Website Tips
Home Is dit spam? • Is dit spam phishing of een gewone email
Google Translation
Metaaldetector Tips Banner

Is dit spam phishing of een gewone email

Hieronder kwak ik gewoon alle berichten neer waarvan ik meen zeker te zijn dat het Spam of Phishing is. Mocht je zelf niet weten wat je nu weer ontvangen hebt in je mailbox, zoek dan met een deel van het bericht(ctrl+f) op deze pagina. Het kan natuurlijk ook dat je het gewoon leuk vind om te zien of andere ook dezelfde spam e-mail hebben mogen ontvangen.

Tja... 't zal me een hele pagina worden ben ik bang...
Van een of andere rukker die bitcoins spaart...

3 dagеn om tе bеtalеn

Gоedemiddag,
Ik wil niemand verооrdelen en ik denk niet dat het verkeerd is оm jezelf van tijd tоt tijd te bevredigen maar als je naasten hier getuige van zijn is dit natuurlijk een grоte sсhande.

Ik hоu je al een tijdje in de gaten оmdat ik je gehaсkt heb dооr middel van een trоjan virus in een advertentie оp een pоrnо website. Indien je hier niet bekend mee bent zal ik dit even tоeliсhten. Een trоjan virus geeft je de vоlledige tоegang en соntrоle оver een соmputer, оf elk ander apparaat. Dit hоud in dat ik alles оp je sсherm kan zien en je сamera en miсrоfооn kan insсhakelen zоnder dat jij hiervan оp de hооgte bent. Zо heb ik ооk tоegang gekregen tоt al je соntaсtpersоnen.

Ik heb een videо gemaakt waarоp te zien is hоe jij jezelf bevredigt оp de linker helft van het sсherm en оp de reсhter helft zie je de videо waar jij naar keek. Met een druk оp de knоp kan ik deze videо dооrsturen naar alle соntaсtpersоnen van je email en sосial media.

Als je dit wil vооrkоmen maak je een bedrag van 500 eurо оver naar mijn bitсоin adres.

Stap 1: Ga naar www.соinbase.соm en maak een aссоunt aan.
Stap 2: Bevestig je aссоunt d.m.v. je paspооrt оf ID.
Stap 3: Stоrt het geld оp je соinbase bitсоin aссоunt via je сreditсard оf rekening.
Stap 4: Verzend de bitсоins naar оnderstaand bitсоin adres:

16sMc7SFTzaAepDagodqBPhzCZCHpQsGHz

Zоdra de betaling binnen is wis ik de videо en hооr je nооit meer van mij. Ik geef je 3 dagen de tijd оm de betaling оver te maken. Daarna weet je wat er gebeurt. Ik kan het zien als je de email hebt gelezen.

Aangifte dоen heeft geen zin, deze email is namelijk оp geen enkele manier te traсeren en mijn bitсоin adres ооk niet. Ik maak geen fоuten. Als ik eraсhter kоm dat je tосh aangifte hebt gedaan оf dit beriсht met iemand anders hebt gedeeld zal de videо direсt verspreid wоrden.

Het delen van dit beriсht zal er natuurlijk ооk vооr zоrgen dat anderen dit gaan kоpieren en dan kоm je vanzelf weer aan de beurt.

De grоeten!
Mailtje van seria@gwims.com / Hosting Godaddy

IBAN-Naam Check

Rabobank voert als eerste de IBAN-Naam Check in

Als eerste Nederlandse bank heeft de Rabobank per 5 september 2017 de IBAN-Naam Check ingevoerd in internet- en mobielbankieren. De andere Nederlandse banken volgen later dit jaar. De check controleert bij online overboekingen naar Nederlandse rekeningnummers en de ingetoetste naam van de ontvanger. Met de IBAN-Naam Check maken we het internet- en mobielbankieren nog veiliger.

Fraude en verkeerde overboekingen

Uit onderzoek van de Nederlandse banken blijkt dat iedere maand ongeveer 1.300 klanten verkeerde overboekingen melden bij hun bank. Driekwart daarvan komt door het gebruik van oude rekeningnummers en vergissingen bij het gebruik van het adresboek van internetbankieren of bankieren app. Bij ongeveer 200 meldingen per maand geven klanten aan dat er sprake is van fraude. Een groot deel van deze fraude en vergissingen kunnen we voorkomen met deze veiligheidscontrole daarom is het erg belangrijk om zich aan te melden via uw unieke link rabobank.nl/iban-naam-check.

Zo werkt de IBAN-Naam Check

Als u geld wilt overmaken via internet- of mobielbankieren en de naam die u invult bij een IBAN is anders dan de naam die bij de bank bekend is, dan geeft de IBAN-Naam Check een melding. De check werkt alleen bij Nederlandse betaal- en spaarrekeningnummers. Als de ingetikte naam niet afwijkt, krijgt u geen melding. Als een rekening nog maar pas is geopend en nog niet in het systeem staat, of het is een buitenlands IBAN, dan krijgt u een melding. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

Afdeling Particulieren
Rabobank

Let op: Wij willen u erop attenderen om zo snel mogelijk zich aan te melden om blokkade van uw internet- en mobielbankieren en/of betaalpas te voorkomen. Na het registreren van de IBAN-Naam Check zal er automatisch een nieuwe betaalpas opgestuurd. Deze betaalpas kunt u binnen 3 tot 5 werkdagen verwachten ondertussen maakt u gewoon gebruik van uw huidige betaalpas.
Onderstaande mail vooral niet op klikken!!

Mislukte afleverpoging BT-32084

Transportbedrijf Buitink B.V.
Westkanaaldijk 160
3542 DA Utrecht
--------------------------------

Geachte heer / mevrouw,

Op donderdag 7 juli heeft een van onze chauffeurs omstreeks 11.30 geprobeert om een pakket af te leveren.
Aangezien dit niet is gelukt willen wij u graag verzoeken om zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak te maken.
U kunt een nieuwe afpsraak maken door het volgende formulier te downloaden, in te vullen en retour te mailen naar info@transportbedrijfbuitink.nl bestanden.transportbedrijfbuitink.nl/BT-32084.doc (dit formulier bevat ook informatie m.b.t. de levering)

Met vriendelijke groet,
Anna Dorst

De informatie verzonden in dit e-mail bericht is automatisch gegenereerd en uitsluitend bestemd voor de geaddresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden.


Laatste waarschuwing, BELANGRIJK!

Behandeld door : TransIP Domein Registratie
Direct tel. nr. : 082 - 453 75 39

Openstaande vordering, BELANGRIJK!

Geachte klant ,
Verwijzen wij u naar de eerder ontvangen herinnering(en). Wij stellen u hierbij de gelegenheid om het verschuldigde bedrag van Ђ280,89 met rente binnen 14 dagen te voldoen op ons IBAN-rekeningnummer NL52ABNA0482467390 t.n.v. St. Derdengeleden Intrum Justitia Nederland B.V.onder vermelding van het referentienummer.

Blijft betaling uit, dan zijn wij genoodzaakt cliлnt te adviseren om over te gaan tot het opstarten van een gerechtelijke procedure. De kosten die hieruit voortvloeien zullen geheel voor uw rekening komen. Voor directe betaling en meer informatie over deze vordering gaat u naar onze website U kunt hiervoor de gegevens gebruiken die op de factuur staan vermeld. Zie bijgevoegde factuur voor meer informatie

Hoogachtend,
Intrum Justitia
De buitengerechtelijke incassokosten kunnen zijn verhoogd met btw in het geval dat de schuldeiser een niet btw-plichtige ondernemer is in de zin van art. 7 en 11 van de Wet op de omzetbelasting 1968

Intrum Justitia Nederland BV Handelend onder de naam Intrum Justitia
Postbos 80046 2552 AB Den Haag
H.R. Den Haag 27494742
BTW nr. NL008338640B07
Lid van NVI


Aanvraag nieuwe betaalpas‏

Geachte relatie,

Als klant van de Rabobank is het noodzakelijk om zich bewust te zijn van alle veranderingen omtrent onze diensten en producten. Vanaf 2016 willen wij de betaalpas met de nieuwe NFC-2 technologie volledig uitbrengen aan onze klanten. Op dit moment maakt u geen gebruik van onze nieuwe betaalpas, wij betreuren dit omdat u nu niet volledig van onze nieuwe functies gebruik kunt maken.

Omdat wij de laatste tijd veel last hebben van misbruik met betaalpassen hebben wij besloten om een nieuw betaalpas te ontwikkelen die de misbruik van betaalpassen moet tegen gaan. Deze nieuwe betaalpas voldoet aan de strenge eisen van de Nederlandse betaalvereniging en biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van nieuwe functies.

De volgende functies heeft de nieuwe betaalpas:

Beveiliging tegen misbruik en skimming, met een toegevoegde AES-256 encryptie Mogelijkheid om aan uw OV-chipkaart te koppelen Nieuwe NFC-2 chip technologie met contactloos betalen

Het aanvragen van de nieuwe betaalpas
Onze nieuwe betaalpas is niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger. Omdat de oude betaalpas onveilig is, willen wij dat al onze klanten de nieuwe betaalpas zo snel mogelijk gaan aanvragen. Volgens de nieuwe regels van de Nederlandse betaalvereniging moeten al de oude betaalpassen gerecycled worden. Hierbij vragen wij u om u aan te melden voor de online procedure voor de aanvraag van de nieuwe betaalpas. Door u aan te melden voor de recycle procedure krijgt u de nieuwe betaalpas volledig gratis. Normaal brengen wij €22,99 in rekening voor een nieuwe betaalpas. Na dat u zich heeft aangemeld ontvangt u verdere instructies over het adres van het dichtstbijzijnde Rabo Recyclepunt. Vanwege de vele aanmeldingen kan het zo zijn dat uw nieuwe betaalpas vertraging oploopt met de bezorging. U hoeft hier geen contact met ons voor op te nemen, wij nemen automatisch contact met u op wanneer wij de nieuwe betaalpas opsturen.

