(Home copyrightvrijeplaatjes.nl)

Mededeling:
trouwring-verloren.nl staat vanaf okt. 2016 voor onbepaalde tijd op non-actief

Andere zoekservices die u kunt proberen zijn:
www.gevonden-verloren.nl, www.zoekservice-zeeland.nl of trouwringverloren.nl
Trouwring Verloren
Verloren Ringen

Welkom bij Trouwring Verloren.nl

Trouwring verloren, wat nu? Geen nood, ik Bennie van Oers heb samen met mijn compagnon Bart, de site trouwring-verloren.nl opgezet. Deze site is in het leven geroepen om mensen die een trouwring, armband, ketting of elk ander kostbaar sieraad verloren hebben van dienst te kunnen zijn.

Doordat we zoeken met professionele metaaldetectors is de kans groot dat wij het verloren voorwerp weer voor u terug kunnen vinden. Wij beschikken over diverse metaaldetectoren waarmee we op het land, in het water, en zelfs onder water met duikuitrusting naar uw sieraad of ander kostbaar item kunnen zoeken.

Professionele Metaaldetectors

Trouwring Verloren Bennie van Oers Wij beschikken over metaaldetectors waarmee we op allerlei ondergronden kunnen zoeken. Want u kent het wel, u bent heerlijk in de tuin aan het werken en tijdens uw rustmomentje bemerkt u dat uw trouwring of ander sieraad verdwenen is. Maar ook tijdens uw sportieve bezigheden op het voetbalveld bijvoorbeeld maakt u kans om een sieraad te verliezen. Voor onze metaaldetectors is het geen probleem om ze weer terug te vinden.

Op de FAQ pagina leest u op welke ondergrond we kunnen zoeken.

Trouwring Verloren in water

Trouwring in het water verloren

Ook in het water kunnen wij zoeken naar uw verloren trouwring of andere kostbaarheden. Dit met behulp van metaaldetectors die speciaal gemaakt zijn om in het water te zoeken.

Duikuitrusting

Duiken naar verloren ringen Mocht het water waar u uw trouwring of ander sieraad verloren heeft te diep zijn zodat we er niet meer kunnen staan, dan is zelfs dat geen probleem. We beschikken over een professionele duikuitrusting inclusief metaaldetectors die geschikt zijn voor onderwater.

Kortom er zijn allerlei mogelijkheden om uw verloren trouwring terug te vinden.

Lees de FAQ voor meer info over onze metaaldetector zoekservice.