Website Tips
Home Reviews • Reviews
Google Translation
Metaaldetector Tips Banner

Reviews

Aangezien tussen de 20 en 50% (soms meer) van de reviews op internet niet te vertrouwen en regelrechte neppers zijn maak ik mijn eigen reviews gewoon. By the way, het weg-censureren van enkel de negatieve reviews hebben sommige ook een handje van. Het liefste review ik oude producten. De mensen die als eerste een nieuw product kopen interesseert het meestal toch niet of het van goede kwaliteit is. Als ze maar de eerste zijn.

Veel plezier met mijn reviews c.q. meningen over allerlei producten die ik tegenkom in dit leven. We gaan proberen alles zo objectief mogelijk te reviewen hoewel ik niet vies ben van een beetje mekkeren. 't Wordt niets- en niemandontziend ophemelen of afkraken.Ongecategoriseerde reviews

B'Twin Tilt 100 vouwfiets
Lucky Cat kattenbrokken
X2 Coolingbag xxl review
Hammerite review
Chillout tafelventilator review
Pech voor de ANWB
Prevalin Direct review
Realacc motor grip pliers review
Enermax Whisper Review
Sennheiser HDR 170
Armabraid silt 25LB
Hyundai Accent 2007 1.4i dynamic first edition
Brabantia Touch Bin Vuilnisbak
Koenic blender review
Fox Impact Spod Review

11.09.2016. 18:21

Reacties

G. Bezemer 30.07.2019. 12:17

Ik wil even reageren op Hammerite. Ik heb er wél goede ervaring mee. Snel droog en gewoon over roest heen. Prima ! Alleen de prijs, wordt Nederland weer eens mee genaaid. € 31,95 bij Gamma voor 750 ml en die zijn niet eens het duurst. Ik woon net over de grens in Duitsland en betaal bij Hagebau voor dezelfde pot € 12,95. Ook Hagebau verdient aan dit product.

Schrijf reactie

* = Verplicht veld

:

:

:


10 + 9 =

  •        ja
  • nee