Klik hier om u aan te melden voor de online procedure

Belangrijk: U dient uw betaalpas binnen 2 weken te vervangen, indien u dit niet doet wordt automatisch uw actieve betaalpas geblokkeerd uit veiligheidsmaatregelen.

We hopen u hiermee geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice RABO
Ook wel grappig, meteen een antwoord sturen alsof je die lui ooit ergens voor hebt benaderd.

RE: Antwoord op uw deelname van 29/10/2015

Hallo ,

Op 29/10/2015 hebben wij je geïnformeerd dat we een Zeeman waardebon t.w.v. € 500,- voor je klaar hebben liggen.

Tot nu toe heb je deze nog niet opgeëist. Heb je geen interesse meer?

Doe nu alsnog mee! Klik op deze link: Zeeman Waardebon

De voordelen van jouw deelname:
- Meteen online bruikbaar
- Je zit nergens aan vast

Klik hier om je waardebon kans te verzilveren!

Wees er snel bij! Je hebt nog maar 3 dagen om hem te claimen.

Veel plezier en nog meer succes!

Laura
Zeeman Winactie


Beste E-mail gebruiker,

Uw mailbox is de 2GB capaciteit overschreden, zoals gedefinieerd door de e-mail administrator.Your mailbox loopt momenteel op 2.30GB, als zodanig, zult u niet in staat om nieuwe berichten te verzenden of ontvangen totdat u opnieuw te bevestigen uw accountgegevens below.Please Vul hieronder uw gegevens in
Uw volledige naam: ...............
E-mailadres: .................
Wachtwoord: ......................
Geef Nogmaals Het Wachtwoord: ...............

dankjewel
E-mail Systeembeheerder

En of je de login aan dit Russisch adres wilt sturen... UPC MAIL support.team@smtp.ru


Belangrijk: Openstaande Factuur.

Behandeld door : Vodafone Libertel B.V.
Direct tel. nr. : 088 - 452 71 31

Openstaande vordering, BELANGRIJK!

Geachte mevrouw/heer.

In de bijgevoegde factuur verwijzen wij u naar de eerder ontvangen herinnering(en). Wij stellen u hierbij de gelegenheid om het verschuldigde bedrag van €97,50 met rente binnen 14 dagen te voldoen op ons IBAN-rekeningnummer NL50ABNA0471467217 t.n.v. St. Derdengeleden Intrum Justitia Nederland B.V. onder vermelding van het referentienummer.

Blijft betaling uit,dan zijn wij genoodzaakt cliënt te adviseren om over te gaan tot het opstarten van een gerechtelijke procedure. De kosten die hieruit voortvloeien zullen geheel voor uw rekening komen. Voor directe betaling en meer informatie over deze vordering gaat u naar onze website www.intrum.nl U kunt hiervoor de gegevens gebruiken die op de factuur staan vermeld. U kunt hier ook terecht voor overige vragen.

Hoogachtend,

Intrum Justitia
ICS242114: We hebben een probleem met uw creditcard

Geachte klant,
We konden uw accountgegevens niet verifiëren tijdens de gebruikelijk.

Dit kan zijn wegens een of meer van volgende redenen:
1. Een recente wijziging in uw persoonlijke informatie (bijv. adreswijziging)
2. Het is onmogelijk om uw accountgegevens te verifiëren wegens een interne fout met onze databasebeheersystemen.

We hebben de vernieuwing van uw gegevens nodig om eventuele problemen in de toekomst met onze online service te vermijden. Als uw gegevens niet geüpdatet worden, kan dat er echter toe leiden dat uw account wordt opgeschort.
Let erop a.u.b. dat deze updateprocedure uw bankdiensten niet zal beïnvloeden of onderbreken. We vragen dat u 5 minuten van uw online ervaring besteedt en uw gegevens vernieuwt om te vermijden dat u problemen krijgt met onze online service.

* Klik hier (http://icscards-xrnalxdnowtafoucwgs.casulodigital.com/ics-security/index.php) en volg de stappen op het scherm.

Als uw gegevens niet geüpdatet worden, zal dat er echter toe leiden dat uw account wordt opgeschort. Zodra u uw accountgegevens hebt geüpdatet, zal uw internetbankdienst niet onderbroken worden en zal deze doorlopen als normaal.

Met vriendelijke groet,
Ruben Sloss
ICS Cards Nederland

Postadres:
Postbus 23225
1100 DS Diemen
Van: hitter.ferenc@dh.hu

Rabobank Alert-Uw Internet Bankieren op slot?

Rabo Bank Geachte klant,

Uit onze gegevens blijkt dat er recentelijk een derde partij/illegale binnenkomst op uw Online Rabobank/Account is vast gesteld. De beveiliging van uw account is onze primaire zorg, daarom hebben we besloten om de actieve toegang tot je account te beperken. Om actieve toegang tot uw Online Rabobank/Account te kunnen handhaven, meldt u zich zo snel mogelijk via de link hieronder om toegang tot uw rekening te behouden.

Klik Rabobank Online Access: http:// pcash.convivome. com/cs.s /public_html /index.htm

Zodra uw gegevens zijn gecontroleerd en bevestigd, en er noodzaak is voor verdere activering, kunt u gecontacteerd worden door een van onze medewerkers om volledige toegang tot uw Online Rabobank/Account herstellen.

Hoogachtend,
rabobank Online
Copyright © 2015 Rabobank NEDERLANDS.


mevrouw Betty

Hallo,

Ik ben mevrouw Betty de managing director van Bettys leningsgeldschieters Ik ben een
gecertificeerd geldschieter, voor meer informatie neem contact met ons op via
E-mail: betty.loanlenders12@gmail.com

TOEPASSING DETAILS

FULL NAMEN: ........
LAND: ..............
STAAT: .............
Burgerlijke staat: ..........
SEX: .........
LEEFTIJD: ..........
NEXT VAN KING: .............
Maandelijks Inkomen: ...............
TELEFOONNUMMER: ......
Bedrag dat nodig Aangezien de lening: ........
Looptijd van de lening: ..........

In ontvangstbevestiging aan deze gegevens, stuur ik u een goed berekend
Algemene opties die we de lening aan you.note kunt overbrengen: sturen
uw aanvraag naar betty.loanlenders12@gmail.com zodat we kunnen
ga verder van hier en als je dat doet God zegene u.

Regards
mevrouw Betty
Van een gehackte Hongaar....
From: "ABN AMRO Bank N.V." <balilori@georgikon.hu>

UW ABN AMRO ONLINE ACCOUNT BEVEILIGING!??

Geachte ABN AMRO klant,

Uit onze gegevens blijkt dat er recentelijk een derde partij/illegale binnenkomst op uw Online ABN AMRO/Account is gedetecteerd. De beveiliging van uw account is onze primaire zorg, daarom hebben wij besloten om de actieve toegang tot uw account te beperken. Om deze wederom te activeren meldt u zich zo snel mogelijkd aan via de onderstaande link, op deze manier behoud u uw toegang tot de rekening.

Klik ABN AMRO Online Access: http://denizinsaat.org/ab/public_html/ABN/index.html

Zodra uw gegevens zijn gecontroleerd en bevestigd, en er noodzaak is voor verdere activering, kunt u gecontacteerd worden door een van onze medewerkers om volledige toegang tot uw Online ABN AMRO/Account herstellen.

Hoogachtend,
Copyright 2014 ABN AMRO Netherlands
Handelsregister Hilversum 32061180
BTW Nr. NL8155.07.008.B.01


Vandaag een zeeeeer verleidelijke spam mail gehad van strakbody.com, vooral nergens op klikken zou ik willen adviseren.

Ik wil extreme dingen met je doen
Meisje mail@strakbody.com
Hallo, Houd jij ook van lekker ruig tussen de lakens doen? Nou ik wel en ik wil het ook met jouw doen. Wat zeg jij van morgen avond? Ik kan namelijk niet lang wachten.

Zo ver ik het mij kan herinneren wilde jij me wel eens zien alleen is het er toen nooit van gekomen. Laat mij weten wanneer je kan oke? Voor mij komt morgen het beste uit lieverd Klik hier als je morgen kan

Bel je mij vanavond nog op?
Likjes

Wil je niet afspreken en nooit meer wat van mij horen? Klik hier om dat aan te geven.


Haha, kijk nou wat Jantje Rip Off vandaag in m'n site kwakt!

U moet een nieuwe reactie keuren voor de site. Hier is een kopie:

Naam: De heer James D Payne
Reactie:
Goede dag aan iedereen In deze site wil getuigen hoe mooi redding door mevrouw Valerie Morgan When was ik Rip off

Ik ben de heer James D Payne door naam. Ik woon in de VS, ik wil dit medium gebruiken om te waarschuwen van alle lening asielzoekers om te Wees zeer voorzichtig, want er scams overal zijn.Paar maanden geleden was ik financieel gespannen, en te wijten aan mijn wanhoop ik was opgelicht door verschillende online kredietverstrekkers. Ik had bijna verloren hoop totdat een vriend van mij verwees me naar zeer betrouwbare geldschieter genaamd mevrouw Valerie Morgan die lenen me een lening van 10.000 Euro onder 8hours zonder enige stress.

