Website Tips
Home Website Plaatjes • Social Media Buttons
Google Translation
Metaaldetector Tips Banner

Social media buttons downloaden

Social Media buttons kun je halen bij addthis.com of je neemt een plugin voor je CMS. Nu zijn er natuurlijk nog steeds een paar mensen die hun website zelf maken, in een teksteditor of in Dreamweaver of whatever. Voor deze webbouwers heb ik een download met kant en klare social media buttons gemaakt.

Het formaat van de buttons is gewoon makkelijk te veranderen van piepklein tot 50 pixels in het vierkant. Tevens zijn het .png plaatjes met een transparante achtergrond zodat ze op verschillende achtergrondkleuren gebruikt kunnen worden. De knoppen zijn de, naar mijn mening, belangrijkste voor Nederlandse sites hoewel dat natuurlijk kan veranderen. We hebben een Twitter, Youtube, Linkedin, Hyves, Myspace, Google en Facebook button. En sinds kort ook een rijtje halve Social Media buttons die tijdens mouseover omhoog komen.

De links zul je er zelf in moeten zetten. Meestal link je gewoon naar je profiel. Bij Youtube link je naar je kanaal. En met Twitter kun je gelijk een tekst en een verkorte url laten tweeten. Je kunt de buttons natuurlijk los gebruiken of het rijtje uitbreiden met meer social media knopjes maar dat is aan jou.


Social Media Buttons

Demo social media buttons      download social media buttons


Reageer (0) 25.09.2011. 04:52