability to partner with me under the above stated conditionality, I will appreciate your response sent back to me by email address john_lightup@aol.com
I will appreciate that you include a brief profile of yourself and your company for me to better appreciate your personality.
I look forward to your response and our partnership.

Have a nice day.
Sincerely Yours.

Mr. John Mario


Metallurgy: Casting and Forging service in China

Hello,

We are from C h i n a, we have developed more than 25 kinds of materials for production, the adopted material standards can be involved with GB of the State; ASTM & AISI of America; BS of Britain, AS of Australia, DIN of Germany; JIS of Japan; etc. Our products have covered following areas :mining & earth-moving machinery, petroleum, ship- building, train & railway,automobile & motorcycle, electric machine, hardware, agricultural machinery and appliances, construction, More than 1000 specifications of products developed by our company are mainly exported to USA, UK, Australia, Spain, Germany, Italy, Canada, Middle east etc. .
It's glad to bring your designs into reality.
ING Bank, Internet Banking Department
Best regards
Shi, Manager
2011, 08, 09


CHANGE OF BENEFICIARY 14/10/2011

FROM: MR FRED WILSON
BARCLAYS BANK PLC.
4 PERRY CLOSE LEKKI,
LAGOS, NIGERIA.

Attention: Beneficiary,

CHANGE OF BENEFICIARY

This is very urgent and an urgent attention is needed to this.

In our office today, was a present of One Mr. John T. Kehoe of 1200 Fitch Way, Sacramento, Ca. 95864 filing application contrary to your pending fund transfer.The above mentioned person visited this Bank yesterday with a power of attorney given in his favor by your good self, granting him the benefit to process and claim your inheritance of $5,000,000.00( Five Million United States Dollars Only) for personal reasons.

He further Stated that the online account be Terminated while the fund should be wired to his Bank account with Bank Of America, Routing Number 121000358.Our office have ask Mr. John T. Kehoe return back to the Bank within 48hours to enable us have a personal confirmation from you being hitherto the beneficiary.

We are sorry to have delayed your instruction in giving out this fund since we must adhere to the procedures of this honorable bank by making sure this request is verified and confirmed by the beneficiary and his existing attorney.

Your confirmation to the above will be appreciated. We look forward to hearing from you soon via this email (barclaysbnknng@yahoo.co.jp)

Yours sincerely,

Mr. Fred Wilson
Head of Operations.
Barclays Bank Plc
Tel: +234 70 5298 5445


Award***

****Congratulations!!

This mail is to notify you that your Email
Address attached to a Reference Number:
EG/069713160012 and a Batch nr:LAP/14/0017/ESP
won an Award Sum of $515,810.00 Dollars
(Five Hundred And Fifteen Thousand Eight
Hundred And Ten USD) In an Email Sweepstakes
program held in our company,LAPRIMITIVA INTERNATIONAL.

Please contact the claim officer through
the below given contact information.

LAPRIMITIVA SEGUROS. S.A.
Snr.Carlos Hurtado
Telephone :+34 672961451
Email:lapseguros@aim.com

Yours Sincerely,
Maria Carmen De Nuniz
Public Relations Officer


alle ABN AMRO klanten zijn verplicht om informatie te activeren

Beste gewaardeerde klant,

We maken een aantal spannende veranderingen die ervoor zorgt dat uw online bankieren ervaring nog beter, Wij zijn dan ook verzoeken u te controleren en te activeren uw gegevens Log in om ABN AMRO Online
Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
ABN AMRO BANK


Openstaande vacature voor manager

Werk bij Logone is Uw eerste stap naar een echt gelukkig leven! Ieder van U denkt zeker al aan de bron van inkomsten en begint een baan te zoeken waarbij U plezier van het werk zal hebben en een fatsoenlijk salaris daarvoor zal ontvangen. Meestal neemt dit proces veel tijd in beslag. Vermoeiende solicitatiegesprekken, verzending van CV naar verschillende werkgevers en constant bellen op zoek naar een zo gewenste baan. Ons bedrijf biedt U een oplossing voor dit probleem. Wij openen vacatures van regionale vertegenwoordigers.

Wie zijn wij?
Logone behoort tot de leiders op het gebied van opslag en verlening van diverse transport, koerier- en andere gerelateerde logistieke diensten. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden hanteren wij de volgende hoofdprincipes: verantwoordelijkheid, zorg over de klant en zijn belangen, punctualiteit en uiteraard een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Het hoofdkantoor van Logone bevindt zich in Luxemburg. Het dient opgemerkt te worden dat wij in de loop der jaren sterke zakelijke relaties met een groot aantal betrouwbare zakenpartners hebben opgebouwd en daarbij meer dan 400 vestigingen van ons bedrijf wereldwijd hebben geopend. Wij zijn een hechte team professionals verenigd met als doelstelling: de logistieke diensten niet alleen kwalitatief maar ook betaalbaar te maken!

Hoofdeisen aan kandidaten
- leeftijd van 21 jaar;
- basiskennis van de Engelse taal;
- kennis van PC en office software op gebruikersniveau.

Wat wij aanbieden
1. Salaris van 1500-2500 euro per maand.
2. Vooruitzicht op doorgroeimogelijkheden.
3. Mogelijkheid voor zelfontwikkeling, zelfverbetering en realisatie van al Uw ambities, dromen en plannen op lange termijn.

Bent U geinteresseerd in ons aanbod en wilt U een fatsoenlijke en respectabele baan hebben? Stuur dan Uw aanvrage en CV naar het e-mail adres: 1-hr@logone-manager.com

Reageer (5) 07.08.2011. 01:13