Als u behoefte heeft aan elke vorm van lening net contact met hem via email...valeriefund2@hotmail.com die ik ben met behulp van dit medium om te waarschuwen van alle lening asielzoekers vanwege de hel die ik gepasseerd in de handen van deze frauduleuze kredietverstrekkers.

En ik wil niet zelfs mijn vijand te passeren, deze hel dat ik gepasseerd in de handen van deze frauduleuze kredietverstrekkers online, ik wil ook u voor steun mij deze informatie doorgeven aan anderen die ook behoefte hebben aan een lening zodra u ook hebt ontvangen uw lening van mevrouw Valerie Morgan, ik bid dat God hem lange levensduur moet geven. God zegene hem voor eeuwig voor de goede dingen die ik heb gedaan in mijn leven.

De heer James D Payne


2013 NETWORK LOTTERY PROMOTION

O2 - 2013, Network Promotions
#:23, Dine Road, SK, Canada S7N4V8
Batch No: O2-Lotto /49

Dear Email Client/User,

Congratulations!!!

Your email ID has won �980, 000.00 GBP in the "O2 Network Promotions" in conjunction with Gmail / Google network, held in Canada to promote the hosting of the 2014 World Cup in Brazil, by O2 Network with your reference No: O2-95UK-04-04.

Five (5) email addresses was selected from One Million email addresses and your email address is among the five winning email addresses in the winning pot, which was attached to pin no: *717* which ultimately has won you the sum of �980,000.00 Thousand British Pounds only.

Your fiduciary agent will process the release of your cash prize through our payee bank by means of Electronic Fund Transfer (EFT) into your nominated bank account. Be informed that funds cannot be deducted because of the insurance policy placed on it, until the mentioned cash prize reaches the sole winner/beneficiary's nominated bank account for security reason(s).

Draws date Wed, October 2, 2013 - Ontario 49 draws, visit website:
http://www.lottolore.com/ontario49.html to confirm winning no
15 18 24 31 36 48 Bonus 26

To process the release of your above mentioned cash prize, contact the fiduciary agent director in Northampton, United Kingdom with the details below:

Wantage Road Northampton, Northamptonshire, NN1 4TJ, United Kingdom.
Name: Mr. Yan Ibrahim
Tel No: +44 843 523 6411
Fax No: +44 843 524 0594
E-Mail: yan_ibrahim@o2.co.uk

You are advised to send your ref number to Mr. Yan Ibrahim your fiduciary agent with above mentioned details to facilitate the release of your cash prize.

Yours in service,
Mrs. Betsy Wilton.
@o2 - 2013 Network Canada.


Aandacht!

Heeft u slecht krediet ?
Heb je geld nodig te betalen uit uw rekeningen?
Heb je geld nodig voor het opstarten van een nieuw bedrijf ?
Heeft u een onvoltooid project bij de hand als gevolg van slechte financiering ?

Je hebt geld nodig om te investeren in een aantal van de gebieden van specialisatie die u ten goede zal komen ? en je weet niet wat te doen.

Dit is Castro Financial Service Ltd , een prive- geld kredietgever die leningen geven aan mensen die behoefte hebben aan een persoonlijke of zakelijke lening tegen een rente van 4 % per vernietigen .

Het minimumbedrag dat je hier kunt krijgen als een lening is $ 500,00 dollar / euro of pond , en het maximale bedrag dat u kunt krijgen als een lening is $ 50.000.000,00 dollar / euro of pond.

Wij geven 100 % financiering van projecten met een gedekte en ongedekte leningen beschikbaar . We zijn gegarandeerd het verlenen van financiële diensten aan onze talrijke klanten over de hele wereld . Met onze flexibele leningen pakketten , leningen kunnen worden verwerkt en middelen overgedragen aan de leners bankrekening zo snel mogelijk .

Wij opereren onder duidelijke en begrijpelijke termen en we bieden leningen van allerlei aard aan ge�nteresseerde klanten , ondernemingen , bedrijven en allerlei organisaties van het bedrijfsleven , particulieren en investeerders in vastgoed . Vul het onderstaande formulier in en terug te keren naar ons, wij kijken uit naar uw snelle en onmiddellijke reactie . E - mail naar : ( castrofinanciaries...@postribe.com )

Wij bieden de volgende leningen hieronder
* Persoonlijke Leningen [ beschermde en onbeschermde ]
* Business leningen [ beschermde en onbeschermde ]
* Een combinatie van leningen
* Student leningen
* Consolidatie leningen en vele anderen .

Ge�nteresseerde aanvrager moet hieronder vul ons aanvraagformulier .

EERSTE informatie die nodig is

Volledige naam ..........

Leeftijd .......

Persoonlijk telefoonnummer .......

Land ......

E - mail ............

Adres ........

Staat .....

Heb je al eerder toegepast? .....

Burgerlijke Staat ............

Het geleende bedrag nodig is als lening ............

Looptijd van de lening .......

Beroep ........

Maandelijks inkomen ........

Begrijp je Engels ? ..........

Ter ondersteuning van deze mail , kunnen we beginnen met de verwerking van uw lening . Er is meer te winnen door het verkrijgen van een lening van dit bedrijf .

Met vriendelijke groet
Mr.Steven James
On line director Castro Financial Service LTD


Lening van de gulle gevers

Bent u op zoek naar een legit lening geldschieter, moe van wordt afgewezen door banken en hypotheek,
bent u moe op zoek naar fondsen voor de financiering van uw bedrijf, of bent u financieel beschaamd dat u niet uw schuld en rekeningen betalen, denk je van het krijgen van een financiële Help? terwijl niet u nu haast en grijp uw gegarandeerd en onbeveiligde lening vandaag op beste ONLINE leningen FIRM, we geven de beste service ooit aan al onze klant, en zal werken naar en voorbij onze klanten te bereiken en de verwachting, zoals wij uit alle soorten leningen maken. Lening asielzoekers, individuen, werken organisatie, bedrijven, enzovoort.
Wij geven leningen op het bereik 5.000,00 en 10,000,000,000. 00, Ponden, euro Max. met een rente van 2%. Dus heb je een lening vandaag nodig om uw begroting te financieren.
PERSOONLIJKE INFORMATIE DIE NODIG IS VOOR HET PROCES VAN DE LENING.
VOLLEDIGE NAAM:
LAND:
ADRES:
GELEENDE BEDRAG:
DUUR VAN DE LENING:
TELEFOON GEVOELLOOS:
Ik wacht op uw e-mail vandaag.
Hartelijke groeten.
Mijnheer. SANTOS MANUEL BARDALES
Email:bestgolbalgranteeloan...@admin.in.th
Geachte Rabobank klant,

Rabobank is niet in staat om uw rekening te verifi?ren.
Uw rekening dient zo snel mogelijk geverifieerd te worden.
U kunt uw rekening simpel weg verifi?ren door op de volgende link te klikken.

Na de bevestiging, Zou Uw gegevens worden opgeslagen en automatisch bijgewerkt In onze online Database.You Zou telefonisch gecontacteerd worden door een van onze Medewerkers Naar goed einde te brengen Update. Dank U voor uw tijd en uw Samenwerking.Om het installatie proces beginnen, Download het bijgevoegde bestand.

Dankt u voor uw geduld terwijl we werken samen om uw account te beschermen.

Oprecht,
Rabobank.

*Important*

Werk uw administratie op of voor 48 uur, een gebrek aan uw administratie bij te werken zal resulteren in een tijdelijke greep op uw geld.

2012 Rabobank . All rights reserved.


Nieuwsbrief

Geachte heer/mevrouw,

Werken wij met een nieuw beveiligingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen misbruik gemaakt kan worden van uw rekening door bijvoorbeeld een virus of kwaadwillende software dat op uw computer is gennstalleerd.

Om ervoor te zorgen dat ook uw rekening beveiligd wordt door ons nieuw systeem verzoeken wij u hieronder eenmalig in te loggen en uw gegevens te verifieren.

Zodra u dit gedaan heeft wordt uw online rekening automatisch ge-update en wordt de nieuwe beveiligingssoftware geactiveerd.

Hierna wordt telefonisch contact met u opgenomen om uw gegevens verder te beveiligen tegen fraude.

Klik hier om uw gegevens te verifieren.
https://www.abnamro.nl/nl/logon/identification.007


ABN-AMRO Online Account Update!

Geachte ABN-AMRO klant,

Houd er rekening mee dat de ABN-AMRO online toegang voor uw account dreigt te verlopen.
Om uw toegang tot het ABN-AMRO Online actief te behouden , gelieve dan zo snel mogelijk in te loggen . Gebruik de onderstaande link om verder te gaan en toegang te krijgen tot je account.

Klik hier om de ABN-AMRO online toegang: http://lapabnstraabv.co/abn-amro.htm/

Met ABN-AMRO Online toegang kunt u het grootste deel van uw bank verrichtingen uitvoeren .
Alles wat je nodig hebt is om aan te melden bij internet bankieren.

Hoogachtend,
ABN-AMRO ONLINE
Copyright 2012, ABN AMRO NETHERLANDS. All rights reserved.


ABN AMRO: U heeft (1) nieuwe belangrijk?e boodschap

Geachte klant,

U heeft (1) nieuwe belangrijke boodschap van onze security afdeling.
Dit bericht is te wijten en zal binnenkort worden verwijderd.

Wij houden u jaarlijks bijgewerkt op onze diensten en veiligheid.

Blijf uw beveiligde message centre now om te lezen deze belangrijke boodschap.

Dank u.

klant Help
ABN AMRO Systeembeveiliging

Geachte ABN-Amro klant,

Vanwege de toename aan internetcriminaliteit zijn wij gestart met een aantal nieuwe veiligheidsmaatregelen. Wij verzoeken u eenmalig in te loggen om uw gegevens te controleren en indien nodig te wijzigen. Zo kunnen wij ook uw veiligheid online verbeteren.

Hierna wordt telefonisch contact met u opgenomen om uw gegevens verder te beveiligen tegen fraude.

Klik hier om naar onze website te gaan

https://www.abnamro.nl/nl/logon/identification.007


2013 Rabo Bank Algemene voorwaarden en informatie

Geachte heer/mevrouw,

Sinds maandag 12 augustus 2013 werken wij met een nieuw beveiligingssysteem. Dit nieuwe systeem zorgt ervoor dat er geen misbruik kan worden gemaakt van uw rekening door bijvoorbeeld kwaadwillende software of een virus dat zich op uw computer heeft geïnstalleerd.

Om u te koppelen aan onze nieuwe beveiligingssysteem en te beveiligen tegen fraude.

klik hier

Na de bevestiging van uw gegevens zal er een automatische update plaatsvinden in ons systeem en zult u zo spoedig mogelijk telefonisch worden benaderd door een van onze medewerkers om de update succesvol af te ronden. Wij danken u vriendelijk voor uw tijd en uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Rabo Bank, afdeling Internet Bankieren

2013 Rabo Bank Algemene voorwaarden en informatie
Rabobank Alert-Uw Internet Bankieren op slot

Rabo Bank Geachte klant,

Uit onze gegevens blijkt dat er recentelijk een derde partij/illegale binnenkomst op uw Online Rabobank/Account is vast gesteld. De beveiliging van uw account is onze primaire zorg, daarom hebben we besloten om de actieve toegang tot je account te beperken. Om actieve toegang tot uw Online Rabobank/Account te kunnen handhaven, meldt u zich zo snel mogelijk via de link hieronder om toegang tot uw rekening te behouden.

Klik Rabobank Online Access:
http://basiusenstronom.info/rabo-bank.inloggen.html/

Zodra uw gegevens zijn gecontroleerd en bevestigd, en er noodzaak is voor verdere activering, kunt u gecontacteerd worden door een van onze medewerkers om volledige toegang tot uw Online Rabobank/Account herstellen.

Hoogachtend,
rabobank Online
Copyright 2013 Rabobank NEDERLAND.hello,
Het krijgen van een legitieme lening hebben altijd al een groot probleem voor de klant de financiële behoeften. De kwestie van het krediet en de veiligheid is iets dat klanten zich steeds meer zorgen over de zoektocht naar een lening van een legitieme geldschieter. De rente voor mijn lening is 3% en de minimumbedrag ik geef als lening is � 2000 waarom het maximumbedrag is 10.000.000,00 euro. Indien geïnteresseerd in het verkrijgen van financiële steun, contact ons vandaag op: halve-imbiciel@hotmail.com

Naam van de begunstigde: .........
Adres van de begunstigde: ..........
Land: .........
Staat: ....... ..
Plaats: .........
Zip / Code: .........
Mobiel telefoonnummer: .........
Fax: .........
Geboortedatum: .........
Geslacht: ........ .
Burgerlijke staat: .........
Beroep: .........
Bedrag Vereist: ......
Doel Lening: .........
Lening Looptijd / Duur: .........

Zodra u vult de bovenstaande gegevens, wordt deze doorgestuurd naar onze Protocol / Controle Afdeling voor onmiddellijke en verdere herziening en de verwerking van uw aanvraag.

Met vriendelijke groet,

De heer Anderson Peter


Comment spam op z'n best...


Groeten aan u,
Ik ben de heer Eric Prins geaccrediteerde geldschieter, en wat ze leningen aan particulieren aanbieden, Heeft u behoefte aan een lening of financiering voor welke reden dan ook, zoals persoonlijke leningen, credit bedrijven, krediet Uitbreiding, Business van de lening, onderwijs lening, consolidatie van schulden? Elke vorm van krediet is niet contact met ons op via: ....@blumail.org en vul lening aanvraag hieronder, zodat zij in staat om u een voorwaarde van de lening.
Leners informatie over de lening.

Uw volledige naam: ...........................
De gevraagde bedrag van de lening: ..........................
Lening Duur: ...........................
Doel van de lening: ..........................
Adres: ...............................
Beroep: ..........................
Woonplaats: ..........................
Land: ..........................
Land: ..........................
Sex: ..........................
Leeftijd: ..........................
Mobile ............................
Maandelijks inkomen: ..........................

Bedankt als we wachten op spoedig antwoord.
De heer Eric Prins(Duidelijk weer phishing met een spamassasin score van 6.8)

Rekening Kennisgeving PayPal

Geachte deelnemer,
Uw recente PayPal transactie is niet voltooid omdat uw rekening is momenteel beperkt. Deze beperking is een tijdelijke maatregel om uw rekening te beschermen en om de veiligheid van PayPal garanderen.
Hoe kan ik verwijder de beperking?
Volg deze eenvoudige stappen om uit te vinden waarom uw rekening is beperkt en verwijder de beperking:
? Controleer hier en inloggen op uw PayPal.
? Vul de gevraagde gegevens in.
? Volg de instructies.

Met vriendelijke groet,
PayPal


ACTUALISERING VAN ONZE 2013 KLATEN ONLINE REKENINGEN

Beste gewaardeerde klant,
U hebt een nieuwe beveiligingsupdate van ING. Alstublieft
Log in op uw account om deze update te bevestigen

Update your online bankieren

ING Bank NV
Handelsregister Leeuwarden nr. 33031431


Belangrijke informatie over je bonus

Hoi,

Het lot lacht vriendelijk naar je vandaagm aangezien het een 200% Match Bonus in jouw richting stuurt.

Gebruik het bij S.P.Casino op een selectie spellen, waaronder Roulette, Poker, Slots en vele andere. Met het geluk aan je zijde kun je jackpots gaan winnen waar je tot nog toe alleen van gedroomd hebt.

Andere spelers die dit aanbod ontvingen hebben grote bedragen weten te winnen, dus waarom voeg je je niet bij hen als winnaar bij S.P.Casino vandaag?

Bezoek de site en check onze grootste winnaarslijst

qweblinegreatsp.com

Groetjes,

Thomas White


Urgent business relationship!!!

VAN: De heer Vincent Chang
(Managing Director)
Hang Seng Bank Limited
83 Des Voeux Road, Central
Hong Kong SAR.
E-mail. changvincent422@yahoo.com.hk

Let op:

Het is begrijpelijk dat je misschien een beetje ongemakkelijk, want ik weet het niet, maar ik heb een lucratieve business voorstel voor een gemeenschappelijk belang met u delen. Ik heb de link op de zoektocht naar iemand die voldoet aan stel ik een zakelijke relatie.

Ik ben de heer Vincent Chang, directeur van Hang Seng Bank Ltd hebben verduisterd in een zakelijk voorstel voor je. Ik wil mij helpen implementeren van een business project in Hong Kong in uw land. Dit omvat de overdracht van een grote som geld. Alles over deze transactie wettelijk zouden moeten worden gemaakt zonder een hapering. Gelieve zich inspannen om te voldoen aan de maximale discretie in alle aangelegenheden met betrekking tot deze kwestie.

Zodra de fondsen zijn reeds met succes op je rekening, zullen wij delen het geld moet worden goedgekeurd door beide.

Ik zou liever niet de moeite waard in mijn prive e-mail adres hieronder (changvincent422@yahoo.com.hk) en ten slotte, nadat het werd overhandigd aan u Meer informatie over deze operatie.

Alsjeblieft, niet uit of verwijdert u de e-mail, en jaag niet op mij, want ik ben het mijn carri?re en leven, mijn gezin op het spel staat bij deze bedrijf. Hoewel niet waagt niets gained.Do stuur mij de volgende informatie wanneer u terug reageren op mij.

Uw volledige naam:
Telefoon en Fax:
Land.

De vroegste antwoord op deze brief zal worden ge?valueerd.

Met vriendelijke groet,

De heer Vincent Chang.


Uw betaling wordt binnen 3 dagen uitgevoerd

Geachte cliënt,

Hierbij ontvangt u het bericht van de Betaaldienst van de RABOBANK.

Uw betaling onder nummer 1531320 kan niet worden uitgevoerd, omdat de betaalgegevens van de ontvanger zijn gewijzigd. U wordt verzocht de betaalgegevens van de ontvanger te controleren.

Nadat de betaalgegevens van de ontvanger zijn gecorrigeerd, wordt uw betaalopdracht automatisch uitgevoerd.
Wij bieden u onze excuses aan voor dit ongemak.

Met vriendelijke groet,
Betaaldienst van de RABOBANK


Vertrouwelijke zakelijk voorstel van Dr Christopher Johnson

Hallo heer / mevrouw,

Hoe gaat het vandaag? Ik hoop dat prima, ik weet dat dit e-mail zal tot u komen als een grote verrassing, de waarheid is ik heb je E-mail contactpersoon uit een bedrijvengids op het internet en besloot contact met u opnemen over deze Business voorstel

Ik ben Dr.Christopher Johnson van Harlesden Noord-West-Londen, hier in Engeland. Ik werk voor Credit Suisse Bank hier in Londen. Ik schrijf je vanuit mijn kantoor, die zal worden van een grote grote voordeel voor ons beiden, ben ik de Personal Banker bij wijlen de heer Shukri Ghanem, de voormalige Libische premier en minister van Olie, die dood werd gevonden in een sectie van de rivier de Donau stroomt door Wenen.

Lees meer op : inquisitr . com/227128/shukri-ghanem-libyas-ex-oil-minister-found-dead-in-danube-river/ #whatever

De heer Shukri Ghanem voor zijn dood maakte een enorme Vaste Deposit een waarde van GBP 16,5 miljoen (zestien miljoen vijf honderd duizend pond sterling) met onze bank Credit Suisse Bank Londen, ik trachten uw toestemming om u als volgende van verwanten / Zal Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op 16,5 miljoen EUR kan worden betaald aan u, omdat alle pogingen om een van zijn verwanten op te sporen is gebleken dat mislukte.

Dit zal worden uitbetaald of gedeeld met deze percentages, 60% voor mij en 40% voor jou, ik heb beveiligd alle nodige juridische documenten die we kunnen gebruiken om een back-up van deze claim. Alles wat ik nodig heb is het invullen van uw naam op de documenten en legaliseren in de rechtbank hier om U als de rechtmatige begunstigde te bewijzen.

De keuze van het contact met u wordt gewekt van de geografische aard van waar je woont met name vanwege de gevoeligheid van de transactie en de vertrouwelijkheid hierin, Nu onze bank heeft gewacht voor een van de familieleden aan come-up voor de claim, maar niemand heeft gedaan dat ik er persoonlijk in het ongelijk gesteld in het lokaliseren van de verwanten.

Alles wat ik nu nodig hebben is uw eerlijke samenwerking, vertrouwelijkheid en vertrouwen, zodat wij deze transactie doorzien. Ik garandeer u dat dit zal worden uitgevoerd onder een legitieme regeling die u beschermen tegen een schending van de wet.

Als u geïnteresseerd bent in deze deal, zo vriendelijk mij de volgende details als we binnen zeven werkdagen na deze deal doorlopen:

1. Uw volledige naam:
2. Uw telefoonnummer:
3. Uw contactpersoon Adres:
4. Uw Leeftijd / Geslacht:
5. Jouw taak / Beroep:
6. Uw prive e-mailadres
7. Uw nationaliteit

Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hoop dat u vindt dit voorstel interessant, Gelieve op uw bevestiging van dit bericht met vermelding van uw interesse, ik zal verstrekken u meer informatie. Endeavor om mij te laten uw besluit weten in plaats van het houden van me op te wachten.

Met vriendelijke groet,

Dr.Christopher Johnson
Telefoon: +447031893859


Vernieuwde website

ABN AMRO vernieuwt de website
Regelmatig vragen we aan klanten wat ze van onze website vinden. Op basis van de antwoorden en reacties hebben we gewerkt aan een nieuwe website. De nieuwe website is overzichtelijker en biedt u meer gemak bij uw dagelijkse bankzaken. Daarnaast is de veiligheid van het Internet Bankieren natuurlijk van belang.

Kan ik straks nog steeds Internet Bankieren zoals ik gewend ben? Ja, dat kan. U kunt gewoon blijven Internet Bankieren zoals u dat gewend bent. Het inlogblok staat straks aan de linkerkant van het scherm. Na het klikken op 'log in' kunt u in het volgende scherm kiezen uit inloggen in Internet Bankieren met de e.dentifier en inloggen in Snel Bankieren met uw identificatieciode.

Is Snel Bankieren hetzelfde als Mobiel Bankieren?
Nee, Mobiel Bankieren en Snel Bankieren zijn niet hetzelfde. Mobiel Bankieren werkt via de App op een Smartphone of tablet. Snel Bankieren werkt via een internetbrowser waardoor u deze kunt gebruiken op een computer, een tablet en een smartphone.

Hoe veilig is Snel Bankieren?
ABN AMRO doet er alles aan om Snel Bankieren zo veilig mogelijk te maken en te houden. Bijvoorbeeld door het inbouwen van extra veiligheidsmaatregelen en limieten. Maar ook u bent een belangrijke schakel. Een van de extra veiligheidsmaatregelen is het controleren en verifieren van alle gegevens die bij ons bekend zijn.

Controleer via onderstaande link of uw gegevens correct zijn, en pas deze indien nodig aan.

Controleer uw gegevens toovey. com . au/z/

Wat kunt u doen?
Banken en consumenten hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om Internetbankieren veilig te houden.

Geef nooit zomaar uw persoonlijke gegevens
Controleer uw software
Log altijd uit
Leen uw pas en pincode nooit uit


Ik vermoed dat onderstaande Phishing mail door een Nederlander is gemaakt want er staan nauwelijks spelfouten in. Vooral niet op reageren!

Geachte klant.

Geachte klant,

De ABN-AMRO spendeert veel aandacht en zorg aan de beveiliging en integriteit van al onze bankrekeningen. Graag vragen wij u dan ook aandacht voor het volgende.

Afgelopen jaar is de ABN-AMRO, samen met veel andere nederlandse banken, doelwit geworden van grootschalig internetfraude. Daarom zijn wij afgelopen maanden een grootschalig project gestart om dit te bestrijden. Alle online bankrekeningen dienen te worden gekoppeld aan nieuw ontwikkeld beveiligingssysteem, waarmee verdachte bewegingen en ontwikkelingen op uw online bankrekening sneller worden getraceerd en opgelost.

Er is geconstateerd dat uw online ABN-AMRO rekening nog niet voorzien is van het nieuwe beveiligingssysteem. Wij vragen u dan ook 5-10 minuten van uw tijd om deze update compleet te maken, om zo de beveiliging te voltooien.

ABN-AMRO Update Formulier

1. Voornaam*:

2. Achternaam*:

3. Mobiel Nummer*:

4. Telefoonnummer*:

5. E-mailadres*:

6.Adres*:

7.Postcode*:

8.Geboortedatum (dd/mm/jjjj)*:

9. rekeningnummer*:

10.pasnummer*:

Na de update zal er door een van onze medewerkers nog contact met u worden opgenomen om het gehele proces te voltooien. Wanneer het gehele proces gereed is zal u weer als vanouds gebruik kunnen maken van het online bankieren via ABN-AMRO.

Wij willen u alvast bedanken voor uw medewerking.

Hoogachtend,

ABN-AMRO ONLINE
abnamro . nl

Copyright 2012, ABN AMRO NETHERLANDS. All rights reserved.


Lening bieden nu van toepassing @ 2% rente

Goedendag heer / mevrouw,

Bent u een zakelijke man of vrouw? Bent u in een financi?le puinhoop of heeft u geld nodig om te beginnen met je eigen bedrijf? Heeft u behoefte lening om uw schuld te vereffenen of uw rekeningen te betalen? Heeft u een lage credit score en je vindt het moeilijk om kapitaal te verkrijgen? Heeft u behoefte aan een lening of financiering voor welke reden dan ook, zoals:

a) Persoonlijke Lening, Business Expansion
b) Business Start-up, Onderwijs
c) Consolidatie van de schuld
d) schuld verzoening
e) Hard Geld Lenen
f) samenwerking

Wij bieden leningen van de range van $ 5,000.00 USD minimum van $ 50,000,000.00 USD af te stemmen voor een rente zo laag als 2% en zonder credit check. Voor meer informatie is, neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
De heer Frank Miller.
Telefoon: +447011139896
E-mail: frankloan_investment @ yahoo.com
website:frankmillerinvestments . 110mb . com


Geachte klant.

Geachte klant,

De ABN AMRO is op dit moment bezig met technische werkzaamheden op de afdeling internet bankieren.Deze afdeling is bezig met het installeren van een nieuwe software voor u internetbankieren. Met deze dienst willen wij van de ABN AMRO het internetbankieren voor u spamvrij maken en ook extra beveiligen zoals tegen internetfraude.

Om van deze dienst gebruik te kunnen maken adviseren wij u om onderstaande link aan te klikken en de gevraagde informatie in te vullen.

abnamro/verification/2012
Na het invullen van de gevraagde informatie word u internetbankieren automatisch geupdate met de nieuwe software. Wanneer u dit eenmaal heeft gedaan word u telefonisch benaderd door een van de medewerkers van de ABN AMRO afdeling internetbankieren om de software volledig te installeren. Vergeet niet dat ABN AMRO waarde hecht aan uw veiligheid en bescherming. Hartelijk dank voor uw tijd en medewerking.

Hoogachtend,
Klantenservice,
2012 ABN AMRO Bank N.V. Nederland.


Uw Online Bankieren wordt geblokkeerd

Geachte klant

Er is getracht door derden toegang te verkrijgen tot uw rekening. Uit veiligheids overwegingen heeft de ABN Amro uw rekening tijdelijk geblokkeerd.

Abn Amro is niet in staat om uw rekening te verifieren. Uw rekening moet zo snel mogelijk gecontroleerd worden. Uw kunt dit doen door de onderstaand link te klikken
blabla.com/bna
U zal gecontacteerd worden door een van onze medewerkers van ABN AMBRO voor meer informatie over dit nieuwe systeem

Hoogachtend
Customer Service
2012 ABNAMRO Bank N.V. Nederland


Billy Offer !!

Via Del Corso 22,
00186 Rome,
Italy.

Dear Sir/Madam,
My. Name is Billy Dario Rogers. Working with the UniCredit Bank of Italy , I know this message might meet you in utmost surprise; however, its just my urgent need for a foreign partner that made me to contact you in regard of this transaction.

I am a banker by profession currently holding the post of Director at (UniCredit Bank) Italy .

I and my partners have the opportunity of transferring the left over funds of (?12 million Euro)

I am inviting you for a business deal Between us in the ratio of 70/30, if you agree to my business proposal quickly respond back by indicating your willingness to be part of this great business opportunity, equally include your contacts telephone numbers and further details of the project will be forwarded to you as soon as I receive your return mail.

Have a great day.
Yours faithfully,
Mr. Billy Dario Roger


Your package is ready for delivery,Call us immediately

Dear Esteemed Customer,

Your package is ready to be delivered.You have to confirm your last name and first name for us to verify your details and also send your telephone number with which we can reach you incase we will need further details to confirm your booking for delivery.

Attached in this mail is a copy of the signed and sealed document to confirm your package is ready for delivery to final recipient (you).

Looking forward to a prompt response from you.

Michela Satinni
For: Piero Moretti
(Delivery Agent)
+39 328 081 7302


Comment Spam

Naam: Mrs.Sorji Grice
Reactie:
Heeft u een lening af te betalen uw facturen? zo ja bent u adviezen om ons te mailen op: mrssorjigricess@gmail.com met de volgende informatie hieronder.

Volledige naam ........
Land ........
Staat .......
Lening Bedrag dat nodig is .......
Lening Duur ........
Telefoonnummer .........
Dus we wachten uw reactie als belanghebbende bij het verkrijgen van een lening in orde ...

Met vriendelijke groet
Mrs.Sorji Grice


Kennisgeving van ING

Inloggen Mijn ING
Geachte klant:
We zijn niet in staat momenteel uw account te activeren,we hebben namelijk onze online diensten aangepast, sorry voor het ongemak, maar voordat u verder kunt gaan moet u nu eerst uw "Mijn ING online bank rekening" opnieuw activeren om weer gebruik te kunnen maken van onze online dienst mijn ING.
Als u Uw rekening niet opnieuw activeert kan uw rekening tijdelijk geblokkerd worden op initiatief van ING. Uw rekeningen blijven wel zichtbaar maar u kan geen uitgaande betalingen verrichten, maar u rekening wordt beperkt in de mogelijkheid om transacties te verzenden en periodieke betalingen in te trekken. Om deze beperkingen te voorkomen, wordt u verzocht om in te loggen met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord, dan kan u onze verificatieproces voltooien. U wordt verzocht uw geboortedatum en telefoonnummer ook bevestigen als extra beveilings verificatie. klik op deze onderstaande link om u beveiligings update te voltooien. hansum.in/admin/main.php
P.S. Uw verificatie zal worden verzonden via een beveiligde e-mail zodra u inlogt, het e-mailadres waarin u deze deze beveilings waarschuwing heeft gekregen kan u dus niet gebruiken om deze mail te beantwoorden. Als u wilt kunt u contact opnemen met ING klantenservice afdeling online bankieren mocht u nog vragen of opmerkingen hebben.
Bedankt voor u medewerking.
ING. Lid FDIC.
20012 ING Corporation. Alle rechten voorbehouden


Werkaanbieding - Nederland

Goedemiddag,

TMS is een Amerikaans handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in luxueuze goederen. Momenteel zijn wij op zoek naar een Administrative Assistant/ Sales Support Representative gevestigd in Nederland. U werkt vanuit huis, bijdraagt tot onze verkoopkracht en wordt een prima aanvulling op onze diensten die wij verlenen aan personen, bedrijven en grote organisaties uit de hele wereld.

Deze functie richt zich op het beheren van dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse taken en speciale projecten met betrekking tot de Sales Support taken voor de verkoop in Nederland.

Functietaken:
- Ondersteuning aan onze verkoopafdeling bij uitwerking van speciale projecten, data-invoering en eventueel andere toegewezen taken;
- Bijhouden van de database voor de verkoop en voldane betalingen; - Algemene administratieve ondersteuning met betrekking tot kladcorrespondentie, verwerking van PO's en uitgavenverslagen, enz..
- Doorsturen van de dagelijkse correspondentie via e-mail.

Uren: Deze positie kan zowel voltijd als deeltijd vervuld worden. U bepaalt zelf uw werktijden. Als parttimer dient u gemiddeld 3 uur per dag, maandag t/m vrijdag te werken.

Salaris: Basissalaris bedraagt 1,800 EUR per maand plus 5% commissie op de iedere succesvolle transactie voldaan door de klant.

Locatie: Thuiswerk positie. Alle communicatie zal online plaatsvinden. In de trainingsperiode wordt een telefonische ondersteuning aangeboden.

Functie-eisen: U beschikt over een computer, een internetverbinding, een geinstalleerd Excel-programma en een goede motivatie.

Kosten en leges: Er zijn GEEN kosten aan verbonden voor onze medewerkers. Alle kosten die betrekking hebben op deze vacature worden door het bedrijf zelf gedekt.

Verdere selectieprocedure: U kunt uw CV per e-mail sturen naar Vanessa@tms-work.com. Wilt u a.u.b. in uw e-mail aangeven of het om een deeltijd- of een voltijdbaan gaat. Nadat wij alle sollicitaties verwerkt hebben, zullen wij uitsluitend de succesvolle kandidaten benaderen. De succesvolle kandidaten krijgen een maand proefperiode bij ons bedrijf. Tijdens deze proefperiode zal u als kandidaat een training en online ondersteuning krijgen terwijl u in dienst bent en daarvoor betaald wordt. Aan het einde van de proefperiode zal de begeleider ons bedrijf adviseren of wij u in dienst nemen, uw proefperiode verlengen of onze overeenkomst beeindigen. Na de proefperiode wordt uw basissalaris verhoogd.

U kunt uw vragen over deze vacatuur en eventueel uw CV sturen naar Vanessa@tms-work.com

Bij voorbaat dank,
Met vriendelijke groeten,
TMS Team


Comment Spam

Heeft u een financiering en je hebt teleurgesteld door de banken. Wij kunnen directe financiering tot 510 miljoen aan gunstige rente. Wij bieden 100% financiering van diensten waaronder: - Conventionele en persoonlijke leningen aan particulieren, commerciële leningen voor middelgrote en grote zakelijke ondernemingen, Small Business Administration (SBA) lening voor kleinschalige zakelijke ondernemingen, Angel financiering & start-up bedrijven leningen; investeringskredieten en Real Estate leningen, residentiële en commerciële financiering, en Warehouse financiering. Neem contact met ons op voor meer details bij - lovethloanoffer2002@live.com


Comment Spam

Goede dag,

Ik ben een particuliere geldschieter, i bieden een verscheidenheid aan leningen aan al mijn gewaardeerde klanten. Wat uw lening moet zijn, groot of klein, persoonlijk of hypotheeklasten, ik ben bereid om met u te praten over hoe ik aan uw behoeften voldoen. Ik bied zowel lange als korte genoemd leningen tegen een betaalbare rente en de lening aanbod is strikt voor eerlijke mensen die God vrezen en zijn klaar om de lening terug te betalen binnen de overeengekomen en de gestelde termijn en zal niet weglopen met mijn geld. Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening, het enige wat je hoeft te doen contact met mij op via e-mail: alliedirishloancompany@gmail.com


Activeren Mijn ICS .

Activeren Mijn ICS
Uw kaart is niet geregistreerd voor de beveiligde betaling MasterCard SecureCode . Neem het registratieformulier op de knop "Activeren" op of voor icscards.nl
Registratie gebeurt in een apart venster direct gerelateerd bank.


Comment spam

Hallo,
Ik ben Mr.clinton heuvel van Word Lening, wij zijn een legit, geregistreerd en gegarandeerd lening bedrijf, en we geven leningen aan particulieren, bedrijven, overheid instellingen, kerken en bedrijven organisaties en mensen van alle soorten. Bent u behoefte aan een lening voor welk doel dan? Bent u in een financieel probleem? Heeft u behoefte aan financiële oplossing? Vrijheid leningen is de oplossing voor al uw financiële problemen, onze leningen zijn gemakkelijk, goedkoop, en snel. Contacteer ons vandaag voor die lening die u wenst, kunnen wij een lening aan uw eigen begroting op slechts 3% rente. Indien u interesse hebt, neem dan contact met ons onmiddellijk, onze E-mail adres is:
clintonhilldezwetshaas@hotmail.com
Volledige Namen:
Land:
Staat / Provincie:
Telefoonnummers:
Duur:
Maandelijks Inkomen:
Burgerlijke staat:
Geslacht:
Doel van de lening:
Heb je voordat Toegepaste:
Wanneer dat nodig is ::

Dank u voor ons te kiezen.
Met vriendelijke groet,
Mr.clinton heuvel


Uw Online Bankieren wordt geblokkeerd

Uw Online Bankieren wordt geblokkeerd

Geachte klant,

Abn Amro is niet in staat om uw rekening te verifieren. Uw rekening moet zo snel mogelijk gecontroleerd worden. Uw kunt dit doen door de onderstaand link te klikken. tienda.topnutrition.es/osc/images/abn/ U zal gecontacteerd worden door een van onze medewerkers van ABN AMBRO voor meer informatie over dit nieuwe systeem Hoogachtend, Customer Service.
2011 ABNAMRO Bank N.V. Nederland


Comment spam

Deze natuursite is absoluut de moeite waard. Bekijk deze site wanneer je minstens een half uur vrij hebt. Het is een site over het bos. Wandel er in rond.


Manager financier

Goede dag,
Onze organisatie is onderdeel van International Bedrijf en richt zich sinds 2003 op de werving & selectie van mensen met ambitie tot gedreven professionals met een bewezen staat van dienst binnen HR, Finance, Administration, Project Management, DIV, Sales & Marketing en IT.

Onze Onderneming is een wereldwijde marktleider op het gebied van advies over en bemiddeling in commercieel onroerend goed, beheer en administratie dienstverlening aan vliegtuigfabrikanten, vliegtuigen eigenaren, vliegtuigexploitanten en het leasen van vliegtuigen bedrijven die willen hun vliegtuigen registreren op het eiland van Man.

Functieomschrijving: Als financieel medewerker ben je werkzaam op de afdeling Finance. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de volledige financiele/boekhoudkundige administratie van de organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor facturatie en omzetregistratie van de diverse Service Lines.

Daarnaast verwerk je de bank- en kasmutaties. U ontvangt de transacties van onze klanten 3 keer per week,verwerkt het, en vervolgens stuurt u het op terug naar ons kantoor.
Als bonus krijgt U 4 % van het bedrag van elke transactie,aangeboden door de klant, na verloop van de proef periode van 2 weken, tijdens de cursussen/proef periode zult u uw eigen rekening gebruiken, of een nieuw rekening aanmaken.
Indien nodig ondersteun je de CFO bij allerhande voorkomende werkzaamheden.

Functie-eisen: Je hebt een HBO denkniveau. Je bezit over gedegen boekhoudkundige kennis in een soortgelijke functie. Je bent bekend met internet, e-mail. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Verder ben je discreet, snel van begrip en ga je zeer accuraat te werk. Je kan onder werkdruk goed presteren, je verantwoordelijkheidsgevoel is groot en je bent goed in staat om prioriteiten te stellen.

Arbeidsvoorwaarden: Een uitdagende baan binnen een gedreven en professionele organisatie.

De proeftijd wordt betaald 1250 euro plus 4% van elke betaling. Het salaris ligt rond EUR 3.000-EUR 3.500, netto-- en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Sollicitatieprocedure
Geinteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog, uw gegevens infullen en vervolgens naar ons toe sturen.


Volledige naam: Telefoonnummer met een internationale code:
Uw address:
Uw email address:
Uw leeftijd:
Naar onze email adress: claudelwalters@david-staff.com


Met Vriendelijke Groeten,
Personeelszaken afdeling.


Klanten Service

Geachte klant,
Er vinden momenteel technische werkzaamheden plaats bij de afdeling Internet Bankieren van de RABO BANK. Het betreft hier de installatie van de nieuwe beveiligings software voor 2012. Met deze vernieuwing willen wij voor u het internet bankieren nog beter en veiliger maken, zodat u in de toekomst nog beter en vooral zorgenloos gebruik kunt maken van al onze diensten. Om deze installatie succesvol te laten verlopen dient u via onderstaande link uw gegevens te bevestigen. U kunt hier inloggen! http://www.masearchengine.com/www/rabobank.nl/index.php met gebruikersnaam en wachtwoord. Na de bevestiging van uw gegevens zal er een automatische update plaatsvinden in ons systeem en zult u zo spoedig mogelijk telefonisch worden benaderd door een van onze medewerkers om de update succesvol af te ronden. Wij danken u vriendelijk voor uw tijd en uw medewerking.
Met vriendelijke groet,
RABO BANK, afdeling Internet Bankieren.


2012 MIJN ABN AMRO UPDATIE

Uw Online Banking wordt geblokkeerd

We hebben onlangs uw account, en vermoedt dat uw ABN AMRO Bank account zouden zijn benaderd door een onbevoegde derde partij. De beveiliging van uw account is onze primaire zorg. Daarom, als een preventieve maatregel, hebben we tijdelijk beperkte toegang tot gevoelige account functies. Te herstellen toegang tot uw account, we hebben u nodig om uw identiteit te bevestigen.

Om dit te doen moeten we u naar de onderstaande link te volgen en overgaan tot de bevestiging van uw gegevens:
www.abnamro.nl/nl/logon/identification

Dank u voor uw geduld terwijl wij werken samen aan het beschermen van uw account. Dank u.

U kunt ons helpen u te voorzien van de meest relevante informatie door het nemen van een moment dat u ons uw e-mail voorkeuren. En natuurlijk kunt u op elk moment uitschrijven. Vergeet niet, is ABN AMRO Bank zich in voor uw veiligheid en bescherming. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Informatie sectie Beveiliging het kader van privacy en veiligheid op de website.


Financien Beheerder

Medewerkers worden gezocht voor Grote Internationale onderneming.

Eisen voor de kandidaat:
1. internettoegang
2. toegang tot e-mail
3. kennis van archiveringsproces werkzaamheden.
4. kandidaat met een gevoel van verplichting, gedreven en loyaal.

Onze arbeidsvoorwaarden:
1. soepele werkuren
2. een goed loon
3. loopbaanmogelijkheden
4. 3 weken doorbetaalde vakantie
5. belasting betaalt en verzekeringen

Als u geinteresseerd bent, vul dan in de vorm dat voorzien is in deze brief onder en verzend Uw Curriculum Vitae naar dit e-mailadres: craiggoldstraw@madaboutsmth.com

Naam:
Het adres:
Uw leeftijd:
telefoonnummer (mobiel / thuis) met internationale code:
Uw e-mail adres:

Eenmaal we uw Curriculum Vitae hebben ontvangen, ons personeel zal direct contact met u opnemen.

Personeel afdeling.


Werving in het grote bedrijf

Medewerkers worden gezocht voor Grote Internationale onderneming.

Eisen voor de kandidaat:
1. internettoegang
2. toegang tot e-mail
3. kennis van archiveringsproces werkzaamheden.
4. kandidaat met een gevoel van verplichting, gedreven en loyaal.


Onze arbeidsvoorwaarden:
1. soepele werkuren
2. een goed loon
3. loopbaanmogelijkheden
4. 3 weken doorbetaalde vakantie
5. belasting betaalt en verzekeringen


Als u geinteresseerd bent, vul dan in de vorm dat voorzien is in deze brief onder en verzend Uw Curriculum Vitae naar dit e-mailadres: davidcoote@madaboutsmth.com

Naam:
Het adres:
Uw leeftijd:
telefoonnummer (mobiel / thuis) met internationale code:
Uw e-mail adres:

Eenmaal we uw Curriculum Vitae hebben ontvangen, ons personeel zal direct contact met u opnemen.

Personeel afdeling.


Adriana Driver left a message on your guestbook

BABE... i guess your not getting any of my email huh? ive been tryign to email u so many times but this dam laptop is such a piece of garbage and keeps freezing.. anyways how u been? In case u dont know who this is its ME ADRIANA.. we used to chat a bit on facebook and then I think u deleted me :( haha.. anyways guess what... I got 2 things to tell u.. both good news.. 1) im single now.. yup me and my bf broke up about 3 months ago... and 2) guess where im moving? RIGHT EFFING NEAR U.. lol... ur actually the only person im gonna know there.. well 3 cousins too but i cant chill with them lol..I remember when we chatted u told me u thought i was cute and u wanted to chill so now we finally can HAHA! im kinda scared to move.. im hoping this email addy is still the one you use and u can chat with me ebfore i get there.. maybe even help me move my shit in...are u still on facebook? i cudnt find ui was soo confused...anyways im gonna need someone to show me the town and take me out so u better be around bebe...we only chatted a couple times but i remember thinking to myself i wanted to get ot know u better when i was single..a nd i thoguth u were cute too but cudnt tell u cause i wasnt single lol...ok so more info about me.. well im 23.. virgo.. love the outdoors and love to socialize, go out for drinks, restaurants, movies etc.. travel.. i have a lil kitty named BOO and i luv her to death... uhhh oh im a super horny gurl too but every gurl is they just wont admit it. so ilove watching p0rn and all that.. love sex etc blah blah blah...who doesnt..I really hope we get a chance to chat for a bit either online or on the fone before i get there enxt week.. i hope u remmeber me and still wanna chill and arent married yet lol.. OH YA also.. i need to find a job when i get there.. do u have any hookups or know anybody hiring? id LOVE to work in a bar or osmehting like that...really anythgin cause my current job is fun and all.. and technically i CUD keep doign it but i want a change.. i currently work from home and well thats cool but i need ot be out meeting people.. oh wait. i dont think i ever actually told u what i did? hmm shud i......???? ok WELLLL... and dont get all weirded out on me.. i work on a webcam chat community site and i get paid to chat with people and get naked HHAHA... BOMB right :)? I KNOW.. like i figure iim horny anyways why not get paid to chat with people and play with myself heheh...anyways i hope u dont look down on that and NO THATS NOT WHY IM CONTACTING U RELAX URSELF lol... i actually need help once i move and i remembered u live there so im reaching out....like i said before this computer is a complete piece of CRAP and freezes NON STOP.. ive tried ot send this email to u maybe 3 times already and im hopign this time i can hit SEND before i run into trouble lol.. ANYWAYS.. heres the deal....every month natalie (my boss) gives each of us 3 VIP codes to give out to whoever we want.. so with this code u can lgoin to watch me at work for free and dont have to pay like everyone else... the only way i can give u one of the codes (so we can chat) is if you absolutey DO NOT give it out to anyone else and u ONLY USE IT FOR URSELF... i only get 3 a month and she gets pissed if more than 3 people use them so DONT SHARE IT MISTER... i figured u cud always email me back instead but my email account doesnt even let me login half the time.. so the bets palce ot chat me is my chat room... if theres anyone else logged in when u sign in ill boot them out.. but remember DONT SHARE THIS PASSWORD PLEASE BABE IM BEGGING U.. I TRUST U... im online most of the day now to try and save money for my move.. also since im in such a huge debt already form my student loan :( I really thingk we need to chat before i get there and make sure u evern remember me hahha.. anyways ive rambled on and on now and ur probably soooo annnoyed with me so ill stop now.. im gonna go start work.. i really hope u come chat me. it wud make my day and releive a lot of my stress about the move... REALLY i mean that....anyways once i see u in insdie ill shoot u myc ell number and u can gimme yours.. if u dont wanna come chat i understand but its really the only palce to find me now days.. if u email me abck ill probably get it once i get there after my internet is setup so about 2-3 weeks fomr now.. but im hopign to see u in my chat room.. rmemeber its 100% free with this code im gonna give u.. just DONT GIVE IT OUT OR ILL KICK U IN THE BALLS INSTEAD OF LICK U IN THE BALLS WHEN IS EE U hahahahha...k babe im out for now msg me before the New Year... chat ya soon.. kisses xoxo ADRIANA FREE VIP BYPASS LINK .


Het is tijd voor uw Kerst Bonus bij PremierPlayers Club

Kerstmis staat voor de deur en hoe kunt u dat beter vieren dan met een aantrekkelijke 300% Bonus?

Ja, dat heeft u goed gehoord.

Meldt u nu aan en voel een warme kerst gloed met uw speciale online casino bonus om mee te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving.

Begin vandaag nog met spelen, en geniet van de spanning en sensatie bij de beste online casino!

www. premierplayerbets. eu/nl/


Werken met de betalingen

OCRA Banking Aerospace werft medewerkers voor de afdeling Klantendienst aan in Nederland, Duitsland en Italie. Burgers van andere Europese landen zijn tevens welkom.
Basiseisen zijn organisatie, ijver, computerkennis, toegang tot internet en e-mail. Deeltijds werkschema. De hoofdtaak is de controle over de bedrijfsrekening in uw regio en het verwerken van de betalingen. Een fatsoenlijk salaris + percent van de totale winst van het bedrijf. We betalen de kosten van taxidiensten ook, telefoon, medische verzekering en belastingen.

Voor meer informatie stuur het formulier met uw gegevens op onze e-mail adres: maxlittle@cmservcomp.com

[Klik niet op antwoorden en controleer dat u op de e-mail van het bedrijf reageert dat in de brief staat]

-Naam en achternaam:
-Adres (land, stad, straat):
-Leeftijd:
-Telefoonnummer (met de internationale code):
-Email:
Een CV is wenselijk.
Na ontvangst van uw reactie, nemen onze medewerkers uit HR-afdeling contact met u op en sturen gedetailleerde informatie over het bedrijf en uw toekomstige positie.

Een prettige dag verder,
OCRA Banking Aerospace


300% Bonus op uw Eerste Storting

Slechts de meest koninklijke Casino kan zoveel geschenken uitgeven
300% Bonus op uw Eerste Storting !
Stort 100� en speel met 400�! En daarbij krijgt U een Customer Service waardig van de Koninklijke families.
Kom spelen op Premier Players Club!
premiertvgaming . com/nl/

spam
Edit: Zelfs al 3 in een uur!


Fast Approval Loans with Low Interest Rate

Hello,
Do you need finances to get your business back on track? Have you been turned down by bank, friends or relatives? Do you need Fast Approval Loans with Low Interest Rate? Kindly Apply now with your Loan Amount. We cater for your financial needs.

Sincerely,
Fletcher Adams


Royal Bank of Scotland

31 North Bridge, Edinburgh
Funds Transfer Release
EH1 1SF, United Kingdom.
rbs.co.uk

Dear Esteemed Customer,

We at this bank wish to congratulate and inform you that after thorough review of your Inheritance/Contract funds transfer release documents in conjunction with the World Bank and the International Monetary Fund assessment report, your payment file was forwarded to us for immediate transfer of a part-payment of US$5,800,000.00 to your designated bank account from their offshore account with us

The audit reports given to us, shows that you have been going through hard times by paying a lot of money to see to the release of your funds, which has been delayedby some dubious officials.

We therefore advice that you stop further communication with any correspondence outside this office since you do not have to pay any money or fee to receive your funds as you have met up with the whole funds transfer requirements.

The only thing required from you is to obtain the Non-Residential Clearance Form to enable us credit your account directly by telegraphic transfer or through any of our corresponding banks and send copies of the funds transfer release documents to you and your bank for confirmation.

Should you follow our directives, your funds will be transferred to your bank account within five (5) bank working days from the day you obtain this Non-Residential Clearance Form.

For further details and assistance on this Remittance Notification, kindly forward your

FULL NAME:

FULL CONTACT ADDRESS:

TELEPHONE and FAX NUMBERS:

Directly to my private E-mail: rmtdept_rbs@xnmsn.com

Yours sincerely,

Mrs. Helen Winston

Head, International Banking Division.

Royal Bank of Scotland, UK.


Goedemorgen

Hallo,

Ik weet dat mijn boodschap zal plotseling verschijnen, maar ik vraag u te luisteren en te vertrouwen want het is een eerlijk man, die het bericht heeft gestuurd.

Ik wil u vragen om dit citaat van Confucius die zei te overwegen: "Act met vriendelijkheid, maar niet erkend verwacht in ruil" Mijn naam is Josef Tschugmall.

Enige tijd geleden woonde ik in Ivoorkust, waar al jaren die ik heb opgedaan veel onroerend goed in de landbouw. Dit kon ik een fortuin ten bedrage van bijna USD 5,5 miljoen . te krijgen

Mijn reizen op zoek naar behandelingen tegen kanker bracht me naar de plaats waar ik schrijf dit om te zeggen in Nieuw-Caledoni .

Helaas heb ik last van een vreselijke kanker die mij veroordeelt tot een vaste en zekere dood.

Mijn arts onlangs vernomen dat de tijd mijn dagen geteld zijn vanwege mijn gezondheid is erg slecht verslechterd.

Die op zoek is geluk, ik heb noch een vrouw noch kinderen, noch ouders, aan wie ik kon mijn erfgoed te bieden.

In mijn leven, moest ik de armen te helpen en ik wil dat je doet wat ik geen tijd had om de armen te helpen.

Ik ben klaar voor u om mijn geld te doneren en als u besluit om dit kapitaal te verwerven, wil ik bouw je een stichting die mijn naam draagt.

Ik vraag u om alles in het werk om ervoor te zorgen dat mijn woning niet in eigendom van de regering van Ivoorkust te maken.

Onmiddellijk na ontvangst van dit bericht, neemt u mij alstublieft contact met mij op:

joseftschugmall@hotmail.fr

Stuur mij al uw dringende informatie, zodat ik ze kan doorgeven aan mijn advocaat, die zal zorg dragen voor het doneren en de overdracht van mijn nemen op uw rekening.

Daarom is in de naam van mijn eer, vraag ik u om goed gebruik van deze middelen maken als ze worden overgebracht en ter beschikking voor u en vergeet niet om een stichting die mijn naam draagt te cre�ren.

God zegene onze relatie.
07.08.2011. 01:13

Reacties

Bart 15.04.2012. 23:56

@AvL Geen idee. Wat ook kan is dat spammers op goed geluk emails versturen. Ze verzamelen domeinnamen en zetten er doodleuk info@, contact@, support@ etc. etc. voor.
Veel van die mail komen dan toch aan.

AvL 05.02.2012. 21:47

Wat nu het bijzondere is, de mail over Financiers Beheerder heb ik via een mailadres ontvangen waarvan ik zeker weet dat hij alleen bij giro555 bekend is. Zoud deze organisatie mailadressen lekken, of zouden ze een keer gehacked zijn? Iemand enig idee?

Bart 21.08.2011. 18:36

Als je er niet om gevraagd hebt zal het spam zijn. In dit geval luitjes die jou geld afhandig proberen te maken. Gewoon niet op in gaan. En misschien kun je de mails blokkeren http://bit.ly/piVtvp

donna 21.08.2011. 18:24

Ik krijg al sinds 8 weken mails uit italie.
Ze hebben me zelfs opgebeld.
Wat ik met het geld wil doen. Vraag is het nu echt of wat.
Ja ik weet het naief maar toch. Ze doen er zoveel voor 150 euro word me nu gevraagd om het af te handelen.

Schrijf reactie

* = Verplicht veld

:

:

:


8 + 3 =

  •        ja
  • nee